Tuesday, 24 April 2012

Oil Pressure Sende Unit

Motor problemer har sitt utspring i varmen og friksjon forårsaket mellom de bevegelige delene. Det er to hovedmåter å bekjempe metoder mot sine angrep på motorytelse, og de er smøring og kjøling. Smøring oppnås ved en tilførsel av olje som stadig smører motoren lagre og andre bevegelige deler. Oljetrykket senderenheten er en del av oljetilbudet mekanismen som brukes med en måler for å overvåke motorens olje nivå. En svikt i oljetrykket senderenheten kan svekke overvåking og tilbakemeldinger mekanisme som styrer motorens oljenivå. En lav oljetrykk indikasjon fra oljetrykksmåler senderenheten sammen med en lignende signal fra olje trykksensorer, kan føre til en nedleggelse av motoren umiddelbart hvis bilens motor er overvåkes av en ECU (Engine Control Unit).
En oljetrykk senderenheten lekker ut, kan føre til en falsk indikasjon på lavt oljetrykk. Det er derfor det er best å få oljenivået sjekkes umiddelbart hvis dashbordet lett for oljetrykksmåler lyser opp. I tilfelle oljetrykket nivået er normalt og oljetrykket senderenheten er indikerer et lavt nivå, er det behov for utskifting. Erstatningen jobb er ikke så vanskelig å trekke av på egen hånd. Jeg forklarer hvordan du kan endre oljetrykk senderenheten på egen hånd i neste avsnitt.
Hvor å Endre Oil Pressure Sende Unit?
Ved oljetrykk senderenheten svikt, er det tilrådelig at du erstatter den så snart som mulig. Her jeg gi en generell framgangsmåte for endring oljetrykk sending enheter. Spesifikke detaljer for din bil modellen vil variere. Se den aktuelle Hayne bruksanvisningen for spesifikke detaljer knyttet til din bilmodell.
Ingen bil reparasjon jobb er mulig uten riktig verktøy for hånden. De tingene du trenger for denne jobben er følgende:; fastnøkkel sett; ½ Inch Sockets og låseskivene, Floor jack, Teflon tape, Jack står, New oljetrykk senderenheten (Passende for din modell), La meg begynne med oljetrykk senderenheten instruksjoner for utskifting.
Oljetrykket senderenheten plasseringen vil være i nærheten av oljefilteret. Se din instruksjonsbok for den nøyaktige plasseringen. Du må heve bilen på jack og jack står for jobben. Sørg for at bilen er godt støttet og balansert på bukker før du går videre.
Før du gjør noe, koble fra bilbatteriet negative terminal. Se etter oljefilteret første som vil lede deg til oljetrykket senderenheten plassering. Det er en enhet formes i form av en sylinder med ledninger festet til den. Denne enheten er vanligvis tredd inn i bilen forsamlingen blokken. Ligger i nærheten, vil være tomme lang sensor for oljetrykk lys med tilkoblet ledning.
Første tingen å gjøre er å fjerne den elektriske tilkoblingen er gjort i oljetrykket senderenheten. Du må presse kontakten på enheten for å låse opp og fjerne elektrisk tilkobling. Du vil kunne fjerne den ved å trekke den av for hånd. Siden senderenheten er tredd på, må du fjerne den ved å vri den med en passende størrelse skiftenøkkel. Vri mot klokken til du kan løsne den for hånd og fjerne det.
Før du installerer den nye enheten i stedet for det gamle, på forslag er å pakke inn tråder med Teflon tape for å unngå lekkasje. Warp omtrent tre revolusjoner rundt den koniske gjengene på senderenheten. Deretter kan du begynne å fikse senderenheten ved forsiktig å sette den i sporet og vri den forsiktig for hånd først. Deretter bruke skiftenøkkel, kan du stramme den med urviseren til den ligger tett. Ikke trykk hardt mens stramme som trådene kan bli ødelagt på den måten. Deretter kobler den elektriske kontakten og koble fra bilbatteriet. Med at din jobb er gjort og du kan trygt senke bilen ned.
Les mer på:; Best oljefilter; Oil Leak reparasjon; Oil Change Cost; Bytt Olje Pan; Som du ser bokser, bytter ut en oljetrykk enhet er en av enkleste bil reparasjon. Tar vare på slike mindre bil problemer i tide kan forhindre større bil reparasjoner i fremtiden!

No comments:

Post a Comment