Saturday 7 April 2012

Egg White Mask

Eggehvite henviser til den indre hvite fargede ingrediensen i en rå egg, som omgir eggeplomme. har Eggehviter mange bruksområder, for eksempel, er de brukt til å skumme kaker, gir de kroppen med proteiner som er essensielle for kroppen bygningen og til slutt, blir de brukt i mange naturlige hud skjønnhetsbehandlinger. Mange gå god for effektiviteten og nytten av egg hvite ansikt masker, for å forbedre hudens struktur og tone. La oss vite metoden å lage egg hvit maske hjemme, etterfulgt av en liste med fordeler for huden. Les mer om naturlig hudpleie.
Metode for å forberede og Bruk Egg White Mask
For å forberede en hjemmelaget egg hvit maske, bare bryte åpne et egg, og skille ut den gule og den hvite delen, ved å ta ut plommen. I eggehvite, legg en teskje av melk og noen dråper honning. Bland forsiktig med en skje og dine egg hvite masken er klar til å brukes i ansiktet.
Hvis du vil bruke egg hvit maske på ansiktet, gjerne bruke en børste, som å bruke fingrene til å søke det kan bli ganske rotete. Ved hjelp av pensel, begynn å legge egget hvite masken på pannen, fulgt av kinn, hake og deretter resten av ansiktet, og også i nakken. Vær spesielt oppmerksom på skrukker på nesen, mens bruk av egg hvite masken. Ikke påfør maske rundt munnen og øynene, som egg hvit maske blir veldig stramt på tørking, og hvis huden på disse områdene er strukket ut over et punkt, kan det føre til rynker. Når du har brukt egg hvite masken, la den på ansiktet i tretti minutter å tørke. Etter tretti minutter, ta ut egg hvite masken, ved å plaske litt lunkent vann i ansiktet først og deretter gni masken forsiktig ut. Når egg hvite masken har kommet helt ut, vask hele ansiktet og halsen med masse vann, slik at ingen lukt er igjen.
Les mer på:; Skin Care, Ansiktspleie Skin Care, eggehvite kalorier og protein, eggehvite Maske Fordeler
Eggehviter inneholder en ingrediens som heter ovalbumin, noe som hjelper på å holde virusene i sjakk. Eggehvite er også en viktig kilde til sunne protein. En annen ingrediens i eggehvitene, nemlig lysozym, er kjent for sine huden clearing egenskaper. Lysozyme er faktisk et enzym, som utfører funksjonen til fordøye bakterielle cellevegger. På grunn av tilstedeværelsen av disse ingrediensene i eggehvitene, bruke egg hvite masker blir vurdert som svært gunstig for ansiktshuden. Nedenfor er noen av de egg hvite masken fordeler. ; Regelmessig bruker denne ansiktsmaske krymper huden porene, og dermed, hindre opphopning av smuss og skitt i dem, sette en stopper for akne og kvise breakouts. Selv om noen sier at egg hvit maske for akne arr er svært effektiv, men det er fortsatt ikke bevist. Les mer om hvordan du kan krympe porene; Egg hvite masker rense huden veldig dypt, noe som gjør den myk, smidig og lyse på samme tid. ; Egg hvit maske hjelp i å stramme huden og hvis anvendt på en ukentlig basis, kan forsinke forekomsten av fine linjer og rynker i ansiktet og halsen. ; Egg hvit maske er svært gunstig for folk med fet hud, som det er veldig tørking og hjelpemidler i å fjerne overflødig olje fra huden. ; Les mer på:; Hjemmelaget Profylakseprodukter - Facial Mask Oppskrifter; Gjør Face Mask, Som du ser ovenfra, er et egg hvit maske svært nyttig for helsen og utseendet på huden. Det medfører en unmatchable strålende glød på ansiktet til personen, hvis den anvendes hver uke. En siste tipset om eggehvite masker før jeg logger av - ikke bruk dem hvis du har en tørr hud, som eggehvite masker kan over tørke ut huden. Heller ikke bruke egg hvite masker mer enn to ganger i uken, som sin over programmet kan tørke huden ut også. Lykke til!

No comments:

Post a Comment