Saturday, 21 April 2012

Sommer Makeup

Hensikten med å skrive om sommeren makeup er å hjelpe deg med å beskytte huden din fra varmen og de harde solstrålene, og gi deg et nytt utseende i samsvar med de nyeste makeup trender. Konstant svetting om sommeren er en stor hindring for din makeup, hva med rennende eyeliner, og smelting fuktighetskrem og fundamentering. For å kunne takle alt dette, og likevel ser like frisk som en tusenfryd, som presenteres her er noen tips på å ha sommer makeup bli satt.
Sommer Makeup Tips
Å grundig nyte sommeren uten å bekymre makeup mens du er ute, følger du denne sommeren makeup tips.
Start med det grunnleggende, Før du bruker sminke, er det viktig å holde det grunnleggende av ansikts hudpleie i tankene. Start makeup rutine ved først å bruke en solkrem med fuktighetskrem, som har et minimum SPF 25-30. Påfør primer etter at du bruker fuktighetskrem, og før du bruker grunnvoll (om nødvendig). Det gir huden en glatt, friskt utseende og er perfekt for sommeren makeup.
Hopp over Foundation; Hvis mulig, bruke en farget fuktighetskrem i stedet for en stiftelse. Dette tjener formålet med stiftelsen uten å gi sminke en caked opptreden i varmen. Hvis du søker stiftelsen, hoppe over hårfestet, og konsentrere seg på midten av ansiktet. Også velge en mild flytende fundament eller vanntette fundament, snarere enn en oljebasert en for en jevnere utseende. Komme grunnlaget makeup er riktig viktig når du sikter til sommeren makeup ser. Bruk en løs pulver for bedre dekning. Unngå presset pudder som det gir en falsk utseende.
Marker aktivaene dine, ved hjelp av en bronzer om viktige soner på forsiden gir et naturlig utseende. Påfør et pulver bronzer på din panne, kinnben, nese og hake for et naturlig utseende. Også ta på litt på halsen din, og øreflippene, spesielt hvis du er iført en hestehale, eller har kort hår, slik at sminken ser enda. For noen ekstra hjelp i dette området, ta en titt på denne artikkelen på bronzer sminke.
Summer lik Vibrant; Mange makeup eksperter foreslår enkle sommeren makeup ser. Men, det bare føles ikke som om sommeren hvis makeup ikke er levende. Det betyr ikke bruke høyt farger, men bare farger som snakker sommer! Prøv en mild eple farget blush på kinnene, eller en gul, lys grønn eller aqua blå nyanser av øyenskygge. Bare husk å gå lett på leppe farger. Ikke bruk en tykk leppestift, i stedet bruke en farget leppepomade med solfaktor. Det gir leppene dine den rette gløden, og beskytter dem fra solen. Disse sommeren makeup ideer bare ikke kan gå galt.
Få Eyes Høyre; Mens du gjør ditt øye makeup rutine, gjelder ikke fuktighetskrem på øynene om sommeren, fordi det kan gjøre makeup helt feil. Velg i stedet et øye primer, fulgte med bruk av krem ​​og pulver øyenskygge. Bruk deretter en tynn linje med eyeliner, og følge den opp med mascara. Hopp over skjønnhetsprodukter i somrene, fører det til at sminke som ser veldig tung. Sørg for at alle øye makeup er vanntett. Du ønsker ikke sminken flekkete rundt øynene på grunn av konstant svette.
For litt mer makeup ideer som vil hjelpe deg å komme gjennom sommeren, ta en titt på:; Summer Makeup Ser ut; Natural Makeup Ideas, Nude Makeup, Light Makeup: Dette er noen av de beste sommer sminke ser at du kan oppnå, med en dash av sterke farger i form av rødme eller øyenskygge. Husk, sommeren er en tid for å holde alt frisk og lett, rett fra antrekk til makeup din. Prøv ut disse sommer sminke tips, og ha det gøy i sommer!

No comments:

Post a Comment