Tuesday 3 April 2012

Plumeria Care

Også kjent som frangipani eller tempel trær, er plumeria et blomstrende tre som er hjemme i tropiske og subtropiske Amerika. Tilhører slekten plumeria og familie Apocynaceae er plumeria mer eller mindre en løvfellende plante med stive og saftige grener, skiller ut en tykk melkeaktig saft. Anlegget vokser lange, læraktige, pekte eviggrønne bladene som er 8 til 10 inches lang, og søt, berusende duftende blomster som spenner fra gult til rosa. Det er en lett å vokse anlegg, ideell for en blomst hage eller terrasse området ha overdreven soling.
Plumeria er kjent for å gå inn til en naturlig sovende periode, men må beskyttes fra vinter og frost som bladene har en tendens til å falle, med mindre det holdes innendørs. Dette var bare en kort redegjørelse om plumeria anlegget, nå la oss lære å dyrke plumeria og omsorg for det. Les mer på plumeria blomst mening.
Plumeria Care Guide
Plumeria kan dyrkes enten fra anlegget stiklinger eller frø. Borekakset bør være minst én fot lang, tørket for et par dager og deretter plantet (ikke veldig dypt) i til jorda. Det bør holdes på den tørre siden i lett skygge, som borekaks tendens til å råtne hvis de oppbevares for fuktig eller mørke. Å vokse plumeria fra frø, plante frøet ca ¼ tomme dyp i jord. Vann forsiktig, men unngå over vanning. Repot anlegget i små potter etter at den vokser på minst 2 til 3 sanne blader. Plumeria vokst fra frø, vokser raskt og blomstre på samme tid som det krever en skjæring å blomstre. Les mer på tropisk plumeria blomst.
Plumeria Care: Jord og Sunlight, Som planterøttene ikke kan bære for mye fukt, krever plumeria en godt drenert fruktbar jord som har høyt organisk innhold. Overflatejordvarme med en blanding av 1 / 3 sand, 1 / 3 perlitt, 1 / 3 bark kompost eller torv og en pose med kaktus blanding vil vise seg å være bra for anlegget. Selv en blanding av 50% sand og 50% jord kan være et godt alternativ. Plumeria bor best i full sol, men bør utsettes gradvis til sollys hvis det har vært skyggen i lang tid, ellers stilkene kan bli solbrent. Derfor, som kaktus og sukkulenter, vokser anlegget godt i lyse og ventilerte steder.
Plumeria Care: Vann, Anleggets vannbehov avhenger av dets jord tilstand, dvs. hvis smusset er svært tørr, vann anlegget og hvis skitt er fuktig, vann anlegget neste dag. Anlegget liker ikke våte føtter, derav vann det nok slik at det renner bort. Men mens plante stiklinger sikre at jorda er våt grundig, men ikke vann før det vokser 4-5 godt dannet sanne blader, men du kan tåke tips hvis det er veldig varmt. The plumeria stammer har en evne til å lagre vann derfor er det tilrådelig å vann anlegget en gang i uken.
Plumeria Care: Beskjæring; plumeria kan beskjæres når som helst, men sørge for at du kutter i en vinkel slik at den ikke skulle holde på fuktighet. Selv om anlegget vil sive ut latex sap for en dag eller så, dypp kuttet kort i vann for å stoppe oser. I tropiske områder, kan planten vokse 20 meter i høyde og bredde, dermed kan beskjæring bidra til å bringe blomster i bedre høyde. Dette vil også dra nytte av økende flere grener av det punktet det er kvistet, og vil også fremme mer blomstrer.
Plumeria Care: Gjødsel, For bedre blomsten produksjon, må anlegget til å bli befruktet ukentlig enten ved å spraye bladene med gjødsel eller ved å bruke tid utgivelsen metoder. En blanding av SNG, en 10-10-10 gjødsel, Coco vått eller høy fosfor vann blandes gjødsel som super blomstrer gjødsel (10-50-10), sprayes direkte på bladene kan hjelpe i blomstrende / forgrening prosessen. Men i høst sesongen, stopp gjødsler anlegget som planten forbereder seg for dvalen.
Plumeria Care: Vinter Protection; Anlegget har behov for spesialundervisning plumeria omsorg i vintre. Når temperaturen faller under 40 grader Fahrenheit, bringe anlegget innendørs. Vann anlegget før du tar den inn og senere ikke vann veldig ofte. For plumeria omsorg innendørs, lagre anlegget i en varm og lysere område. Selv om anlegget kan også overleve i kjølige, tørre steder, for bedre neste år blomst avkastning, holde det i et område med sterkt lys. Du kan også lagre anlegget innendørs ved å fjerne planten fra potten sin og kaste av løs jord, og deretter plassere den i en varm påkledning eller skap. For plumeria omsorg etter fryse, det vil si, når været varmes opp eller temperaturen er over 40 grader Fahrenheit, ta det ut gradvis og beskjære røttene før nyplanting. Les mer på plumeria plante omsorg.
For å oppsummere, kan vi si at plumeria er svært tilpasningsdyktig og krever ikke mye stell og vedlikehold. Men for bedre avling av søte lukter fargerike blomster, sikre at anlegget blir minst seks komplette timer sollys hver dag og nok vann og gjødsel for å trives godt. Vel, dette var alt om plumeria plante omsorg. Jeg håper informasjonen gitt på plumeria omsorg viser seg å være nyttig for dere alle i voksende dette anlegget i hagen din.

No comments:

Post a Comment