Friday, 13 April 2012

Distressed Leather Jacket

Mote er noe barbarisk, for det gir innovasjon uten grunn og imitasjon uten nytte.
Vel, det er nok sant, men det er et slikt mote stykke som jeg tror selv George Santayana, den spansk-amerikanske poeten og essayist, ville takke de barbariske, urimelig og heldigvis, etterlignbar, verden av mote for å komme opp med er fantastisk nydelige ideen om distressed lærjakker! Jada, det kan høres ut som en gal idé å kjøpe nye skinn og deretter behandle den slik at den ser ut som utslitt og gammelt, men da det er grunnen til mote er Permanent forbannet med merkelappen av å være helt upraktisk. Distressed skinn blir brukt til å lage mange forskjellige skinn klær, som hansker, belter og jakker. De fleste forbrukere har en tendens til å finne distresset lær mer tiltalende enn nye skinn. Distressed skinn jakker for kvinner og menn er en av de trendene som har en tendens til å aldri dø ned. Hvis du ikke kan finne en fortvilet skinnjakke for deg selv, så hva du kan gjøre er å kjøpe en ny jakke, og deretter behandle det selv.
Hvordan Distress en Leather Jacket
Hvis du har vært eying at distressed skinn MC-jakke som din venn eier i evigheter nå, så kan du style din egen distressed skinnjakke også. Alt du trenger er en jakke laget av lær, sandpapir, stålbørste, spray flasker, teknisk sprit, vann og en klut. Gitt nedenfor er instruksjonene for å behandle en jakke til å gjøre distresset skinn jakker for menn og kvinner. ; Ta både spray flasker. Fyll en med rubbing alkohol og den andre med vann. , Nå tar jakken og spray det området du vil nød med isopropanol. Pass på at området er helt gjennomvåt i alkohol. , Nå tar stålbørste og begynne å pusse det området som du nettopp sprayet alkohol på. Bestem hvor fortvilet du vil at jakken skal se ut. Hvis du ønsker en veldig lett fortvilet skinnjakke, så røffe opp jakken for en veldig liten periode. Husk det vil være vanskelig å endre måten et område ser ut når den er distressed helt. ; Hvis du ønsker at skinnjakken skal ha en jevnere distressed look, deretter bruke et sandpapir på distressed områdene. ; Gjenta denne prosedyren for alle de andre områdene som du vil behandle. ; Når du har distresset skinnjakken fullstendig, kan du bruke andre sprayflaske fylt med vann for å vaske av teknisk sprit. Tørk jakken med et stykke fille. , Selv om jeg ikke vil gå god for følgende metode for plagsom skinn, er det folk som synes å sverge om hvor godt det fungerer på bedrøvet lærjakker. Det er folk som hevder at krøller, og så sparker jakken rundt i nabolaget baseball-feltet og deretter tørke av overflødig støv vil gi deg en fortvilet brunt skinn jakke, som ser ut som det er rett ut av Harrison Fords Indiana Jones samling. Men test dette på egen risiko. Jeg vil likevel gå inn for rubbing alkohol og stålbørste metode for å behandle min bekymret skinnjakke. Anmeldelser av lær jakker alltid harpe om omsorg som de trenger. Distressed lærjakker, selv om de ser slitte og gamle trenger samme omsorg. Hvis du eier en skinnjakke, er det viktig at du vet hvordan du rengjør skinnjakke. Alltid henge skinn jakken på en kleshenger, fortrinnsvis en av tre en og unngå å brette det som det kan føre til skrukker. Husk å aldri vaske eller tørke rense en skinnjakke, men først skal tørke det med en grov håndkle og deretter våtservietter for å rengjøre den. Mer om skinn rengjøring.
Skinn jakker er en favoritt blant de fleste menn og til og med kvinner. Det staver uformell stil uten å være overbærende. Distressed lærjakker legge til utseendet ved å gi den en mer tonet ned, men slitt utseende som bare forsterker stilen kvotienten.

No comments:

Post a Comment