Thursday 3 May 2012

Citrus frukttrær

Vanligvis frukttrær er delt inn i to kategorier, sitrus og løvfellende. Sitrus frukt Familien omfatter hovedsakelig appelsiner, sitron, lime, klementiner, grapefrukt, tangelos, kumquats, mandariner, klementiner, og satsumas. Trærne tilhører slekten Citrus og familie Rutaceae, dyrket i tropiske og sub tropiske sørøst regioner i verden. Treet har skinnende grønt bladverk, hvite duftende blomster og fargerike, næringsrik frukt som er produsert i overflod og er kjent for sine mange helsefordeler. Sitrus frukter er sure i naturen og er lastet med vitaminer og mineraler som vitamin C og kalsium som bidrar til å forhindre forkjølelse og influensa. Disse fruktene fungerer som utmerket detoxifiers og dermed hjelp til å fjerne skadelig giftstoffer fra kropp. Dette var bare en kort innsikt om sitrusfrukter trær. Nå la oss lære å dyrke disse plantene riktig. Lær mer om blomstrende planter.
Citrus frukttrær
Jord for Citrus frukttrær; Alle sitrustrær vokser godt i en jord som har både god overflate og interne drenering. Surface drenering betyr i utgangspunktet en avrenning for å holde vann fra samler seg rundt treet. Intern drenering refererer til evnen til vannet til å trenge gjennom jordsmonnet for å hindre metning av rotsonen. Derfor, sitrus planter vokser godt på en lett skrånende bakken med en jord som har pH mellom 6 til 8. Bortsett fra dette, unngå jord som har et høyt caliche innhold eller er veldig salt i naturen som plantene ikke vil modnes godt i jord.
Pode Citrus frukttrær, pode er det beste alternativet for å spre sitrus frukt trær. I denne metoden, må man bare sette inn et kutt kvist fra en godt blomstret frukttre inn et kutt i en annen kompatibel frukttre. Og et attraktivt trekk ved disse sitrustrær er at de er kompatible med alle andre sitrus. Derfor er alt du trenger å gjøre for å pode eller sette roten lager eller spirende grener fra den type sitrus treet du ønsker å vokse inn i en annen sitrusfrukter treet.
Vanning Citrus frukttrær; Regelmessig vanning er nødvendig, spesielt i tørre sesonger som ujevn vanning kan føre til splitting av fruktene før forfall. Derfor kan et drypp vanning systemet være et godt alternativ som tilstrekkelig vannforsyning er vesentlig under blomstringen tid, spesielt etter befruktning. Bortsett fra disse, er det også anbefalt å mulch den grunne røtter for å unngå overdreven konkurranse fra ugras og for å holde røttene tørker ut.
Beskjæring Citrus frukttrær, Citrus trær vanligvis vokser i en rund form og trenger lite beskjæring. Beskjæring kan innebære litt trim i nedre bladverket å redusere skadene fra snegler og jord-plasket sopp sammen med fjerning av syke eller døde tre. Men i vintre dvergen sitrus frukttrær krever mer alvorlig beskjæring. Lær mer om frukttre beskjæring instruksjoner.
Gjødsling Citrus frukttrær; Den vanligste skadedyr å angripe sitrustrær er bladlus og skjold biller som kan bli lagt merke til som et svart belegg eller sot vokser på bladene av trærne. Derfor, plantene må mates jevnlig med gjødsel som bør fordeles jevnt gjennom hele anlegget. I tillegg til disse, sprøyting treet med hvit olje er også effektiv i å fjerne skadedyr.
Sitrusfrukter trær er et ideelt valg for et landskap frukttre. Den eneste ulempen er at anlegget ikke tåler kulde og til og med moderate fryse kan forårsake alvorlig skade på anlegget. Derfor rikelig med sollys er viktig for dyrking av sitrusfrukter trær. Jeg håper informasjonen ovenfor på sitrusfrukter trepleie og vekst viser seg å være nyttig for deg.

No comments:

Post a Comment