Monday 23 April 2012

Brazilian Wax hjemme

Den brasilianske voks som ble introdusert i New York i året 1987 har blitt en populær måte å kjønnshår hårfjerning. Selv om det er veldig smertefull prosess, er brasiliansk voks en ettertraktet type bikini voksing, på grunn av ren og glatt utseende som det gir. Videre er brasiliansk voks behandlinger ikke bare gjort av kvinner, men nå også menn har begynt å vise interesse i å få en brasiliansk voksing kropp. Likevel, kan få en brasiliansk voks av en profesjonell være svært kostbart og på grunn av dette, vil folk vite om det er mulig å gjøre brasiliansk voks hjemme. Svaret på dette spørsmålet er ja, så det er mange brasiliansk voksing hjemme kits tilgjengelig i markedet. Men, må man forstå at kjønnshår området er svært følsom og derfor bør den brasilianske bikini voksing hjemme gjøres med største forsiktighet. Her er noen brasilianske hårvoks hjemme tips som du kan følge. Vite mer på kjønnshår hårfjerning.
Hvordan gjøre en brasiliansk voks hjemme?
Ifølge sakkyndig uttalelse, en person som aldri har gjort brasiliansk voks bør ikke prøve det hjemme. Med andre ord, bør de første brasilianske bikini voks bare gjøres av en profesjonell. Dette er viktig å forstå hvordan det faktisk blir gjort, og også vite hvordan du ville personlig føler om hele prosessen, så vel som resultatene. Som kjønnshår området er svært følsom, bør du forvente mye smerte mens du gjør brasiliansk voksing. Tar smertestillende en time før du gjør hjemme brasiliansk voks kan bidra til å redusere smerte. Når du har alt klart, som inkluderer hard voks, pre epileringen olje, gamle håndklær, Muslin epilerer strimler, etc., kan du starte prosessen med hjelp av disse teknikkene brasiliansk voksing. Mer om brasiliansk voks tips.
Å ta en dusj, før du starter med den voksende prosessen ville være en god idé. Men ikke bruk noen form for krem, lotion eller pudder på kjønnshår området. Du vil også måtte starte oppvarming den harde voksen flere timer før du begynner med den brasilianske voksing. Dette er fordi hard voks tar tid å nå riktig konsistens.
Når voksen er klar, vil neste steg være å kutte kjønnshår litt kort. Imidlertid bør man ikke kutte kjønnshår for kort som det blir vanskelig for voksen til å ta ut håret, hvis den er for kort. I tilfelle du har grov hår, må du kutte ½ tomme av kjønnshår og hvis det er greit, kuttet ¼ tomme. Mer om varm voks hårfjerning.
Etter dette, bruke pre epilering olje på et lite område som dette hjelper på å gjøre huden myk. Før du begynner å bruke den varme voks, sjekk om det er for varmt. Påfør voks på området der du har brukt olje. Husk at du må påføre voksen i retning av hår vekst. Etter dette er gjort, plassere en klut stripe og gni den i den retningen du brukte varm voks. Tell til fem og deretter, trekk kluten stripen i motsatt retning med høyre hånd, mens du holder huden stram med den andre. Mer om voksing tips.
Når dette er gjort, gjenta den samme prosessen til du fjerner håret fra baksiden din også. Du må bruke pre epileringen olje, hver gang, før du bruker varm voks som oljen vil sørge for at voksen fester seg til håret og ikke huden. Bruke baby pulver eller talkum er også sies å ha samme effekt. Hvis du finner noen rester av hår, trenger du ikke til å søke opp voksen, heller ta dem av med hjelp av pinsett.
Du kan lese mer om:; Metoder for hårfjerning; Hjem Voksing tips; Bivirkninger av Voksing, jeg håper denne artikkelen på brasiliansk voks hjemme er nyttig for deg. Det er noen andre forholdsregler at man må følge mens du får denne typen voksing gjort. Det ville være best å unngå brasiliansk bikini voksing i ens perioder. Dessuten bør man gjøre voksingen bare når man har tilstrekkelig tid og man er sikker på at man ikke vil bli forstyrret. Annet enn det, er det også viktig å velge et rom som har riktig belysning for å unngå enhver form for ulykker. Man må forstå at selv om det er mulig å gjøre hjemme brasiliansk voks, er det ikke en lett oppgave, og trenger mye tålmodighet og konsentrasjon. Så hvis du planlegger å gjøre brasiliansk voksing hjemme, sørg for at du kjenner risikoen ved å gjøre det selv og ta avgjørelsen når du er helt klar.

No comments:

Post a Comment