Sunday, 22 April 2012

Såpe Scum fjerning

Hver gang du tar dusjen, gjør du dusjen området utsatt for varme, fuktighet og såpe rester. Over en periode, akkumuleres dusjen området en opphoping kalt såpe avskum. Det er en kombinasjon av såperester, kroppsfett, forkalket mineral rester og smuss fra avløpsvannet fra badet. Såpen avskum er en plage som kan flekker og misfarging på overflaten av badet ditt. Å legge til det, kan det også bidra til vekst av mugg og mugg. Dermed er det alltid behov for såpe avskum fjerning. Hvis det ikke blir gjort i tide, kan det føre til korrosjon av metaller av badet avløp og kamper. Det er noen ganske enkle måter å fjerne såpe avskum som har blitt beskrevet nedenfor. Benytt deg av den for såpe avskum fjerning fra dusjdører, dusj glass, badekar, etc. og holde badet rent og vakkert alltid. Les på bad rengjøring.
Slik fjerner Såpe Scum?; Såpe avskum renhold produkter er tilgjengelige i markedet. Kjøp en god kvalitet en som passer i budsjettet. Les instruksjonene angitt på pakningen. Følg instruksjonene for å fjerne såpe avskum fra det ønskede området. Vanligvis instruksjonene for såpe avskum fjerning er mer eller mindre lik det som er gitt i denne paragraf. Spray litt vann på området på badet der såpe avskum har blitt akkumulert. Slike områder er rundt badekar og dusj dører. Ta en ren bomullsklut og våt den med vann. Sett mengden av rengjøringsmiddel som anbefalt på pakken sin. Påfør produktet på det fuktige området. La den stå på der for tid, igjen som anbefalt på pakken. Hvis du ønsker og bli enig med bruken retning, lage en løsning av en liten mengde produkt med vann. Spray det på områder som har såpe avskum buildups, og la den bli der i 5 - 10 minutter.
I en av måtene foreslått, er neste trinn å skvette noen mengde vann, og gni overflaten med en plast skrubb. Metal scrubs er også tilgjengelig i markedet. Det er aldri tilrådelig å bruke dem som dusjdører er enten laget av glass, plast eller glassfiber, og kan bli skadet ved å gni metal på dem. Gni de berørte overflaten godt med kratt, jobber hardere der det trengs. Hold sprinkling vann som det vil lette å løsne opp i buildup fra overflaten. Når du er ferdig med rubbing, vask overflaten med vann. Resultatet vil bli noe annet enn en ren overflate skinner som nye. Hvis du vil, kan du lage en såpe avskum rengjøringsmiddel med enkelte stoffer som vanligvis finnes i hjemmene. De er vaskepulver, eddik og natron. Her er mer om hvordan du rengjør såpe avskum fra dusj døren.
Såpe avskum fjerning av glass, glassfiber og fliser er et møysommelig og tid-ta jobben. Du må bruke penger, tid og energi å bli kvitt den fra dusjen dører og badekar. Hvis denne prosessen er så lite appellerende og unlikeable, så hvorfor la såpe avskum å bygge opp bare. Hvorfor ikke ta noen forholdsregler for å unngå en situasjon hvor du trenger å jobbe så hardt? Det er noen slike ting som kan redde deg fra såpe avskum fjerning av glassfiber, glass, eller gulvet hvis det gjøres riktig og regelmessig. Tørk av avskum av spaet ditt eller dusj med en fuktig bomullsklut hver gang du får ut av det. Pass på at du rengjør sidene og bunnen av badekar og dusj kabinetter. Påfør et lag med møbler voks eller polish til veggene i dusj og badekar. Det vil holde såpe avskum fra holde seg til det. Men dette programmet fungerer bare når vedkommende gjenstander er nye eller har vært renset fra såpe avskum. Følg disse to forebyggende tiltak og hindre såpe avskum akkumulering, og dermed sin fjerning evig.

No comments:

Post a Comment