Monday, 23 April 2012

Sunn hud Tips

Sunn og unge hud er det alle drømmer om, spiller ingen rolle hva din sex er. Men i dagens raske liv, et sted nede linje, ikke huden vår viser ikke våre faktiske alder. Den spiller en grusom triks ved å legge ekstra uønskede år til vår generelle utseende. Men hvis du er blant de få som er velsignet med fast, smidig hud, kan du definitivt ligge ved å trekke et par år.
Hudpleieprodukter, anti-aldring kremer, har akne behandlinger som tilbys av salonger og hudleger, skapte et bildesøk dollar bransje som har tiltrukket menn og kvinner over hele verden. Mange av oss tilbringer en betydelig mengde tid og penger å prøve å snu hendene på tiden. Og for å oppnå det, faller vi for hudpleie bransjens tomme løfter og viklet inn i nettet sitt. Men hva om det var andre metoder og klare sunn hud tips du kan følge akkurat som hjemme, uten å bruke alle pengene på salonger og besøk til hudlege? Vil du være interessert nok til å gi nye sunn hud tips en prøve? Det er helse regimer som kan tilpasses i det daglige livet som hjelper deg sjonglere din travle timeplan og vakker hud.
Les mer på:; Hvordan få Perfect Skin, Hvordan få sunn hud; Naturlig sunn hud tips
Ettersom vi blir eldre, kan for menn og kvinner, hormoner, været, forurensning, stress og fra jobb tar en toll på huden din. Bortsett fra alder, disse elementene viser usunn hud og matt utseende. Fine linjer og rynker er det alle bekymret når vi i nærheten av våre 30-tallet. Likevel er det hudpleie rutiner og sunn hud tips som vil hjelpe deg med å administrere (kanskje ta tilbake noen år også) eventuelle problemer. Les mer om hudpleie rutine.
Før vi bryter ned og gi deg konkrete huden tips for menn og kvinner, la oss ta en titt på trinn du bør ta for å ta vare på huden din.
Dos:; Bruk verneutstyr når du er utenfor. ; Påfør solkrem med høy solfaktor på minst en halv time før du går i solen. ; Kutt ned på overflødig te og kaffe. ; Drikk rikelig med vann hele dagen. ; Spis et velbalansert kosthold som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker. ; Barber forsiktig, bruk rene og skarpe barberhøvler. ; Følg en vanlig treningsøkt regime. ; Alltid fukte flassende, tørr hud. ; Don'ts:; Gå ut i solen mellom kl 10 og 16:00, Go for innendørs soling på salonger. ; Spis på fast food restauranter. , Klem hudormer og zits, vil det bare bli smittet og etterlate arr. ; Bruk av harde og sterke såper for fet hud. ; Ta lang dusj eller badekar. : Røyking er den viktigste årsak til for tidlig aldring. ; Sunn hud tips for kvinner
Etter at vi traff puberteten, blir det svært viktig å ta godt vare på huden vår å opprettholde unge. Ved å starte tidlig i livet, og omsorg for minutt detaljene som huden vår krever, kan vi definitivt holde av på tegn på aldring og oppnå myk, glødende hud. Den første og fremst vane som bør følges er rensing huden din regelmessig. Vask ansiktet minst to ganger om dagen med kaldt vann for å fjerne smuss, olje, og forurensning av det. Dette vil hjelpe huden puste naturlig og redusere merkbare blemishes. Velge et rengjøringsmiddel kan være tøft når du ikke vet hva som vil passe din hudtype. For å hjelpe deg kjøpe riktige hudpleieprodukter, hvis du har fet hud, så gå for noe olje-frie produkter. På den annen side, hvis du har sensitiv hud, kjøpe rensemiddel som er allergivennlig. Les mer om naturlig hudpleie.
Les mer om renset:; Sensitive Skin Cleanser, Facial Renset for fet hud; sunn hud tips for menn
Flertallet av menn følger en typisk hudpleie regime - såpestykke og håndkle. Den eneste gangen det er noen form for hudpleie produktet er brukt, vil være i dusjen. Men uansett om du er en mann eller en kvinne, fanger alder opp med begge kjønn likt. Menn også lider av hudlidelser og er utsatt for fine linjer og rynker. Så, ville svaret på dette være å starte så tidlig i livet som mulig og holde seg til rutinen. Det finnes mange produkter på markedet som er spesielt utviklet for menn som ansikts renseprodukter, eksfoliering, ansiktsmasker, akne produkter, og mye mer.
Prøv ikke å unngå å følge disse sunn hud tipsene nevnt i artikkelen. For å sikre at huden holder seg vakker og ung-ser, sunn hud tips er et must.

No comments:

Post a Comment