Tuesday, 24 April 2012

Flavored Lipstick

Leppestifter, være favoritten utgjør tilbehør i en kvinnes håndveske, er alltid refleksjon av hennes valg og smak. I millioner av nyanser og farger som blir presentert av kjente kosmetikk merker, i dag er det en rekke smaker som de flaunt også. Hele konseptet med flavored leppestifter ble startet med tanke på at, siden det meste av tiden, er leppestifter smakte av damene mens de er på, kan de like godt være flavored. Dermed kom de mange leppestifter som var farget i samme fargene i smaken som de skrøt. For eksempel, var et kirsebær flavored leppestift rød i farge og en sjokolade flavored var brunt. Som dette, er det mange smaker på markedet i dag, som er praktisk foretrukket av kvinner over hele verden. Dermed finner ditt valg av flavored leppestifter ut av de få som er nevnt i de følgende avsnittene.
Flavored Lipstick
Du må ha alltid lurt på hvorfor vi føler smaken av en leppestift bare ved å lukte det? Svaret er ganske enkelt som, din vanlige leppestift som ikke er søtet eller flavored, har bare smaken oljer som en ekstra komponent. Disse smaken oljene er lip trygge dufter som de bare lukter, men ikke smak. Når kommersielle merker bruker disse aroma oljer for å gjøre leppestifter, de bare satte lukten av et bestemt frukt eller et produkt som gir deg ideen om leppestiften. Mer om langvarig leppestift.
Flavored leppestifter, men har en faktisk søtningsmiddel, ofte aspartam eller andre sukker erstatning. Dette søtningsmiddel lurer hjernen til å tro at leppestiften har spesielle smaken, men faktum er at du bare lukter det. Så når du kjøper flavored leppestift, har du en tendens til å holde slikker leppene og inntak smaken oljer. Det er mange organiske kosmetiske merker som ikke bruker noen animalske produkter for å gjøre sine leppestifter og bare bruke urte ekstrakter. Dermed ville det være tilrådelig at du bruker flavored leppestift, glatter og leppepomader produsert av disse selskapene.
Felles Flavored Leppestift
Ut av de mange flavored leppestifter brukes av kvinner i dag, har vi noen som er nevnt her, finn ut hvilke som er din favoritt. Mer om leppestift ingredienser.
Chocolate flavored leppestift: Hvis du er en die hard sjokolade fan og ville ikke tankene smaker og lukter det hele dagen, flavored en sjokolade leppestift er alt du trenger. Den rike blanke utseende skinnende leppestift på leppene og berusende duften av mørk sjokolade er definitivt en godbit for en tilskuer så vel som deg! Denne smaken av leppestift og leppepomade er den mest kjøpte og de mest brukte produktet av mange kvinner. Selv i sjokolade smaken, er det smaker som, sjokolade hasselnøtt, sjokolade appelsin og sjokolade mint som elsket av unge jenter og damer.
Carmel flavored leppestift: Etter sjokolade den nest mest solgte flavored leppestifter er de med karamell smak. Den sprø lukt og den søte smaken av disse leppestifter er også foretrukket av mange unge kvinner. Karamell er en veldig annerledes og unik smak for kosmetikk, og dermed er den nest beste smaken enhver jente ønsker å ha på leppene i minst 12 timer av dagen. Denne smaken har også mange andre smaker å følge det som Mocha Latte og stekt Almond med karamell.
Bubble gum smaksstoffer leppestift: Dette er en annen svært godt kjent og brukt leppestift smaken. Mange jenter liker å tygge tyggegummi hver time på dagen og denne smaken vil definitivt spare som energi av deres ved å gi den yummy bubble gum smak til sine tunger. Denne smaken kommer i mange farger, helst nyanser av rosa og fersken. De ser veldig naturlig og gå med nesten alle uformelle og formelle antrekk, og også smaker veldig godt. Mer om leppestift farge guide.
Hva mer kan du be når de skinnende og glossy lepper er kombinert med det beste av smaker for å gjøre leppestifter enda mer fornøyelig. Så, ha det gøy med disse yummy og saftig smak leppestifter gjort bare for å gjøre leppene mer perfekt.

No comments:

Post a Comment