Wednesday, 4 April 2012

Morsomme Ekteskap Quotes

De sier at "er ekteskap laget i himmelen, og feiret på jorden '. Men det er tider der den "feiring" har en tendens til å gå galt, oftest på grunn av forskjellene mellom kjønnene. Slike 'tabbe ups "resultat i noen vanvittige situasjoner, enten i form av handlinger eller ord. Enten måter, sluttresultatet vi er utsatt for er noe sårt tiltrengt latter, i den ellers kjedelige liv. tenkt Disse morsomme ekteskap sitater og ordspråk å få frem den lysere siden av sosial institusjon, henviser vi til som ekteskapet.
Morsomme Ekteskap Sitater og Ordtak
Du må ha kommet over mange morsomme ekteskap sitater fra filmer, som må ha forlatt deg i deler. Mens noen mennesker forbinder ekteskap med en guddommelig følelse av samhørighet, er det noen få som forbinder det med lidelse. Selvfølgelig, de er ikke alvorlig når de forbinder det med lidelse, men når de gjør det, markere de noen av de mest hysteriske sidene ved det samme. Gitt nedenfor er en samling av noen av de beste morsomme ekteskapet sitater må du noensinne har kommet over.
Morsomme sitater om Ekteskap
Ekteskap er en hyllest til fantasien over intelligens. - Oscar Wilde.
Min kone og jeg var glad i tjue år. Da vi møttes. - Rodney Dangerfield.
Ekteskap, n: Staten eller tilstand av et fellesskap som består av en mester, en elskerinne, og to slaver, gjør i alle, to. - Ambrose Bierce.
For all del gifte seg, hvis du får en god kone, vil du bli lykkelig. Hvis du får en dårlig en, vil du bli en filosof. - Sokrates.
Ekteskapets bånd er som alle andre obligasjoner - modnes langsomt. - Peter De Vries.
En forelsket mann er ufullstendig inntil han er gift. Da er han ferdig. - Zsa Zsa Gabor.
Ekteskap er alliansen av to personer, hvorav en aldri husker bursdager og andre som aldri glemmer. - Ogden Nash.
I Hollywood et ekteskap er en suksess hvis det outlasts melk. - Rita Rudner.
Ekteskap - en bok der første kapittel er skrevet i poesi og de øvrige kapitlene er skrevet i prosa. - Beverly Nichols.
I eldre tider ble ofret på alteret, en praksis som fremdeles fortsetter. - Helen Rowland.
Morsomme Ekteskap Anniversary Quotes
En bryllupsdag er feiringen av kjærlighet, tillit, samarbeid, toleranse og fasthet. Rekkefølgen varierer for et gitt år. - Paul Sweeney.
Et jubileum er en tid for å feire gleden i dag, minnene fra i går, og håp om morgen. - Author Unknown.
Kjærlighet er en lang søt drøm, og ekteskapet er vekkerklokken. - Anonym.
Et jubileum er en tid for å feire gleden i dag, minnene fra i går, og håp om morgen. - Anonym.
Å gifte seg av kjærlighet kan være litt risikabelt, men det er så ærlig at Gud ikke kan hjelpe, men smilet på den. - Josh Billings.
Du bør også gå gjennom:; Wedding Quotes; Bryllup sitater - Morsomme Wedding Quotes; Dette var en samling av noen av de mest morsomme ekteskapet sitater og ordtak utarbeidet av oss. Velge noen få fra horder av sitater kommer fra noen av de mest fremtredende personligheter fra hele verden er slett ikke en lett oppgave. Som blir sagt, er sjansene for at vi kan ha gått glipp av noen morsomme sitater og ordtak om ekteskap som fortjente en plass i denne samlingen. Hvis du tror vi gikk glipp av noen fine tilbud som fortjente en plass her, kan du alltid sette den her i form av en kommentar.

No comments:

Post a Comment