Friday, 11 May 2012

Kjølevæske lekkasje

En motor kjølevæske lekkasje kan vise seg å være ekstremt skadelig for funksjonen av et kjøretøy, som motoren kjølevann holder temperaturen i motoren lavt og gjør at den kan operere effektivt. Varmen genereres i en forbrenningsmotor kan føre til at noen uønskede reaksjoner og selv påvirker andre deler av motoren på en negativ måte, og det er motoren kjølevæske som hjelper å holde denne temperaturen fra skyting.
Kjølevæske lekkasje er ganske enkel å finne som trenger alle en å gjøre er å finne stedet hvor kjølevæsken er synlig lekker. Dette krever ikke noen detaljert kunnskap om driften av en kjøretøyets motor eller om ulike bil problemer, og stort sett alle kan finne plasseringen av lekker kjølevæske. Ideelt sett, holder motoren kjølevæske motoren kjører på en effektiv temperatur uansett utsiden forholdene er, men noen ganger disse forholdene kan påvirke mengden av kjølevæske, og dermed hindre et velfungerende bilens motor.
Om lag en tredjedel av energien i brenselet omdannes til strøm, en annen tredjedel er løslatt fra eksosrøret, og den siste tredjedelen omdannes til varmeenergi. Dette for mye varme kan utilsiktet føre til smelting av mange deler inne i motoren, eller det kan også føre stemplene å ta jobber på grunn av over-ekspansjon. Kjølevæsken hindrer dette fra å skje, og det er derfor en kjølevæske lekkasje er noe som man må være på utkikk etter til enhver tid. Les mer om vanlige bilen problemer.
Plassering av kjølevæske lekkasje vite arbeidsmiljø og sammensetning av bilens kjølesystem hjelper selvsagt, men dette er ikke nødvendig for å løse problemet med kjølevæske lekker fra bilen. Det er lett å få øye lekker kjølevæske når du åpner panseret, og du må være på utkikk etter en grønn, oransje eller gul væske som drypper eller spruter. Følgende er de stedene hvor motorens kjølevæske lekkasje finnes oftest. ; Water Pump - luftehullet rett under skivene akselen av bilen vannpumpen. ; Radiator - Slangen forbindelser rundt radiatoren, eller radiatoren kjernen i seg selv. ; Heater Core - Inne eller rundt Varme Ventilasjon og klimaanlegg (HVAC) enhet. ; Freeze Plugger - På sidene av motorblokken og topplokket. ; Noen biler også oppleve en intern motor kjølevæske lekkasje. Disse er vanskelige å få øye synlig og er også svært dyre å reparere. Hvis du ikke finner stedet i lekker kjølevæske i bilen, men er likevel overbevist om at motoren kjølevæske lekker, så er det absolutt en intern lekkasje, og du er i for noen store problemer og reparasjonsarbeid.
Kjølevæske lekkasje reparasjon; For å fikse dette problemet må du besøke et bilverksted, som alvoret i saken kunne variere fra sak til sak. Den sikreste alternativet er å ta det til noen som kan fortelle deg nøyaktig omfanget av skaden, og også fikse det for deg. Hvis du tilfeldigvis vet hvordan å fikse kjølevæske lekkasje, kan du ta sjansen på å forsøke reparasjon arbeidet selv, men i de fleste tilfeller, er det beste alternativet å bare gå en bilmekaniker. De beregnede kostnadene for denne jobben vil avhenge av hvilken del som er lekker, og hvor mye reparasjonsarbeid det krever. Din mekaniker vil spørre deg en masse detaljer om hvor lenge overoppheting har foregått, og i ekstreme tilfeller kan du selv trenger å erstatte hele vann pumpen.
Også se følgende:; bilmotor Problemer; Radiator Reparasjon Cost; Radiator lekkasje reparasjon; bil Overoppheting Problemer; regelmessig endre kjølevæske på bilen din er anbefalt, og dette er noe du bør utføre når det er nødvendig eller pr bilen manuell. En motor kjølevæske lekkasje er uunngåelig i de fleste tilfeller, men du må gjøre alt du kan for å sikre at kjølesystemet fungerer riktig i bilen.

No comments:

Post a Comment