Sunday 8 April 2012

Jojoba Oil Bruker

Før, begynner vi å se på hva som er jojobaolje brukes til? La oss diskutere, egenskaper jojobaolje. Så, hva er det fine med jojobaolje som gjør den forskjellig fra andre oljer? Den første aller største kvaliteten på denne oljen er at det ikke er fet som andre carrier oljer. Selv oljer som mandel olje, olivenolje eller kokos olje brukes også for fuktighetsgivende huden, gir de en fet effekt på huden. Jojoba olje på den andre siden er en utmerket fuktighetskrem, som blir raskt absorbert i huden, uten fet effekt. En annen viktig egenskap ved jojobaolje er at den ligner menneskelige sebum, og denne egenskapen kan brukes til mange formål. Dette var to viktige grunner til at skille jojoba olje fra andre oljer. Andre egenskaper jojobaolje er at det er en luktfri og fargeløs olje, som har nesten ingen bivirkninger. Disse var de ulike egenskapene til denne oljen som gjør mange jojobaolje fordeler. Nå, la oss se på de forskjellige jojobaolje bruker ...
Bruk av Jojoba Oil
Moisturizer: Det er mange jojobaolje bruker for huden. Du kan bruke den som en full kropp eller ansiktet fuktighetskrem som helst på dagen. Det er best brukes etter et bad. Etter at du har tatt en dusj om morgenen, bruker denne oljen over hele kroppen din til å holde huden fuktig hele dagen.; Tips: Legg noen dråper lavendelolje med jojobaolje (2:10 ratio), og du vil få en flott lukter fuktighetskrem.
Hair Care: Det er to jojobaolje bruker for håret. Du kan bruke jojobaolje som olje-massasje før sjamponering, denne måten den kan fungere som en conditioner. Du kan også ta noen dråper jojobaolje på håndflaten, spre den og deretter bruke på krusete tørt hår, og det vil fungere som en serum.; Tips: Legg noen dråper rosmarin olje med jojobaolje (2:10 ratio), og du vil ha en hårtap olje cum tørt hår conditioner.
Anti-Aging: På grunn av anti-oksidanter stede i den, kan det i stor grad bidra til å forebygge rynker og andre effekter av aldring på huden. Bruk den daglig for å holde huden ung.
Care for neglebåndene: Bruk noen dråper jojobaolje på neglene, for å opprettholde myk cuticles eller mot tørr fillete negler.
Gjenopprette Natural Skin Oil Balance: Folk som lider av usammenhengende eller tørr hud, bør bruke jojobaolje hverdagen i generøse mengder. Som jojobaolje ligner menneskelige talg, kan det lure kroppen til å tenke at det er kroppens naturlige olje og dermed bidra til å gjenopprette fuktigheten nivået i huden.
Make-Up Remover: Du kan bruke jojoba olje som en rensing av olje for å bli kvitt make-up, enten det er øyet sminke, stiftelse eller rødme.
Lip Balm: Bruk noen dråper jojobaolje som helst på døgnet, når du føler at leppene blir tørre.; Tips: Bland noen dråper med leppepomade, eller bland jojobaolje med noen dråper eterisk olje steg å lage din egen floral smelling leppe fuktighetskrem.
Akne Behandling og Forebygging: Det kan hjelpe å behandle og forebygge akne symptomer på kviser, hudormer og whiteheads. Denne oljen bidrar til å løse opp oljen produksjon av kviser eller hudormer og også bidrar til å bryte akne, dermed kan du har en jevn akne gratis hud.; Tips: Legg noen dråper tea tree olje med jojobaolje (2:10 ratio), og du vil ha en kraftig anti-bakterielle akne olje.
Massasje: Skjønt, betyr det ikke har en glatt fet effekt som massasje oljer, kan du fortsatt bruke den for en massasje, også jojobaolje får lett absorberes i huden, slik at du slipper å ta en dusj etter massasje!; Tips: Bland jojobaolje med noen dråper av en beroligende eterisk olje som røkelse eller lavendel olje, for å gjøre en utmerket massasje olje.
Hvis du vil vite mer om jojoba olje, les:; Bruk av Jojoba Oil: Jojoba Oil Fordeler, Jojoba Oil for hår, Jojoba Olje for hår og hudpleie, Dette var forskjellig bruk av jojoba olje. Så, kjøpe en flaske av organisk rekke jojobaolje og prøve ut de ovennevnte jojobaolje bruker, kan du bruke tipsene ovenfor å gjøre jojobaolje mer aromatisk. Det er ingen bivirkninger av jojobaolje, men hvis du er allergisk mot nøtter, så gjøre en liten hud patch test før du begynner å bruke olje.

No comments:

Post a Comment