Sunday, 1 April 2012

Liquid Eyeliner Styles

Eyeliner er et kosmetisk hvis bruk er nødvendig for en vellykket makeup. Mange kvinner bruker den av og til mens det er noen som bruker det på en daglig basis. Hvis du tilhører en av disse to kategoriene, må du vite om forskjellig utseende og stiler som kan lages med en eyeliner. Kunnskapen vil definitivt komme til å hjelpe når du ønsker å se unike og bli sentrum av oppmerksomheten. Det finnes ulike typer eyeliners stede i markedet som flytende og blyant. Den nåværende nettside begrenser sin diskusjon til flytende eyeliner design og stiler. Det gir deg instruksjoner om hvordan du søker flytende eyeliner, og hva er ulikt flytende eyeliner stiler du kan lage. Les på øyesminke.
Hvordan søke Liquid Eyeliner?; Blinker av øyne og svette er to naturlige prosesser. Du kan ikke slippe unna dem. Derfor må du bruke et flytende eyelineren med en slik kompetanse at den ikke får ødelagt av kontinuerlig blinking og svetting. Her er de nødvendige instruksjoner om hvordan du bruker flytende eyeliner på en slik måte at den forblir lenger. Påfør et strøk av stiftelse eller ansikt pulver på øyelokkene. Du kan bruke pels over hele ansiktet hvis du ønsker det. Sett øyenskygge (den fargen du ønsker) på øyelokket som den måten du vil. Merk en linje på øyelokket slik at det kjører langs den umiddelbare grensen til øyevipper roten. Dette vil hjelpe deg å bruke flytende eyeliner uten mye søl. Alle disse trinnene er bare å forberede øynene for flytende eyeliner søknad. Utfør dem på begge øynene en etter en.
Åpne flasken av flytende eyeliner. Lokket er vanligvis i form av en liten og tynn pensel. Hold lokket å droppe det overskytende av væsken. Når du er ferdig, setter spissen av penselen på slutten av linjen som er merket på en av øyelokkene. Du må holde denne øye lukket for å gjøre oppgaven bra. Kjør børste over den markerte linjen innover. Prøv ikke å bryte den i mellom. Hvis du av noen sjanse, dekke ugjort delen ved å kjøre børsten. Pass på at linjen dannet på øyelokket er glatt og jevn. La den tørke i et par sekunder. Dette danner grunnlag, og fullfører de grunnleggende trinn av flytende eyeliner søknaden. Men din oppgave stopper ikke her. Formålet er å definere og dekorere øynene slik at de vises mer vakker og attraktiv. Er det ikke? Dypp penselen i flytende eyeliner, la den slippe overskudd av det, og deretter holde det på spissen av grunnlinjen. Målet her er å gjøre den ytre halvdelen av linjen litt tykkere enn den indre halvdelen. Dette gir en mer ferdig og dyktig touch til flytende eyeliner makeup. Her er mer om hvordan du kan legge på eyeliner.
Hva er noen Liquid Eyeliner ideer?, Det er mange flytende eyeliner stiler mulig. Du kan prøve noen å gi et unikt utseende til deg selv. Noen av de mest brukte flytende eyeliner stilarter er klassisk mote, katt øye, røykfylt øye, funky og naturlig. Den klassiske stilen er ment for de som ønsker å se enkle, men elegant. Det fungerer når den brukes alene, uten øyenskygge og mascaraer. Hvis du ønsker å bruke disse øyet makeups, bruke de mest naturlige nyanser. Ta en flytende eyeliner pensel, og tegne en linje på øyelokket med start fra ytre enden og beveger seg innover. Kjør eyeliner penselen igjen, men denne gangen å tykne den ytre halvdelen av linjen. I denne typen eyeliner søknad, gjelder ikke kohl eller eyeliner på nedre øyelokk.
I katten eyeliner stilen, må du tegne en jevn linje på øvre øyelokk, og gjør det å vende oppover. Tegn en linje på nedre øyelokk og utvide den utover og møte den opp med øvre øyelokk linjen. Smudge eyeliner i den delen der de to linjene møtes. Denne flytende eyeliner stil ser best med en mørk øyenskygge. Du må prøve hendene på den hvis du har små øyne og ønsker å gi dem en bredere utseende. For å opprette en røykfylt flytende eyeliner stil, gjelder øyenskygge og tegne en tynn linje med flytende eyeliner på øvre øyelokk. The øyenskygge og eyeliner farge skal utfylle hverandre. Nå, blande eyeliner linje med øyenskygge med hjelp av en pensel. Dette vil danne et flekkete og røykfylt ser umiddelbart.
Å skape en funky eyeliner stil, bruk en lys farget eyeliner som kalk grønn, lilla, elektrisk blå, rosa, osv. Bruk en lignende nyanse av øyenskygge. For å velge farge på eyeliner og øyenskygge, vurdere din hudtone og øyefarge. Den naturlige flytende eyeliner stil innebærer bruk av en nøytral farget eyeliner. Det understreker den naturlige konturene på øynene dine, og derfor er den beste stilen eyeliner for store og vakre øyne.
Les videre:; Eyeliner for Brown Eyes, Eyeliner for Blue Eyes, Eye Makeup for Green Eyes, altså, ser du hvordan du kan komme inn i et helt annet utseende ved å gjøre små endringer i den vanlige metoden for flytende eyeliner søknaden. Må prøve hver og en av de gitte flytende eyeliner stiler og design på deg selv. Finn ut hvilken som passer deg best. Gå ut med en bestemt stil og rock verden.

No comments:

Post a Comment