Thursday, 5 April 2012

Water Heater lekker

Varmtvannsbereder er en av det mest essensielle hvitevarer og sjelden gir noen problemer. Hva hvis du ser et basseng med vann på gulvet under den? Vel, er du sikker på å bli frustrert som trolig er det en varmtvannsbereder lekkasje. Hva gjør du for å fikse varmtvannsberederen lekker problem - ringe en rørlegger eller gjøre det selv? Er varmtvannsbereder lekker fra undersiden eller toppen og hva som er årsaken til varmtvannsberederen lekkasje er vanlige spørsmål som kommer til hjernen din? Her er løsningen til disse. Før du ringer en rørlegger, kan du gjøre følgende ting å vite årsaken og prøve feilsøking varmtvannsberedere problemer.
Feilsøke Lekkasje Water Heater
Er Water Heater lekker?, Sjekk om varmtvannsbereder er faktisk lekker eller ikke. Ja, er dette vanlig feil som mange gjør lurer på at ovnen er lekker når den faktisk ikke. I utgangspunktet vannet samles er bare på grunn av kondens. Varmtvannsbereder lekker på toppen kan ofte være et resultat av kondens som kaldt vann varmes opp. Les mer om varmtvannsberedere problemer.
Sjekk Hot og Cold Lines, Den varme og kalde linje rør er vanligvis på toppen av varmtvannsberederen. Du kan kontrollere ballen ventiler på begge linjene. I tilfelle mutterne som brukes til å rotere spaken er løs, det er sjanser for vannlekkasje på dette punktet. Bruk en bomullspinne for å sjekke om det er vannlekkasje. En enkel feilsøking tips er å stramme disse etter behov og sjekke om det fortsatt er noen lekkasje.
Sjekk Drain Valve, En defekt eller løs lenseventil som er på bunnen av varmtvannsberederen er ofte årsaken til varmtvannsberederen lekker problem. Alt du trenger å gjøre er å stramme avløpsventilen. Du kan skru ventilen med en skiftenøkkel. Hvis sluket veggen ser ut til å være utslitt, må den skiftes ut som det er årsaken til dette varmtvannsbereder problemet. Hvis det ikke fungerer etter stramme eller hvis du trenger å bytte den, ringe en profesjonell til å gjøre oppgaven.
Sjekk Temperatur Pressure Relief Valve; En temperatur trykkavlastning (TPR) ventilen er bare foruten varmt og kaldt vann rør. Vel du kan se vann drypper fra TPR ventilen og lurer på at her er det lekkasje. Men la meg fortelle deg, dette er tilstanden til en perfekt fungerende TPR. Ja, når det er overtrykk i tanken på grunn av høy temperatur innstillinger, eller utover oppvarming av vannet inne i tanken, vil TPR ventilen slipper vann. Når vannet inne blir for varmt, frigjør TPR dette vannet og hindrer varmer fra rupturing. Pass på at du ikke berører vannet dryppet fra dette som det vil bli for varmt. Du kan kalle en sertifisert rørlegger i dette tilfellet for å få temperaturen innstillingene riktige. Husk også at dette TPR ventilen må kontrolleres en gang i året for å sikre riktig funksjon.
Les mer på:; Elektrisk vannvarmer Problemer; Skandi Olympia vannvarmer Feilsøking; Gass vannvarmer problemer: Feilsøking Gass varmere, Bortsett fra de nevnte tingene som kan føre til varmtvannsbereder lekker problem, rust og korrosjon kan også være en sannsynlig årsak. I utgangspunktet må du sjekke avløp av inn og utløp rørledninger og tanken så godt fordi disse bære vann og kan lett bli rustne fører til problemer som lekkasje. Montering poeng av rørene må kontrolleres, de kan få løs nok til å forårsake lekkasje. Noen ganger vil du kanskje også behov for utskifting varmtvannsberedere element. Alltid gjør et poeng å ringe en sertifisert rørlegger for å få jobben gjort på best mulig måte og har en perfekt arbeider varmtvannsbereder.

No comments:

Post a Comment