Sunday, 15 April 2012

Gjenbrukbare Toilet Paper, eller Family Cloth

I det amerikanske samfunnet i dag, er det en stadig økende vekt på resirkulering, gjenbruk, og beskytte miljøet på noen måte du kan. I stedet for å kaste flasker og bokser inn i søppelbøtta og til slutt inn i dump, folk kaste dem inn i papirkurver, hvor de blir resirkulert til fullverdig beholdere. Resirkuleringsindustrien har ballong å inkludere papir, plastposer, papp, og all slags andre tidligere kastes elementer. Så det var bare et spørsmål om tid før noen kom opp med ideen om recycling.toilet papir.
Cloth toalettpapir, som også er kjent som familie klut, eller familie våtservietter, er en interessant idé som mange mennesker finner bisarre, men populariteten er økende. Konseptet er ganske mye identisk med tøybleier, er kun duken som brukes av hele familien og ikke bare babyer. Klut kluter kan konstrueres ut av nesten alle mykt stoff, og det trenger ikke være dyrt. Faktisk er den enkleste måten bryte seg inn i familien klut erfaring er å bare se i skapet eller kommoden skuffer. Eventuelle gamle t-skjorter eller klær laget av strikk eller bomull stoff vil gjøre gode familie kluter, samt eventuelle klær laget av fleece, som gensere og joggebukse. Hvis du ikke har nok gamle klær av din egen, kan du be venner eller slektninger hvis de har noen, ta en tur til bruktbutikk, eller tilbringe en lørdag formiddag verft salg shopping. En stor fleece ark eller et teppe kan lett gi et dusin eller flere familiemedlemmer kluter.
Du kan også kjøpe stoff fra et stoff butikken hvis du ønsker å plukke ut noe med en morsom eller unike mønster. De fleste butikkene som selger stoffet har en mark-ned clearance bin eller tabell, men hvis du ikke har et stramt budsjett som du kan bruke litt mer for å få noe tilpasset din familie og din egen smak. Fleece er den enkleste og mykeste stoff å bruke for en familie klut, og det kommer i en rekke flotte mønstre og farger. Avhengig av størrelsen på din familie og hvor ofte du ønsker å gjøre tøyet, vil du sannsynligvis nødt til å kjøpe noen meter med stoff.
Det eneste tilbudet du trenger å gjøre familien kluter er saks. For å gjøre klut toalettpapir bruke gamle klær, rett og slett kuttet av alle sømmer, falder, krager, mansjetter, knapper, ermer og lommer, slik at bare et stykke nøytrale stoff. Skjær ut kvadrater av stoff ca 5 x 5, og du er ferdig. Du kan gjøre endringer hvis du vil - større ruter, sirkler, eller rektangler. Noen mennesker selv gå til problemer med å sy sammen to firkanter, for å gjøre kluten tykkere og mer absorberende.
Det er mange nettsteder på nettet som selger familiens klær, og du kan få dem for gode priser i en rekke stoffer og utskrifter. Hvis du sjekker ut online fora diskuterer familien kluter, vil du finne historier om personlige erfaringer folk har hatt, og de fleste av dem sier at etter bruk av duker for en stund, vil de aldri gå tilbake til tradisjonelle toalettpapir. Ikke bare er toalett papir dyrt i forhold til familie kluter, er det ikke på langt nær så behagelig og det er vanskelig på miljøet. Besparelsene by av familien kluter er nok til å overbevise mange folk, men selv om du ikke bryr seg om prisen, ta hensyn til miljøet, og ikke bare fra å bruke toalettpapir. Det tar millioner av trær for å lage toalettpapir, til mange av drivstoff gjør, og skipet store forsendelser over hele landet, og deretter kostnadene og kompleksiteten ved håndtering toalettpapir i vannbehandlingsanlegg.
Det er enklere enn du tror å lage og bruke din egen familie kluter. De er mykere, mer økonomisk, billige opprette og bruke. Familie klut toalettpapir vil spare lommeboka og redde jorden.

No comments:

Post a Comment