Friday, 6 April 2012

Magnolia Flower Forklaring

Hver eneste blomst har en spesiell betydning knyttet til den. Disse spesielle betydninger har en bestemt følelse eller følelser uttrykt ved disse velduftende og attraktive blomstrer. Det er noen virkelig mening knyttet til en bestemt blomst. Ulike kulturer har ulike betydninger blomst til en bestemt blomst. I denne artikkelen skal vi lære om blomsten Magnolia mening.
Hva betyr en Magnolia blomst?
Magnolia blomsten vokser på eviggrønne trær og selv som løvfellende planter. The magnoliaer produserer forskjellige fargede blomster avhengig av variasjon. Disse blomstene har ikke kronbladene som andre blomster. I stedet har de tepals som fører lignende strukturer. Disse tepals er i stedet for begerblad og kronblad. Betydningen av en magnolia blomst varierer i henhold til kultur og plassering som planten er innfødt til både Asia og Amerika. La oss se de forskjellige Magnolia blomst betydninger.
Du kan lese mer på magnoliatre i følgende artikler:; Magnolia Tree Typer, Magnolia Tree Sykdommer; Magnolia Tree Varieties, The Meaning of Magnolia Blomster
Det er eksperter på florigraphy som kan snakke språket av blomster. Disse blomsterbutikker har kommet opp med betydningen av magnolia blomst i henhold til deres størrelse og måten de blomstrer. Magnolia blomster djervt og er store i størrelse. Blomstene som vokser i Sør er parfymert og derfor magnolia blomstene betydningene inkluderer fantastiske skjønnhet og prakt. Magnolia blomstene er tilgjengelig i en rekke farger og hver farge fører til en annen betydning. Den hvite blomsten magnoliaer betydninger inkluderer renhet og perfeksjon. Den rosa magnolia blomster betyr ungdom og uskyld lagt med glede. Den grønne magnoliaer også ha samme betydning av glede og er også knyttet til helse og lykke. Den lilla magnoliaer hjelp i å nå ønsker lykke og helse.
I Kina, har Jade orkidé eller Magnolia denudata, vært dyrket i tusenvis av år. Magnolia blomster bety "sikkert" når de brukes i begynnelsen av andre følelser sammen med andre symboler. I Kina, magnolia blomster symboliserer renhet og adel. I Japan er magnolia brukt som medisin og prydplante. Blomsten heter Hanakotoba på japansk system av blomst mening. Dette betyr at blomsten er sublime, naturlig og viser kjærlighet til naturen. Magnolias er forbundet med livskraften og derfor kan sendes over i anledning fødselen.
I Nord-Amerika er magnolia blomst meningsdannelsen knyttet sør. Magnolia er et varsel om ankomsten av våren og er den offisielle statlige blomsten av Mississippi og Louisiana. Mississippi har gjort seg fortjent til kallenavnet «Magnolia State" på grunn av det rike magnolia blomsten blomstrer. Byen Houston, Texas kalles "Magnolia City" på grunn av det rike magnolia trær som vokser langs Buffalo Bayou.
Du kan lese mer på blomst betydninger i artiklene:; Cosmos Flower Meaning; Calla Lily Meaning, Chrysanthemum Flower Meaning; Dette var alt om magnolia blomst betydninger og symboler knyttet til den. I utgangspunktet er magnolia blomst forbundet med skjønnhet og utholdenhet. Det er også assosiert med adelen og verdighet. Søtt og kjærlighet til naturen er noen andre egenskaper knyttet til Magnolia blomst mening. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg å forstå betydningen av magnolia blomst.

No comments:

Post a Comment