Thursday, 5 April 2012

Meisel skarphet

Har du noen gang prøvd å arbeide med en stump meisel? En stump chisel glir av overflaten av materialet som skal skjæres, og kan føre til alvorlige uhell. Den butte kanten av meisel, men ikke til enhver bruk til å sage ved, er skarp nok til å resultere i et kutt tommelen. En sløv meisel har frynsete kanter og kan ikke forlate rene kutt på overflaten. Det kan også kreve bruk av unødvendig press og kan føre til slitasje på verktøy som gjør det permanent ubrukelig. Men hvorfor tenke på alt dette når meisel oppskarping kan enkelt gjøres! Her er noen meisel oppskarping tips som kan vise seg nyttig for deg.
Hvordan skjerpe en meisel
En meisel er hovedsakelig brukt i trebearbeiding, eller å skjære eller kutte harde materialer som stein, metall eller tre. De kan brukes ved å banke lett med en hammer eller kan rett og slett jobbet for hånd. Det finnes flere typer meisler som brukes til ulike formål. Sliping en meisel er ikke i det hele tatt som vanskelig og kan gjøres enkelt, for bedre resultater. Det er to forskjellige måter å skjerpe en meisel avhengig av tilgjengeligheten av verktøy. Ta en titt på dem.
Meisel Sliping Bruke en Bench Grinder; Her er noen enkle trinn som vil veilede deg i prosessen med meisel skarpere ved hjelp av en benk vinkelsliper.
Ting Obligatorisk:; Bench Grinder, Fine grus oppskarping stein; Forstørrelsesglass; Light maskinolje, Hansker, Vernebriller, Trinn 1: Undersøk meisel forsiktig med et forstørrelsesglass. Sjekk sin kant for kutt og grader. Dette vil gi deg en idé av området som må skjerpes.
Trinn 2: Når du finner hakk og grader, male dem vekk med en middels grus hjul og benken jeksel. Holding meiselen med sitt skrå kant opp, flytte den side om side mot hjulet. Pass forkant av meiselen holder plassen med vinkelsliperen.
Trinn 3: Nå, slå meiselen over slik at den skrå siden vender ned. Gjenta trinnet ovenfor for å flytte den brede side om side, å holde kniven i og vinkel på 25 ° med vinkelsliperen, å matche skråkant.
Trinn 4: Påfør noen maskin olje til fine sandkorn oppskarping stein. Nå trekker meiselen mot deg holde bevel flatt mot steinen. Ikke glem å løfte meisel ved slutten av hvert slag. Tørk bevel side ren etter å ha kjørt den et par ganger over steinen og re-olje steinen.
Steg 5: Undersøk meisel ved hjelp av et forstørrelsesglass for å sjekke om alle kutt og grat er borte. Hvis det er fortsatt noen hakk og grader igjen, gjentar du hele prosessen til du får en skarp overflate.
Meisel Sliping by Hand, Følgende er trinnene er involvert i skarpere en meisel for hånd. Også lese om hvordan du kan skjerpe en kniv.
Ting Obligatorisk:; Kombinasjon oppskarping steiner (800/4000 grus og 1200/8000 grus), Nagura stein, hone-jig, Vernebriller, hansker, Trinn 1: Plasser kombinasjonen grus steiner og Nagura stein i vann i ca 10 minutter. Du kan også holde dem lenger hvis du vil.
Trinn 2: hone jiggen kan du sikre meisel i stedet for prosessen med oppskarping. Sett meisel i feltet, på en slik måte at det skrå kanten helt berører steinen.
Trinn 3: Fest den 800 grus steinen trygt på arbeidsbenken og starte ved å sende meisel over steinen, trekke det mot deg flere ganger. Så flytter opp til 1200 og deretter 4000 grus.
Trinn 4: Gni 8000 grus side over Nagura steinen, tatt ut fra vann, i en sirkulær bevegelse. Dette skaper en liten mengde væske, noe som gir en vassen tekstur til 800 grus stein. Nå passerer meisel over det på samme måte som andre steiner.
Steg 5: Undersøk meisel riktig. Du kan gjenta hele prosessen på nytt hvis du ønsker en enda mer skarpere meisel. Les videre; Knife slipe verktøy; Hvordan skjerpe saks, Hvordan skjerpe hekksakser, Dette var de to forskjellige måter å meisel skarphet. Jeg er sikker på at de var ganske enkle! Så bruke denne artikkelen som en meisel oppskarping guide og gjør deg klar for en skarpkantet meisel! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment