Tuesday 10 April 2012

Easy fuglebrett for Kids

Med industrialisering og forbedring i livsstil, flertallet av befolkningen bor på luksuriøse leiligheter. Uansett disse hjemmene gi enhver fasilitet for å gjøre livet enklere, frodige, grønne trær og fugler bli et sjeldent syn! Selv om mange av oss ikke liker den konstante melodiøse kvitrende fugler, ville vi sikkert gjerne bli vekket av deres musikalske stemme i stedet for honking av vår naboens bil! Men hvordan å tiltrekke dem nær huset? Tydeligvis betonghus er ingen agn for dem, men fuglebrett sikkert er. Så hva er disse fuglebrett? Fuglebrett er ulike enheter som inneholder mat for fugler og er plassert utendørs. Vet noen interessante fakta om lett fuglebrett for barn.
Interessante Fakta om fuglebrett
Den type fugler som besøker fugl mater avhenger av maten oppbevares i fuglen materen. , De fleste av sangfugler er tiltrukket av blandet frø fôr, men kolibrier er tiltrukket av flytende nektar og fugler som hakkespetter, er flimrer etc. tiltrukket av talg feeders bare. ; Ekorn er også en vanlig besøkende på fuglebrett, men de ikke fôret der, de bærer maten i kinnet lommer til å hamstre deres! Det finnes også ekorn-bevis fuglebrett. ; Fuglebrett brukes for fugletitting av mange fugleelskere. ; Dette var noen av de interessante fakta om fuglebrett. Følgende er noen enkle fuglebrett for barn.
Easy fuglebrett for barn for å få
Du må ha forstått at det er forskjellige typer fuglebrett, så hvis du ønsker å tiltrekke seg noen spesifikke fugler, må du gjøre fuglebrett, spesielt for dem. Men for praksis, kan du prøve følgende enkle fuglebrett og når du bli ekspert i å lage disse, gå for matere som Hummingbird materen.
Bagel Bird Feeder
Å gjøre en bagel fugl mater er ganske enkelt, du trenger en bagel, streng eller garn, plast kniv, peanøtter fugl og fuglefrø. For det første kutte bagel i to, spredt peanøttsmør på den flate siden og sett til side. Spre masse fuglefrø på et papir plate, og trykk på bagel, den siden som er smurt inn i fuglefrø. Nå tie stikket på bagel og lever det opp på en stor gren. Snart vil du se en flokk med fugler fest på bagel! Les mer om hvordan å lage en fugl mater.
Cookie Cutter Bird Feeder
Dette er en av de enkelt fugl mater for barn. Barna vanligvis ikke liker å spise brød hæler. I stedet for å gjøre dem spise, lære dem dette interessant og enkel måte å gjøre en fugl mater fra brødet hælene. Alt du trenger å gjøre er, ganske enkelt slå ut en figur fra brød hæler ved hjelp av et brød kutter, gjør et hull på toppen av det og holde det for tørking. Når hælen tørker helt, påføre et lag av fett til det, rulle den på fuglen frø og så henge den på et tre ved hjelp av en hyssing. Du kan gjøre dette brødet mater selv hver dag, og det beste er at du kan selv bli kvitt det når du tror du hadde nok av fugl kvitre! Les mer på fuglebrett - hjemmelaget fuglebrett.
Smultring Frokostblanding Feeder
Du trenger en blyant, streng og en smultring shaped frokostblanding. Tie blyanten i den ene enden av strengen bolle gjennom den andre enden av strengen. Løs blyanten og knyt begge ender av garnet sammen. Hang dette smykket type fugl mater på gren for fuglene å nyte.
Dette var noen av de enkle fuglebrett for barn. Prøv alle disse og se hvilke typer fugler er tiltrukket av de ulike fuglebrett. Når du vet dette, kan du eksperimentere med forskjellige materialer og ingredienser.

No comments:

Post a Comment