Monday, 9 April 2012

Stablet Bob Hårklipp

Stablet bob hårklipp ser bra ut på alle typer hår. Imidlertid er det en veldig god hårklipp for håret som mangler volum. Tynt fint hår, kan når kuttet med en kort stablet bob frisyren ser voluminøs og stilig. Stablet bob hårklipp ser også bra ut på bølgete hår. Et stablet bob frisyren kan gjøres på en butt bob, men å gel denne stilen med de siste trendene du kan prøve for en omvendt stablet bob frisyre, og følge den med noen stilige smell. Og med få hår farge striper, kan du gjøre disse hårklipp og stiler se enda mer unik.
Stablet Bob Hårklipp tips
Et stablet bob haircut understreker hodet og fremhever visse trekk i ansiktet på samme tid det ser ut til å forlenge nakken. La oss ta en titt på noen tips for å huske mens du går for en bob hårklipp.
Hvordan Skjær et Stablet Bob Hårklipp?, Å klippe håret, bruke disse hårklipp stiler og ideer. Første shampoo dem rene. Du kan også bruke en balsam. Deretter håndkle tørke håret. Det er viktig at du ikke helt tørr dem, fordi vått hår bør opprettholdes samtidig kutte dem. Vått hår er lettere å kutte, kan du ha en spray dyse vannflaske nær deg, i tilfelle håret blir tørt. Stablet bob er ikke annet enn lagdeling gjort på baksiden av hodet på en slik måte at håret på kronen ser tykkere, noe som betyr at håret på det øverste laget blir holdt korteste og deretter gradvis lengre lag er kuttet. Før du begynner lagdeling håret på kronen, må du først bestemme håret lengde og stil på kuttet. Hvis du ønsker å gå for omvendt stablet bob haircut stil, så må du klippe håret på nakken kortere og lengre på sidene. Hvis du vil gjøre kutt se enda mer stilfull, kan du holde sidene asymmetrisk.
Men, hvis du ønsker å gå med et enklere snitt, så gå med en vanlig stump kutt eller en "U-formede kutt. Når du er ferdig med å klippe tuppene og fornøyd med lengden, er det på tide å stable klippe håret. For å gjøre dette, bestemmer den korteste laget lengden på kronen. Deretter starter å klippe håret til en avtagende mengde lag. For mer volum, kuttet flere lag. Men hvis du allerede har godt volum i ditt naturlige hår, så holde seg til mindre lag. Etter denne delen håret og sjekk. Å gå for stablet bob hårklipp med smell, ta den fremre delen av håret ditt, gjør det vått og kam det. Bestem lengden og stil på Bangs. Hvis du vil gå for en Cleopatra stil rett smell, og deretter klippe håret rett i nærheten av øyebrynet nivå. For hårklipp med smell den siden feier, hold den fremre delen på en 45 graders vinkel, vippe saks og gjøre kutt.
Legge Marker og lavmål, å legge litt mer stil til den nye frisyren, kan du vurdere å gå for noen hårfarge ideer. Folk som har tynt hår, kan vurdere å gå for høydepunkter og lavmål. På denne måten håret vil se enda mer strukturert og stilig. Blond's kan gå med mørkere nyanser av blonde farge eller brune nyanser av lavmål. Høydepunkter for blonde kan være platina eller lysere nyanser av sjokolade. Brunetter kan gå med høydepunkter av kobber, honning, hvete og aske.
Vedlikeholde Stablet Bob Style, Styling og opprettholde stablet bob frisyren er veldig enkelt. Etter sjamponering håret, del håret. Tar vare at lagene faller riktig slik de er ment å falle på sidene. Deretter børste håret ditt. Å opprettholde stablet bob haircut, må du få en trim fra stylist hver 3-4 uker, avhengig av hårvekst. For å hindre at håret høydepunkter eller lavmål fra filtrert bort tidlig, unngå å utsette dem for solen. Du kan også bruke hårpleieprodukter, som er laget spesielt for farget hår.
Dette var alt om stablet bob hårklipp. Så, gå til en stylist og få dette hårklipp gjort, og legge noen høydepunkter for å gjøre frisyren se enda mer elegant. Men hvis du har noe erfaring i håret skjæring, så kan du bruke ovenfor tips for å kutte ditt eget hår.

No comments:

Post a Comment