Monday, 2 April 2012

Anger Management Teknikker

Hvorfor er anger management teknikker viktig? Har ikke alle bli sint på gang eller den andre i sitt liv? Jeg er sikker på at de gjør. Disse anger management teknikker er ikke for de som er utgangspunktet rolige og mister sin kule en gang i blant (Selv om de er like effektive for dem også). Disse anger management teknikker er for de som er sinte på slipp av en lue. Men hvorfor trenger de anger management teknikker? Er ikke sint bare en følelse? Nope. Anger er noe som mange mennesker lider av. Grunnen til at jeg sier lider er fordi det egentlig er intet mindre enn en sykdom. En sint person er aldri hyggelig å være rundt. Anger driver folk bort og gjør folk unngår deg.
Reflektere over deg selv i et minutt. Er du noen som er utsatt for å bli sint snart? Gjør den minste grunner mister du gjør ditt temperament? Passer noen av disse setningene til deg - Det vil være et helvete å betale nå, så og så (Det er deg, BTW) eller Når så og så (Yup, You igjen!) blir sint, du bedre styre klar av ham / henne. Nå spør deg selv, vil du virkelig ønsker å være den personen? Fordi, ja, jeg er enig det gir deg en høy å forestille seg at folk aldri vil rote med deg fordi de ikke ønsker å betale prisen på din vrede, men det er den nøyaktige grunnen, overtid, vil folk begynne å unngå deg. Hvorfor skulle noen bære med en person for lenge hvis de piske opp alle sine sinne på dem? Eller noen liten grunn er nok til å provosere dem inn i et temperament rant? Akkurat. Det er derfor det er viktig å ikke bli sint. Det, og det faktum at sinne ikke er bra for helsen din! Det kan føre til hjertesykdommer og høyt blodtrykk (blant andre). Og det er derfor det er viktig å gjennomføre visse anger management teknikker og aktiviteter.
Anger Management Øvinger
Her er noen anger management aktiviteter du kan gjøre for å holde sinnet monster inni deg langt, langt borte!
Opprette Vil; Lag vil endre. Til og med mindre du er overbevist om at du ønsker å endre måten du reagerer og stopper å bli sint så ofte, vil du aldri lykkes. Ingen kan tvinge deg til å slutte å bli sint. Det er din beslutning, og reisen. Hvordan avgjør du å endre? For alle grunnene nevnt ovenfor! Hvorfor være at personen som folk unngår, rett? Tenk på noen du har mistet på grunn av denne vanen, eller mennesker du har såret dypt, og du vil få svar på, hvorfor endre?
Pust!; Her er hvordan du kommer inn i det. Hver gang du føler at du er å bli sint, bare mentalt nedleggelse. Bokstavelig talt tømme tankene ved å gjøre noen dype pusteøvelser. Konsentrer deg om pusten din og ignorere stimuli som forårsaker følelser av sinne. Jeg sier ikke det vil være lett, men prøv. Ta med noen beroligende teknikker i din rutine også.
Focus Elsewhere, Når du føler at sinne er snikende opp på deg, fokusere på noe helt annet. Prøv og fysisk bort fra situasjonen. Eller lage et mentalt bilde av et "lykkelig sted", noe som beroliger deg, og kjører all din energi der.
Count; Dette har kjent for å arbeide for mange mennesker. Når du begynner å bli sint, begynner å telle tall eller bokstaver. Men unngå å telle i synkende rekkefølge (10 til 1) da dette synes å være ryddet vei for et oppgjør eller konfrontasjon. I stedet velger noen tilfeldige tall eller en favoritt sang eller rim.
Øvelse, Øvelse daglig. Dette bidrar til å få adrenalin rush ut av kroppen din og hjelper å holde deg rolig. Når du er i varmen i øyeblikket imidlertid selv enkle arm strekker eller nakke strekninger hjelp. Les mer om sinne kontroll øvelser.
Body Language, opprettholde riktig kroppsspråk. Hvilket betyr, når det er en sinne stimulans, lean bort fra det og ikke mot det. Lener mot vil den bare sende et signal til hjernen din at du ønsker en konfrontasjon med å skje.
Meditere; Det har blitt bevist at inkludert noen meditasjonsteknikker i din daglige rutine bidrar til å gjøre deg til en roligere person. Det driver bort stress og angst, som er to av hovedårsakene til at folk trenger anger management teknikker. Prøv å gjøre yoga eller meditasjon for å hjelpe til å administrere sinne.
Dette er noen av de essensielle anger management tips som du kan inkludere i din rutine og tilpasse fra, hver gang du er i ferd med å bli sint.
Les mer på:; Anger Management Teknikker og tips til Control Anger, Anger Management Techniques for barn, Anger Management Tips for barn, Anger management teknikker kan bare være vellykket vedtatt hvis du er villig til å gjøre dem en del av livet ditt. Så langt som å gi løsningen går, har jeg forsøkt å gjøre det som best jeg kan gjennom denne artikkelen, men hvor langt vil du kunne vedta det, er avhengig av deg, egentlig. Så gjør et løfte til deg selv at du virkelig ønsker å lykkes og gå for det! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment