Thursday, 19 April 2012

Isbrytere for store grupper

Kongregasjonen fremmede er vanskelig å komme i gang. Hemninger og isolasjon er et vanlig filt og sett på slike samlinger. For å få arrangementet i gang, isbryter for store grupper er det du trenger. Så hvis du planlegger å gjennomføre et forretningsmøte, en sammenkomst eller en alumni møte, innlemme noen morsomme isbrytere for å få ting i gang. Disse isbryter aktiviteter, hjelpe deltakerne til å miste sin frykt, samhandle med hverandre og lage en start for å oppnå formålet med innsamlingen. La oss se hva er noen av isbryterne for store grupper av mennesker. Les mer på isbryter for møter.
Icebreaker Games for store grupper
Catch!; Isbrytere må være lett og praktisk å spille. Viktigst, må disse spillene være lett forstått av medlemmene. "Catch", er et slikt spill, som kan spilles av barn og av tenåringer, også. Gjør alle medlemmene står i en sirkel. Passere en ball rundt. Som spillerne bestå pass til hverandre og fange den, må de rope ut sitt navn og en alternativ bruk av ballen. Det blir artig å høre noen interessante bruker for å aldri visste før! Få mer av isbrytere og energizers for møter.
Aldri har jeg, å spille dette spillet må du gjøre alle sitte i en sirkel. Be alle om å plassere hendene på bakken. Start spillet med klokken. Hver spiller i sirkelen har å si en ting, som han / hun aldri har gjort før. For eksempel, "aldri har jeg vært i Kina", "aldri har jeg hatt alkohol" og så videre. Hver person får fem andre til å reagere, når svingen kommer. Målet med spillet er å bli den lengste (til den siste fingeren gjenstår). Dette isbrytere for store grupper av voksne er en flott måte å kjenne hverandre. Noen av uttalelsene kan vise seg å være helt morsom! Kunsten å vinne denne isbryter er å si de tingene som andre har gjort, at du ikke har (det handler ikke om å snakke sant)!
To sannheter og en Lie, Dette er en klassisk, komme-å-vite-hverandre spill. Spillerne, forteller to sannheter om seg selv og en løgn, som navnet antyder, en etter en. Resten, sitter i sirkelen, må finne ut hvilke som er de sannheter, og hvilken som er løgn. En variant kan gjøres ved å legge en drøm ønske, i stedet for en sannhet eller løgn. Denne interessante isbrytere for store grupper, er helt hysteriske, mot slutten, så latterlig hemmeligheter er avslørt!
Unik og Delt, Del stort antall personer til håndterbare grupper og utnevne en leder. Gi lederen notepad og en penn. Lederen er ment å finne ut ti ting om gruppen medlemmene, som er unike. For eksempel, "vi alle kan snakke spansk ',' vi elsker Vincent Van Gogh ',' vi alle kan male og lage mat" og så videre. Unngå å skrive det opplagte observasjoner som "vi alle har hår" og "vi alle er iført klær". Ideen om dette spillet er å grave dypere med isbryteren spørsmål og få vite gruppens medlemmer bedre. I andre halvdel av spillet, les lederne på listen over ting og har for å bestemme hvordan er deres gruppe forskjellig fra resten.
Isbrytere for store grupper må være godt utført for best resultat. Hele ideen med isbrytere er å hjelpe folk kjenner hverandre bedre. Slike spill kan også hjelpe enkeltpersoner til å kjenne sine styrker og svakheter. Til slutt, isbrytere for store grupper er en glimrende plattform for enkeltpersoner å utvikle lederegenskaper, forstår lagånd og å være en lagspiller.

No comments:

Post a Comment