Sunday 1 April 2012

Fransk manikyr

Fransk manikyr er en fin måte å stelle neglene. Alle skjønnhet eksperter og fashionistas godkjenne av den klassiske franske manikyr. Det er lett på øyet og ser flott ut. Den franske manikyr har en lys rosa eller naken base coat, med tips av negler malt helt hvitt. En fransk manikyr er den beste måten å gi neglene et rent og elegant utseende. Dette går bra med alle typer attires, det være seg casual slitasje eller elegante kjoler. Du trenger ikke å tenke på å plukke en spiker farge eller matchende neglen male med fargen på antrekket ditt. Bruken av lys og nøytrale farger går bra med alle antrekk.
For kvinner, som liker det naturlige og sofistikert utseende, er fransk manikyr den beste form for manikyr. Du kan også prøve fransk manikyr spiker kunst ideer for å gjøre neglene ser fantastisk.
Hvordan gjøre en fransk manikyr
Har du noen gang prøvd fransk manikyr hjemme? Du trenger ikke å gå til en skjønnhetssalong for å få en fransk manikyr. Du kan kjøpe en fransk manikyr kit og stelle neglene den franske måten! Få tak i spiker filer, base / top coat, hvit polish, tip guide strimler og nøytral polish. Start med å rense negler grundig. Bli kvitt den gamle neglelakk med en spiker malingsfjerner. Når ingen spor av den gamle neglelakk er igjen, suge neglene i en bolle fylt med varmt vann. Soaking neglene i noen minutter vil gjøre neglebåndene myke. Fil neglene til å gi dem firkantet form. Bruk orangewood cuticle pinne til å skyve tilbake neglebåndene. Tørr neglene. Påfør grunning på neglene og la den tørke. Kontroller at grunning er tynn og jevn.
Nå må du bruke spissen guide strimler. Spissen guiden dekker den nedre delen av neglen, slik at du kan bruke hvitt polish til tuppen av neglene. Vær forsiktig med slagene dine, må du påføre et tynt lag med den hvite polish. Påfør den hvite polish akkurat på tuppen av neglen. Du kan også bruke en off-white neglelakk hvis du ikke vil bruke en sterk hvit neglelakk på neglen tips. Når den hvite neglelakk har tørket opp, fjerne spikeren spissen guider. Nå lakkere neglene dine med en nøytral polish. Påfør to strøk med den nøytrale polish. La den tørke. Endelig, påfør et tynt lag med grunning. La neglene tørke helt. Vent til neglelakk tørker helt, ellers kan det blir flekkete. Les mer på fransk manikyr hjemme.
Fransk Manikyr Nail Art
Du kan gjøre et fashion statement med neglene med fransk manikyr design og spiker kunst. Fransk manikyr spiker kunst gjør at neglene ser glamorøse. Nail art har blitt tatt til et annet nivå med den unike nail art design.
Manicurists bruker ulike teknikker som bruk av en airbrush maskin for å bruke en fransk manikyr. Det gjør sikkert neglene ser veldig ryddig og velstelt. Disse airbrush maskiner har også blitt brukt til å lage vakker design. Noen manicurists bruke sjablonger for å lage oppover punkter som ser virkelig unik. Du kan også få design malt på neglene.
En annen trend er bruk av spiker tatoveringer. Disse er overført fra den trykte papir til neglene, og deretter dekket med et toppstrøk. Stones eller gems kan også brukes på de velstelte negler. Dette legger sikkert glamour og glitter til den sofistikerte franske manikyr. Du kan fortelle manikyr design som du vil. Du kan ha mønster, glitter, perler, edelstener, hjerter, blomster, stjerner eller en smiley. Du kan også bruke disse designene med omvendt fransk manikyr. I motsatt fransk manikyr, er spissen farget rosa, mens resten av neglen er malt hvit. Bruke utsmykking som rhinestones, mini perler, perler, perler eller glitter sammen med fargelegging teknikker er absolutt en fin måte å forskjønne negler.
Les mer på:; Hand Painted Nail Art; Nail Art Design med Fransk Manikyr - Fransk Nail Art DIY Tips for fransk pedikyr og manikyr, Håper du fant informasjonen på fransk manikyr interessant. Forskjønne neglene med den fantastiske franske manikyr nail art. Flaunt din velstelte negler og bo med stil!

No comments:

Post a Comment