Monday, 9 April 2012

Fire Pit Designs

Fire gropene har eksistert siden oldtiden. Den første brannen gropene dateres tilbake til steinalderen, da mannen oppdaget at han kunne antennes og kontrollere brannen. Disse gamle brann gropene ble faktisk hull gravd i bakken, for å holde ilden brennende for beskyttelse, matlaging og varme. I dag er brann gropene er tilbake på moten med utendørs grillfest og bål blir populære. Hvis du er på utkikk etter noen brann gropen design ideer, vil du finne noen i denne artikkelen.
Konseptet av en brann gropen har utviklet seg gjennom årene og i dag mange typer brann gropen design er der for deg å velge mellom. Motivene varierer i forhold til kilden av brensel til brann og andre design hensyn, som om det er en permanent eller bærbart ildsted eller materialet som brukes for byggingen. Som du leser videre, vil du finne noen brann gropen design som du kan velge fra.
Fire Pit Design Ideer; Det finnes to hovedtyper av ild gropen design. Den ene er den bærbare typen, som ikke er virkelig en "grop" i tradisjonell forstand, men mer av en brann smeltedigel som du kan bære med deg på campingplasser. Andre er den tradisjonelle 'innebygde i bakken "ild gropen, som kan være et fast innslag i gårdsplassen eller bakgård. Kilder til føde for ilden, alt fra ved, kull, kull til naturgass (propan). Her er noen av de populære design for brann groper.
Peis Fire Pit Designs; En peis er en bærbar brann gropen design laget av en overbygd keramisk badekar støttet på tre ben, med en åpning som fungerer som en brann stikkontakt. Det er en utendørs ovn drevet av Veden med keramiske runde magen som holder den brennende stokker og gir brann gjennom en åpning gjort i fronten. Disse typer brann groper kommer i mange størrelser og kan også være laget av katter jern. Griller festet over chimneas slå dem i grillen makers! De er utmerket lavpris alternativer.
Brick Fire Pit Designs; Brick brann pit design er det enkleste som du kan bygge hjemme. Dette er selve brannen groper bygget i bakken. Det er en av de enkleste gjøre det selv brann gropen design, som du kan velge. En pit er gravd og murvegger er bygget omslutter innmaten. Tre er brukt som kilde til drivstoff. Det kan endres for bruk som et bål eller grill komfyr. Du kan alternativt bruke stein til å bygge innsiden slimhinnen i gropen, og også gjøre plass ordninger rundt det. Dette er det ideelle utformingen hvis du vil bygge en i en uteplass. Les mer om hvordan å bygge en brann gropen.
Gass Fire Pit Designs; En annen brann gropen design alternativet er en gass drevet bærbar brann gropen. Det gir en problemfri og ikke-forurensende brenning kilde og gir en utmerket anlegg hvis du er interessert i matlaging utendørs. Brannen gropen kan kobles med hjemmet gassledninger. I likhet med innendørs ildsteder, er flammer opprettet av forbrenning av gass over keramikk eller betong logger.
Copper Fire Pit Designs; Kobber brann gropene er boller som kan brukes til opptenningsved brann ved hjelp av kull, tre eller kull som brann. De har en maske som dekker over ilden åpningen, som lar ikke flammer eller gnister flykte, samtidig som den lar luften sirkulere til å tenne ilden.
Les mer på:; Fire Pit Planer; Fire Pit Ideer, Hvordan bygge en Fire Pit i hagen din, Patio Designs med Fire Pit, Utendørs Fire Pit Sikkerhetstips; Håper disse ildsted design ga deg en idé om ulike alternativene du har mens de bestemmer seg kindling en brann i hagen din. Velg hvilke noensinne som passer ditt budsjett, bekvemmelighet og nødvendighet.

No comments:

Post a Comment