Tuesday 3 April 2012

Brosjer for Kjoler

Brosjer har lenge vært neglisjert som en mote tilbehør, og ble sett som noe som ble slitt bare gamle damer. Men det er på tide å få de brosjer ut av smykker boksen og få dem renset. Denne sesongen brosjer har gjort den ultimate comeback og er spioneringen som det hotteste mote tilbehør. Med mange forskjellige søljer tilgjengelig fra utsmykkede vintage seg til mer moro preppy dem, blir du bokstavelig talt nok å velge mellom. Gold brosjer for kjoler kan sprite opp selv de mest enkleste av alle antrekk. De er også stor for å kamuflere alle klærne som er revet eller har et utslipp på den. Du trenger bare å finne en nål som er stor nok til å dekke stedet og kjolen vil se så gode som nye.
Hvordan Wear Brosjer for kjoler?
Det finnes en rekke søljer som er tilgjengelige i forskjellige utførelser og ulike materialer. En juvel encrusted brosje i iøynefallende farger kan forvandle selv de mest blah antrekk til noe dramatisk. Og det beste med seg brosjer for kjoler er at du kan feste dem hvor som helst i antrekket ditt. Det er en flott måte å tiltrekke oppmerksomhet til dine mest flatterende egenskaper. Tradisjonelt ble en brosje bæres på jakkeslaget av en frakk eller jakke, men du kan feste en brosje på forskjellige steder for å skape et annet utseende. Brosjer som er veldig tradisjonell og er encrusted med diamanter, perler eller krystaller kan brukes som brosjer for brudekjoler. Diamond encrusted brosje utfyller en hvit brudekjole spesielt hvis den har blonder avskjær og beading detaljer. Brosjer kan også brukes til å sprite opp en brudepike kjole ved å velge en brosje med en farge som utfyller kjole av brudepike. Det er en flott måte å legge farge til en ellers enkel antrekk. Brosjer for brudepike kjoler kan være i gull, sølv med granat, ametyst eller Tahiti perler. Les mer på smykker for brudepike.
Det neste spørsmålet er hvor du skal bære brosjer for kjoler. Vel det er mange måter av seg søljer, slik at det peker på kjolen din. Du kan pin brosje på den ene siden av kjolen din hvis iført en kjole som har mange folder og folder. The brosje bør være en stor en, slik at den er iøynefallende, eller det vil bli borte i folder på kjolen, og ikke tjene sin hensikt. Du kan også bære brosje festet til et bånd eller belte, og deretter bære båndet på livet. Brosjer for kjoler med bånd kan være festet enten i sentrum eller litt til siden. Hvis du er iført en cocktail kjole som har en stuper halsen, bare bære brosjen på midten av halsen. Dette vil fremheve halsen og gi din kjole litt mer glamour. Les mer på mote smykker trender.
Har du siste sesongene bohem kjoler som er svært voluminøs og er rett og slett ikke bærbar. Billige brosjer for kjoler kan brukes til å samle kjolen på baksiden og skape et mer strømlinjeformet effekt på bysten området. En annen måte å sprite opp en kjole er å bære en dramatisk klynge av juveler søljer i øyet imponerende farger som elektrisk blå, neon rosa og fuksia. Par dette med en elegant updo og du vil umiddelbart se ut som en Hollywood stjerne.
Les mer på:; Crystal smykker, antikke smykker, siste trendene innen smykker; Så disse var noen ideer for seg brosjer for kjoler. Noen andre måter å bruke en nål som et motetilbehør, ikke nødvendigvis i en kjole er å pin to brosjer i samme design på ballerina sko, bruk en brosje som et hår pin i bun, og å bruke en nål som et halskjede. Nå som du vet alt om å bruke brosjer for kjoler, sprite opp enkle kjole med en unik brosje og være klar for komplimenter.

No comments:

Post a Comment