Monday 23 April 2012

Bryllup Tatoveringer

Nesten hver kultur, over hele verden har sitt eget sett av tradisjoner når det gjelder ekteskap, bryllup, og feiringer. Irsk kultur holder keltiske tatoveringer med betydelig verdi, det er derfor de innlemmet sin betydning i deres daglige liv. Som disse tatoveringer har ingen begynnelse eller slutt, Celtic løkker, knuter, og andre design er det perfekte symbolet på samhørighet og alltid. Som er grunnen til Celtic bryllup tatoveringer er populære og ofte brukt i stedet for den tradisjonelle gifteringer. Selv om mange irske folk velger å ha tradisjonelle ringer, har Celtic bryllupet tatoveringer vært en måte å binde et par ekteskap, uttrykker sin kultur og kulturarv, og bringe i noen form for kreativitet til hele bryllupet.
Celtic Wedding Tatoveringer
Eventuelle tradisjonelt bryllup har paret velge og utveksle gifteringer for seremonien. For å holde tradisjonen i live, men også legge sin egen unike vri på det, er noen nygifte legger til at ekstra kreativitet til hele greia. Komme bryllup band tatoveringer innsatt på seg selv, for å vise sin kjærlighet til hverandre. Plus, en ekstra fordel av å få bryllupet ring tatovert på deg selv er, vil du ikke mister det.
Wedding Tattoo Designs; Når du velger å tilbringe resten av livet med din sanne kjærlighet, virker alt annet uviktig eller annen måte. Du ønsker å vise din kjærlighet til ham / henne og si noe om det. Hva kan være mer større, høyere, og permanent enn et bryllup tatovering? Når dere to obligasjonslån på et nivå hvor ingen kan forestille seg, gjør det ditt forhold sterkere enn noensinne. Og som en permanent påminnelse om denne personen, forholdet, dato, og / eller sted, kan du få matchende bryllupet tatoveringer gjort. Les mer om Celtic kjærlighet knute tatovering design. ; Koblede Rings: The linking av to bryllup band, på ringfinger, symboliserer din evige og udødelige kjærlighet til hverandre. Utformingen viser enhet og uendelig alt blandet i ett. En union av to sjeler som aldri kan bryte ved å gjøre design med endeløse Celtic knop. ; Navn / Initialer: En av de mest populære typen bryllup tatoveringer er navnet eller initialene tatovering. Navnene / initialer gå på hverandres kropp, akkurat på samme sted, og i samme font, størrelse, stil og form. ; Wedding Bells: Som til kirkeklokkene har alltid vært forbundet med slutten av bryllupsseremonien, vil tatoveringen bevare din forening. Du kan få bryllupet dato svertet i midten av klokkene og forbedre den med elegant knute arbeid. ; Les mer på:; Celtic tatoveringer for menn, Celtic tatoveringer for kvinner; Henna Bryllup Tattoos
Bortsett fra den keltiske bryllupet tatoveringer, vedtar en annen populærkultur også arven med å søke tatoveringer for bryllup, India. I motsetning til andre kulturer, er bryllup i India holdt på en stor skala som de må følge en rekke ritualer, skikker og tradisjoner. Som en viktig ritualer for Hindu bryllup, den midlertidige bryllupet tatoveringer, også kjent som Mehndi, er anvendt på brudens hender og føtter. Det antas at hennaen bryllupet tatoveringer betyr styrken til en brud ekteskap og kjærlighet hun vil få etter det. Jo mørkere fargen på tatoveringen, jo sterkere og lengre ekteskapet blir. Les mer på henna tatovering omsorg.
Wedding Tattoo Designs, The henna tatovering design og mønster trukket på hender og føtter er svært komplisert. Selv, er plassering av disse midlertidige bryllupet tatoveringer ikke er angitt, som nevnt før, er de vanligvis brukes på hender og føtter. I dag, bortsett fra bruden, resten av familien og venner, og brudgommen (i enkelte kulturer) får også gleden av å bruke henna på hendene. Men, får bare bruden spesielle oppmerksomhet og mest unike, kreative, og vakre design når det kommer til det. Følgende er de mest vanlige og allsidige bryllup tatovering ideer som du kan forvente. Les mer på henna mønstre for nybegynnere. ; Baraat: I vanlig engelsk, betyr baraat ekteskapet prosesjonen som kommer fra brudgommens hus, sammen med hans familie og venner. Hele dette scenariet er trukket på en av armene med intrikate design for å matche det. Tatoveringen starter faktisk på toppen av armen og løper ned til håndflaten sin. ; Doli: Doli er slutten av bryllupsseremonien og nå bruden har å gå til ektemannens hjem. Det detaljerte arbeidet som er lagt inn i designen tar mange timer og mye dyktighet. For å matche baraat scenen, er doli trukket på den andre armen. ; Flowers: Blomsten mønstre er inkludert i hele design. Valget av blomster som skal trekkes er mange. Du kan gå med roser, lotuses, rose knopper, tusenfryd, og mange flere. Disse blomstene er koblet sammen med resten av design på hender og føtter. ; Kalash: En metal messing, kobber, sølv eller gull potten er brukt i mange bryllup seremonier. Den brukes i seremonien å tilbe mange guder og gudinner i indisk kultur. Utformingen er svært populær og ofte har navnet på brudgommen trykt inne i den. ; Peacock: En påfugl tatovering ser virkelig nydelig når vingene er trukket åpne med flower mønster i det. Den henna tattoo artist sørger for at design er komplekse, men likevel vakkert. ; Les mer på:; Henna tatoveringer: Mehndi Oppskrift Designs; Henna Tattoo Designs for menn; Velg design for ditt bryllup tatoveringer og diskusjon blant hverandre for å komme til en likedannet beslutning. Midlertidig bryllup tatoveringer vil forsvinne helt i et par uker, men den permanente er en konstant påminnelse om din beslutning. Så, ikke ta forhastede beslutninger om hva du ønsker å få så tatoveringen din, og representerer bryllupet. Ta kontakt med en profesjonell tatovør å få ideer til design og plasseringer, å gjøre permanente avgjørelsen.

No comments:

Post a Comment