Saturday, 28 April 2012

Fransk pedikyr

En pedikyr er en fin måte å stelle føttene og gjøre dem ser best ut. En peep-toe eller åpne sandal kan nåde føttene og ser ultimate bare når føttene og tåneglene er i god stand. Vel, tilbringe mye dollar for å få pedikyr gjort fra skjønnhetssalongen er ikke nødvendig. Her er hvordan du gjør en fransk pedikyr hjemme og gjøre føttene dine ser bare fantastisk. Før du følger prosedyren, la meg fortelle deg hva som er en fransk pedikyr. Dette er akkurat den populære franske manikyr. Mens foten rengjøring, fot massasje, callus fjerning og klør innlevering er samme som gjøres i andre type pedikyr, er den viktigste forskjellen slik neglelakk er brukt på neglene. Den hvite stripen av neglelakk på tuppen av neglene er den primære funksjonen av en denne pedikyr. Lurer på hvordan å få den? Vel, det er det vi skal sjekke ut. Du kan gjerne lese mer om hvordan du gjør pedikyr hjemme.
Få den franske pedikyr
Trinn 1, Start ved å fjerne eksisterende neglelakk grundig. Nå begynner å klippe neglene rett over. Ikke forkorte, holde dem på middels lengde for den beste se. Nå filen dem ved hjelp av en spiker filer for å gi en firkantet form. Du kan ha litt avrundede kanter. Formen er en vesentlig av den franske pedikyr.
Trinn 2: Nå er det på tide å ha et avslappende bad og massasje prosedyre. Kjøp en fotbadet, fyll den med varmt vann, legg såpe og suge føttene. Slå den på, og sitter avslappet i ca 20 minutter å få en god massasje, myke og rene føttene. Hvis du ikke har en fot spa, ta varmt vann i en balje, legge badesalt, en ts av olivenolje og suge føttene. Du kan også legge essensielle oljer. Vel, det er en fin måte å slappe av så varmt vann gjør underverker på føttene.
Trinn 3: Nå tar en kroppsskrubb og eksfoliere foten grundig for å bli kvitt tan og død hud. Også rengjøre neglene med denne. Vask den og ta en fot scrubber eller pimpstein å gni foten. Jevnes hælene og sprukne føtter ved å bruke en fot-fil.
Trinn 4; Påfør cuticle krem ​​på neglene og vent i 1 - 2 minutter. Nå skyve tilbake skjellaget og fjern død hud på neglene med en cuticle remover. Rengjør neglene i hjørner, innvendige hjørner og indre sider av dyrket deler av neglen din. Bruk en spiker buffer for å gjøre neglen jevn og ren. Les mer om neglepleie.
Trinn 5; Få en av de beste fotmassasje lotions og kremer og begynne å massere foten. Arbeidet med hele foten, tærne, hælene og hver del. Vel, ta en titt på din vakre foten. Det er tid for å gjøre dem mer vakker med følgende trinn, den viktigste delen som skiller pedikyr fra fransk pedikyr.
Trinn 6; Rengjør neglene for å fjerne alle spor av olje og krem. Få en tå separator og satte den på for å lage plass mellom tærne. Du trenger naturlig rosa eller fersken spiker farge og en hvit spiker farge for franske pedikyr. Du vil også trenge en base coat og en klar eller toppstrøk. Vel, arbeide på neglene meget nøye for å få det perfekte utseende.
Trinn 7; Påfør grunning på alle neglene, best å jobbe på en fot av gangen. La det tørke. Nå tar rosa eller fersken farge og anvende den på neglene, starter form bunn, til tuppen av neglen din. La det tørke. Påfør et strøk mer av samme spiker farge. Igjen, vent til tørking. Nå følger vanskelige oppgaven med å søke hvite negler farge. Påfør en tynn stripe av hvit neglelakk farger horisontalt, på den frie kanten av neglen din. La det tørke. Påfør et mer pels. Vær forsiktig mens søknad denne frakken. Når dette er tørt, brukt overlakk til slutt den franske pedikyr.
Les mer på:; Hvordan gjøre en pedikyr hjemme; DIY Tips for fransk pedikyr og manikyr, Den franske pedikyr for menn er også blitt ganske populært med mange menn tar stor interesse for grooming seg selv. Menn må sørge for at basen fargen nærmer ekstremt til fargen på neglene sine. Noen kvinner også velge den franske pedikyr design, der bare den øverste hvite linjen er gitt en designer utseende. Du kan velge mellom de ulike nail art design for dette. Selv om dette gir en trendy touch, gir grunnleggende fransk pedikyr en elegant, men likevel stilige look. Så, enten du går på en kveld fest eller et forretningsmøte, er fransk pedikyr riktig å gå for.

No comments:

Post a Comment