Saturday, 14 April 2012

Long hårklipp Med Bangs

Hvis du har langt hår, du sikkert kan gjøre en masse varianter med styling mønstre og metoder. Den beste mønstre i styling langt hår er å bruke smell og lag av hår til å lage tekstur. Det er mange kjendiser som er kjent for å sport lange hårklipp med smell, for eksempel Reese Witherspoon, Anastasia, og Jessica Alba. Du kan bruke forskjellige frisyrer på langt hår med smell, slik som en hestehale, halvt opp og halvparten ned, lange krøllete frisyrer, og mange andre. Les mer på ulike frisyrer for smell.
Langt hår, Bangs, og lag - Utseende av Face figurer
Anta at du har en avlang ansikt og ønsker å gjøre det ser mindre avlange, kan du bruke lange håret til å legge opp til sidene av ansiktet, slik at ansiktet vil se litt runde i stedet for lange. Tilsvarende for en avlang ansikt, kan smell brukes for å gjøre ansiktet ser mindre avlange. Dessuten, med en kombinasjon av lange hårklipp og dunker, du kan endre det generelle utseendet på ansiktet ditt som du vil.
Du kan velge rette eller siden feiende frynser og har lag på frisyre å skape et utseende som du foretrekker å ha på. Hvis du tenker på lange hårklipp med smell for runde ansikter, ovale ansikter, avlange ansikter, eller noen annen type ansiktsform, du kan bruke lag og krøller for å gjøre ansiktsformen ser hvor noen gang du ønsker. Bangs kan også brukes til å skjule en stor panne. Les mer på side feid dunker på langt hår.
Long hårklipp Med Bangs
Vanligvis smell ser bra på rette og fine lange frisyrer. Det er få typer bang som du kan bruke på lange frisyrer. Rett og lang dunker er for det meste slitt på silkeaktig, fine lange frisyrer. Lengden av disse rett smellene utvide til øyenbrynet, det er derfor de er gode styling muligheter for kvinner med avlange ansikter. Asymmetrisk smell er de som er trimmet litt kortere på den ene siden, med lengden økende til den andre siden.
Lang frisyrer med side feiende smell kan brukes til kontor, som det skaper en god corporate utseende. Side feiende frynser forholde seg til de feiende fra den ene siden av hodet til den andre siden, krysset rett over øyet på den andre siden. Disse brukes også for seg scene eller emo frisyrer. Baby smell er de som er slitt rett på pannen, men lengden på disse smellene er svært kort. Disse smellene er gode valg for seg lange frisyrer på rektangulære ansikter. Ettersom disse smellene er korte, viser de en bit av pannen, noe som er nyttig for å lage ansiktet vises lenger.
Skiltes smell er andre typer smell som strekker seg helt fra sentrum til sidene. Disse smellene er vanligvis ikke slitt på middels eller korte frisyrer. Hakkete smell er gode valg hvis du vil ha en lang frisyre med en funky utseende. Disse frynsene blir kuttet på ujevn lengde, noe som rammer inn ansiktet betydelig. Avrundet smell er andre gode stiler av dunker som skal bæres på lang frisyrer. De forholder seg til smellene som kuttes langs grensen i øyet linje, med de på sidene forsiktig berøre øyevipper.
Les mer på:; bølget frisyrer med Bangs; lagdelte frisyrer med Bangs; frisyrer med Bangs for lang og mellomstore Hair: Dette var litt informasjon på lange hårklipp med smell. Men, hvis du vil ha smellene, må du velge sin stil og lengde i henhold til formen på ansiktet ditt.

No comments:

Post a Comment