Thursday, 12 April 2012

Revenge Pranks

Noen gjorde noe for deg, trakk en rask en på deg og i utgangspunktet gjorde du føler deg dum eller sint eller ydmyket? Hva skal du gjøre? Du kan lene deg tilbake og ta det, eller la det gå, eller du kan spille litt harmløs hevn skøyerstreker på de fattige avlytting. Men spørsmålet er - vet du om noen hevn skøyerstreker? 'Coz hvis du virkelig ønsker å komme tilbake til noen, må du ha virkelig gode hevn skøyerstreker opp ermet og en garanti for at de skal jobbe! Så hvis du ikke kjenner noen, kan du bare se følgende artikkel og låne noen hevn prank ideer herfra. Så hvilken skal det være da?
Revenge Pranks på venner
Du vet den populære ordtaket "Med venner som deg, som trenger fiender ?'... Synes å passe perfekt for noen, ikke sant? Så for dem som har tatt spesiell omsorg for å bringe dette i handling - her er noen unike hevn skøyerstreker. Bruk dem godt!
Undertøy Scare: Denne er en gjennomsnittlig triks. Men helt verdt hver guffaw og snøft vil det føre! Kjøp en unormalt stygg kuttet, sjokkerende psykedeliske trykte par underbukser og skrive dine venner navnet på den. Så på en fest eller en sammenkomst der vennegjengen er til stede, satte dem på en krok på vaskerommet eller kaste dem på gulvet. Alle kvelden gjennom vil det være hemmelig ler og hvisket kommentarer. Les mer på fest skøyerstreker.
Mobiltelefon Mishap; Hvis du klarer å få hendene på sin mobiltelefon, vil dette hevn prank bli virkelig noe! Når de er i badekaret, tar sin mobiltelefon og endre alle deres kortnumre til helt tilfeldige de eller enda bedre, endre dem til noen at din venn ikke lenger er i kontakt med! Så se forvirringen. Når han / hun endelig tall det ut og endrer den tilbake, finner telefonen og gjør det igjen! Les mer på pranks å trekke på romkamerater.
Beach Fall, Når på stranden, venter på at vennen din å gå til toalettet og deretter raskt grave et hull under på stranden håndkle eller matte at han / hun satt på. Deretter plasserer håndkle som det var før. Så se på mens de kommer og plop i sanden!
Grease Up!; Denne er enkel. Ta litt fett og sted små dollops av den på steder i huset som du vet din venn vil vanligvis touch - den dør knott, håndtak skap dusjbatteri. Plasser dem slik at fett ikke kan sees. Gjør dette over et par steder og ikke bare en. Dette vil gjøre de fattige bugger så mistenksom på alle alt rundt i huset! Running gag! Les mer på pranks å trekke på venner.
Revenge Pranks på naboene
Naboer kan være en trussel noen ganger. Hva gjorde de denne gangen? Tyster på deg? Du kan komme tilbake til dem med disse unike hevn skøyerstreker.
Bird Tweets; Her er en som vil irritere vettet av naboene. Kjøp en elektronisk fugl samtale maskin og plassere den i din nestes hjem. Deretter starter å bruke den ... det odde time på dagen! Naboene vil bli frazzled prøver å finne fuglen når det åpenbart ikke eksisterer.
Vaskemiddel vann; Neste gang naboen går ut å vanne hagen, vil det være en overraskelse venter på ham! Hell litt oppvaskmiddel i slangen røret, i nærheten av tilkoblingen, slik at når han åpner slangen en skummende, skummende stråle av vann vil hilse sin hage!
Stinkende rommet; Kjøp noen stinker spray og spray den diskret i hagen eller stua, eller den plassen du har tilgang til. Pass på at du ikke er fanget eller det vil være et helvete å betale! Så la duften sive rundt. Det vil ta dager for dem å endelig bli kvitt lukten! Denne er litt under beltet så bruk den bare hvis du virkelig virkelig må.
Revenge skøyerstreker på Cars
Bruke vev å overfalle bilen eller et hus er egentlig et gammelt hevn prank! Bruk en av disse mer kreativ seg.
Turd Attack; Hvor irriterende er det å bli møtt med kråke shit / due dritt på bilen din? Veldig! Så ta det et hakk høyere. Denne er brutto så ikke si at jeg ikke advarte deg. Kjøpe noen brune leire og bland litt korn eller gulrot brikker i det å gjøre det se ut som hundebæsj. Nå plassere denne på et strategisk sted. Hvis du klarer bilsetet, vil det være noe som det! Tenk deg tortur naboen vil møte!
Flat dekk, Blow noen ballonger og plassere dem foran bak dekkene på bilen. Når de starter bilen, får de en blåst ut lyd. Fungerer best om natten når de ikke kan se dekkene.
Merk Scare; Her er en skremmende prank å spille - igjen en lapp på vinduet eller gjemt i vindusviskere si "Sorry for de forferdelige skader på bilen. Vil betale tilbake etter at jeg kommer fra sykehuset ". Selvfølgelig er det ingen skader ... så pass på avstand mens de febrilsk prøver å finne noe. Les mer på gode spøker å spille.
Det er ikke kalt søt hevn for ingenting! Så nå at du har disse virkelig praktiske (og ganske ufarlig) hevn skøyerstreker, sier jeg dere gå prøve dem ut! Alle de beste! La ingen noensinne krysse din vei igjen. At eller dette kan bare starte en hevn skøyerstreker krig! Eventuelle hvilken vei - Enjoy!

No comments:

Post a Comment