Sunday, 6 May 2012

Søppeltømming fjerning

Søppeltømming har blitt en integrert del av et moderne kjøkken. Det er en enhet plassert under kjøkkenbenken i mellom avløpet og fellen for å makulere alle matavfallet slik at de lett kan flyte ut av avløp. Dette apparatet går på strøm og vare i mange år uten noen problemer. Over en periode, kan metalldeler søppeltømming får rust, kan dens motor bli utslitt, eller bladene kan miste sin skarphet. Som et resultat vil store biter av matavfall skal slippes inn i avløpssystem som igjen kan resultere i en tett kjøkkenvask. I en slik tilstand, er søppeltømming fjerning den eneste måten du kan forhindre at noen alvorlige problemer i avløpsnettet.
Søppeltømming Fjerning Instruksjoner
I utgangspunktet krever dette arbeidet to enkle redskaper. Det ene er en standard skrutrekker finnes i nesten alle husholdninger og den andre er en rørtang. Når du har samlet dem, følge trinn-for-steg instruksjonene nedenfor:
Steg # 1: Det første trinnet i fjerne søppeltømming er å koble fra strømforsyningen. For å være på sikre siden, bør du slå den av fra den viktigste tjenesten panel av ditt hjem. Dermed deponering vil slutte å fungere. En annen ting som må gjøres er å stenge de viktigste vannrøret, slik at vannet ikke får sprutet over alt når rørene under vasken er åpnet.
Step # 2: De viktigste avløpsrøret må fjernes fra søppeltømming enheten ved å skru tilkoblingen. Etter det, trekk ned avløpsrøret for et par inches, slik at det kommer ut av de viktigste enheten og deretter plassere den på siden. Mens utføre oppgaven sørge for en bøtte holdes under vasken der rusk inne i avløpsrøret kan frigis. Hvis det er oppvaskmaskin knyttet til avløpet, må det fjernes også. Ta en tang til å åpne våren klemmen som fikser oppvaskmaskinen røret med avløpsrøret. Dermed kan du koble oppvaskmaskinen avløpsrør fra enheten.
Steg # 3: Nå er det tid for å skille ordningsenhet fra montasjen eller ramme. Hold enheten nedenfra med en hånd og skru montering nøtter ved hjelp av en skrutrekker. Etter fjerning av nøtter, snu montering i retning mot klokken for å fjerne disposisjon enheten. Hvis du finner ut at det fortsatt stakk opp med rammen, klikker du på koblingen lett med en liten gummihammer og det vil komme ut.
Steg # 4: Etter å kople fra den disposisjon fra montering, skru det helt opp ned for å fjerne elektriske dekselet festet til bunnen. Fjern skruene og mutterne wire festet til kroppen av enheten. Fjern så ledningstilkoblinger først og deretter de to ledninger festet til den. Til slutt, trekk ut kabelen fra ordningsenhet. Å sørge for sikkerhet, kan du først teste den enkelte ledninger med en spenning tester og sjekker at det ikke er strøm og deretter fortsette med fjerning av ledninger.
Noen relaterte artikler er som følger:; søppeltømming Installasjon, søppeltømming reparasjon; Tette søppeltømming, Dermed kan du se søppeltømming fjerning er en enkel jobb faktisk. Hvis du har grundig inspisert hele enheten på forhånd og er klar over sin wire forbindelser, så kan du avslutte jobben i løpet av en time eller så. Når du har fjernet søppeltømming, må du installere en ny en i stedet. Dersom modellen av den nye søppeltømming er den samme som den gamle, så du ikke trenger å endre festeanordningene. Ellers må du fjerne den gamle montering montering og vask flens, og installere nye.

No comments:

Post a Comment