Monday, 2 April 2012

Buksbom Busker

Buksbom busker er aksent planter. Buksbom eller Buxus er en slekt av 70 arter som har blitt brukt til landskapsforming i formelle hager i evigheter. På grunn av deres vekstmønster og tett løvverk, kan buksbom busker brukes til fundament planting. Disse kan dyrkes alene eller sammen med andre planter for å forskjønne ethvert område. De er også brukt av landscapers legge visse områder eller atskilt et mellomrom fra andre.
Legge buksbom busker til hagen vil definitivt påvirke landskapsforming på en positiv måte. Den lille løvverk sammen med tette teksturen gir landscapers med en utmerket mulighet til å forme disse buskene i vakre former og mønstre. Vanligvis buksbom busker brukes til å gjøre hekker og hagen grenser. Buksbom busker kan også brukes til å skissere en gangvei, kantlinje eller terrasse. Les mer på eviggrønne busker og hekker.
Buksbom Busker: Typer
Engelsk buksbom er en av de mest populære buksbom busker. Denne aksenten planten kan vokse opp til en høyde på 3 meter. På grunn av deres langsomt voksende natur, er det et ideelt landskapsarbeid anlegg. Den vokser vanligvis til en kurs av en tomme per år. Den blomstrer om våren. Et annet vanlig utvalg av buksbom busker er amerikansk buksbom. Selv om amerikanske buksbom produserer små grønne blomster, men disse er knapt merkbar. Denne varianten er kjent for sin blanke blader. Denne planten kan vokse opp til 10 meter i høyden. Noen av de andre varianter av buksbom busker er Green Tower buksbom, Green Velvet buksbom, variegata, Green Mountain buksbom og dverg engelsk buksbom. Les mer på Topiary planter.
Vilkår som kreves for vekst
Planting buksbom Busker, Hvis du planlegger å plante buksbom busker i hagen din, det perfekte tidspunktet å plante disse busker vil være våren eller høsten. Selv om buksbom busker kan vokse i full sol, men de foretrekker delvis skygge, derfor velger du et nettsted som oppfyller dette kravet. Å plante disse busker, må du først grave planting hull. Grav et hull som er like dyp som root ballen. Nå tar buksbom busken ut av beholderen og legg den i hullet. Legg jord til planting hullet. Vann anlegget grundig. Jorda bør være godt drenert. Du bør også teste jord for pH-nivå. Jord med pH mellom 6.5 til 7.5 er egnet for vekst av buksbom busker. Hvis du skal plante mange buksbom busker, sørg for at du holder en avstand på 12 - 18 inches mellom to busker.
Vanning: Du må vann ofte i det voksende fase. Også betale oppmerksomhet under tørkeperioder, og i løpet av senhøsten. Hold jorden fuktig, men ikke gå på en vannkanne rangel som buksbom busker har et grunt rotsystem, og vanning dem svært ofte kan skade røttene. En av buksbom busker sykdommene kalles Phytophthora rot råtne er hovedsakelig forårsaket på grunn av overflødig vanning, derfor må du være forsiktig om aspektet ved vanning. Les mer på vanning planter.
Bioklipp; tillegg legge kompost, torv mose eller gjødsel å fylle jord, må du også legge et lag av mulch. Dette vil bidra til å beholde fuktighet i jordsmonnet og holde jorda kjølig. Det ville være tilrådelig å legge ca 3-4 inches av mulch i sommersesongen. Bioklipp må også gjøres i løpet av vintersesongen. Du kan bruke hakkede blader for mulcherfunksjon men sørg for at disse ikke er plassert svært nær stammen.
Beskjæring, må du fjerne alle døde og syke grener. Beskjæring må også gjøres for å gi form til buksbom busker. Beskjæring vil fremme bedre vekst, men det bør ikke være veldig alvorlig. Du bør sviske ytre greinene litt slik at lys inn dypere inn i anlegget. Fjern døde kvister, fordi hvis lov til å bo i sentrum av buksbom busker, kan disse føre til vekst av sopp og skade anlegget.
Les mer på:; Hvordan Trim Hedges; Fast Growing Hedges; Håper du fant informasjonen på buksbom busker omsorg nyttig. Hvis du planlegger å bruke denne prydbusker i hagen din, bruker du følgende instruksjonene for å holde den i god stand. Happy hagearbeid!

No comments:

Post a Comment