Friday 20 April 2012

Hair utheving Teknikker

Går for et hår makeover? Hair høydepunkter er noe som umiddelbart gran opp låser uten engang forkorte hårlengde. Vel, fremhever et trendy hårklipp sammen med dem er definitivt kommer til å hjelpe deg å gi en ekstremt imponerende utseende. For noen høydepunkter hårfarge betyr bare de tilfeldige striper i håret gjort med en annen farge enn fargen på håret ditt. Men la meg fortelle deg, det er ikke alt. Det finnes ulike hår utheving teknikker som du kan eksperimentere. Du kan få vite om ulike hårfarge ideer i de følgende avsnittene.
Ulike Syntaksmerking Teknikker for Hair
Grunnleggende Høydepunkter og lavmål; Hårfarge høydepunkter og lavmål er utgangspunktet det samme hvor en vev av håret er farget slik at den ser mørkere eller lysere. Når en lys skygge er brukt i mørkt hår, det er kjent som merke, og når en mørkere nyanse brukes i lyst hår, det heter lowlight. Jo tynnere tråder av merkepenn hår, vil mer naturlig utseende være. La oss nå ta en titt på ulike måter å fremheve eller lowlighting hår.
Block Color; Dette er noe som de fleste av oss gjør hjemme. Dette betyr farging hele lengden på håret med én farge. Fra rot til tupp, vil du bruke de samme nyanse. Mens noen kanskje synes at det ville bli kjedelig, tro meg rett skygge kan gi deg en pen utseende.
Hair Maleri, Hair maleri er en enkel prosedyre for å markere hår og det er ofte gjort hjemme. Alt du trenger er en pensel og en kam til å fullføre denne oppgaven. Når du har en hårvask med riktig condition, kan du få på å lyse opp låser. Bare få hårfarge kit og følg instruksjonene. Du kan sjekke fargen resultatene etter bare fargelegger en enkelt strand først.
Folie Opplyser; Folie utheving blir mye populære i disse dager og er mest brukt i skjønnhetssalonger. I denne metoden, er foiler brukes til å skille og pakk den fargede trådene. Så dette sikrer at resten av håret blir ikke denne fargen, og du får de perfekte høydepunkter. Her er mer om hårfarge og utheving ideer.
Kutting, Hvis du søker etter en av de beste håret utheving teknikker, så kutting er svaret. Ja, kutting gir et svært moderne utseende som er unmatchable til andre hår utheving teknikker. Dette fremhever stilen utgangspunktet omfatter coloring tråder under det øverste laget av hår. En av håret utheving tips for denne stilen er å jobbe med tynne tråder. Disse tynne høydepunkter ser kjempebra når du deler håret og la dem gratis.
Chunking; Dette er ett av håret utheving teknikker hvor mange deler av håret ditt er uthevet. I denne stilen i utgangspunktet bredere strengene er uthevet. Vel, gir dette deg en mulighet til å ha flerfarget tråd. Du kan enten velge å ha slike chunky høydepunkter i hele håret eller bare for dine frynser. Les mer på chunky hår høydepunkter.
Frostet tips; Frosted tips er en av håret fremhever teknikker som gir deg en funky utseende. Også kjent som dip-farging, inkluderer denne metoden å merke bare endene av håret ditt. Vanligvis 1-2 inches eller flere inches i tilfelle av langt hår er farget med levende nyanser. Du kan velge å få en subtil utseende eller en dramatisk utseende ved å velge ett av de ulike hårfarge nyanser.
Panel, panel vil garantert gi deg et trendy utseende. I denne metoden, er lag av håret farget i ulike nyanser og hver og en er sikret ved hjelp av folien. Dette håret markere ideen gir en suveren og svært dramatisk look på håret ditt. Det er en av de beste håret utheving ideer, hvis du planlegger å gå for en fest. Her er mer på hårfarge tips og teknikker.
Dette var noen populære håret utheving teknikker. Kjenner disse vil hjelpe deg å avgjøre hvilken stil å gå for, før du treffer håret sedan. Få at prangende farger i håret og ta på deg den beste markert frisyre denne sesongen.

No comments:

Post a Comment