Sunday, 15 April 2012

Reparasjon Split Ends

Emily skulle gå ut med hennes venner, shopping og ja, vel, vindu shopping. Hun satt på en kjole for å bli klar til å gå. Etter det, mens grer håret, brøt helvete løs, og hun ga et skrik som var nok til å skremme noen for en avstand på noen få kilometer. Det som skjedde var at mens grer, skjønte hun at hun hadde de irriterende flisete tupper.
Ok, overdrivelse fra hverandre, er det ikke en ekte mareritt for mange blant oss til å ha flisete tupper? Å være bekymret for slitte tupper er berettiget skjønt, så det er ikke et veldig sunt tegn for håret ditt. Men nå er du ikke trenger å bekymre deg om dem som de kan håndteres effektivt. Her er hvordan.
Hvordan Reparasjon Split Slutter hjemme?
Avslutt Splits # 1, begynner med det grunnleggende, vaske håret med varmt vann er veldig veldig viktig. Husk det er varmt og ikke varm. En fuktighetsgivende shampoo ville gjøre godt for håret ditt, og dermed bruker det er viktig. Når du bruker det, en balsam er et must, så bruke balsam etter at du er ferdig med shampoo. La conditioner opphold for ca 5 minutter. Etter det, skyll balsam bruk av vann som er kjøligere i temperatur enn det varme vannet. Å gjøre dette, vil føre til tetting rundt håret og dermed dempe utviklingen av flisete tupper. Les mer på flisete tupper håret.
Avslutt Splits # 2; Når du er ferdig med vasking, de-tangle håret strengene med et bredt kam. Blot de våte håret med et håndkle for å bli kvitt flisete tupper og hindre dem også. Først etter at bruker balsam. Blant årsakene til splittelse slutter, tørt hår en, dermed bruke en balsam er svært viktig.
Avslutt Splits # 3; Vel, deler ender er ikke en ting å bekymre deg mye om hvis du bruker olivenolje. Slik reparerer flisete tupper, kan du prøve å bruke olivenolje til røttene av håret ditt. La det stå over natten og vask den av normalt neste morgen. Det er bra for næring av deg håret og å reparere slitte tupper.
Avslutt Splits # 4; Hvis du ikke kan gjøre noe annet, bare klipp delt ender med hjelp av en god saks hvis alle de andre metodene ikke har virket. Den beste måten å gjøre dette på er å prøve og bli kvitt flisete tupper så snart som mulig. Hold en del av håret mot speilet og så vri det. Etter det klipp av endene stikker ut. Pass på å ikke kutte for mye av. Tvert imot, hvis du vil reparere delt slutter uten å kutte, kan du bruke en hårpleie produkt som er kjent som "split Ender". Dette siste produktet hevder å reparere slitte tupper. Dette er en god løsning for å håndtere flisete tupper heller enn å kutte tupper hele tiden. Du kan også vurdere å bruke intensive balsam, glans serum og la i balsam. Serum kan brukes til å feste flisete tupper på midlertidig basis. Les mer på hårpleieprodukter.
Prøver ut noen av disse metodene for å reparere slitte tupper kan være et godt alternativ. Men det beste alternativet å håndtere flisete tupper er å ikke la dem skje i første omgang. Lar se deretter hvordan du kan forhindre flisete tupper.
Forhindre flisete tupper; alltid gre håret med et bredt kam og unngå å børste håret når det er vått, som på den tiden hår er den mest sårbare, legge inn en vask. ; Holde bruk av apparater, som tørketrommel og rette strykejern, til et minimum vil ytterligere bidra til å unngå utvikling av flisete tupper. , Det er bedre å ikke bruke gummi band for å binde håret. Dekket elastisk bånd er et bedre alternativ når som helst, som de ikke ville dra håret motsetning vanlig gummistrikk. ; Hold på trimming håret med jevne mellomrom. ; Bruk en sjampo som ville ha en solkrem for å unngå skade fra solen, og dermed hindre deg i å bekymre deg for hvordan å reparere flisete tupper! ; Les mer på delt slutter behandlingen.
Til slutt, ta vare på din helse også, fordi generelle helse har en innvirkning på håret ditt, og i sin tur hår er en refleksjon av din generelle helse. Å ha en sunn livsstil med balansert kosthold trening og så vil sikkert bidra til å forhindre flisete tupper. Nå er jeg sikker på at du ikke ville komme til det stadiet der du trenger å tenke og gjøre noe for å reparere slitte tupper. Ved å hindre det ville du ha beholdt skummelt hårete historier i sjakk! Take Care!

No comments:

Post a Comment