Thursday, 10 May 2012

Drywall tak Reparasjon

Drywall himlinger kan opprettholde ulike former for skader. Små store hull og sprekker langs løs tape skjøtene på gips overflaten er ganske vanlig. En annen type skade som gips tak ofte oppholder er vann flekker som fører til dannelsen av store hull. Dette er mer vanlig i en to-etasjes hus, hvor vann fra badet eller synke i etasjen over lekkasjer og forårsaker skade på gips taket. Alle slike feil på gips taket ser veldig stygg. Den eneste løsningen er tilgjengelig for dette problemet er gips taket reparasjon.
Hvordan Reparer Tørrvegg tak?
Før du starter jobben med gips taket reparasjon, må du utstyre deg med rett type verktøy. For dette, må du kjøpe en gips reparere kit som inneholder alle de verktøy og materialer som er nødvendig for denne jobben.
Reparere små hull, små hull på gips taket er et svært lite problem, og det kan dekkes ved hjelp av et par strøk med gips sammensatte bare. Til å begynne med, bruk et verktøy kniv til å kutte alle de løse papiret kantene på gips overflaten som er rundt hullet. Bland litt drywall sammensatte og bruke den over hullet på en slik måte at et tykt, jevnt lag på om lag en åttendedel av en tomme er formet som dekker hullet ordentlig. La sammensatte tørke og deretter sand det reparerte området. Gjenta prosessen med bruk av gips sammensatte 2-3 ganger mer inntil hullet er fylt opp helt. Sørg for at hvert strøk av sammensatte er herdet grundig før du bruker den neste strøk. Videre, sliping av tørkede sammensatte er også et must ellers små humper vil skjemaet til drywall overflaten.
Reparere Sprekker, Dette er heller ikke en alvorlig skade og kan repareres ganske lett. Først av alt, noe løst materiale hengende fra overflaten av taket må fjernes. Da sprekk må dekkes opp med en mesh tape først. Dette gjøres for å sikre at lignende problem oppstår på nytt ikke i fremtiden. Så et lite innrykk er opprettet på den skadede delen slik at etter at reparasjonsarbeidet området forblir på samme nivå som resten av taket veggen. Nå gjelder drywall sammensatte og spre det riktig å dekke hele mesh tape. Du må bruke flere tynne lag med det sammensatte å dekke opp båndet. Som vi har sagt ovenfor, for hver anvendt strøk må tørkes og slipes før et nytt strøk. Finn mer på å reparere gips sprekker i taket.
Reparere store hull, I forhold til de to andre reparasjoner, er dette litt vanskeligere. Ta en innramming kvadrat og markere den skadede delen i form av et kvadrat eller rektangel. Bruk deretter en gips sag til å kutte drywall langs merkede linjene. Så tar målingen av de kvadrerte hullet dermed oppnådd. Klipp to stykker av tre striper som har lengde bør være ca 6 inches mer enn størrelsen på åpningen. Sett den første trestrimler inne i hullet og hold den fast mot den indre veggen og fest den med gipsplater i drywall med hjelp av en gips skrue. Fest stripe både på oppsida og i bunnen. Tilsvarende, fest andre trestrimler til hullet. Ta et nytt stykke av gips som er av samme tykkelse som den eksisterende gips og klippe det som per måling av åpningen. Monter lappen inn i hullet ved hjelp av gips skruer og deretter sikre sømmene av plasteret videre med gips mesh tape. Påfør et tykt lag med sparkelmasse over tapet ledd. Et strøk med gjørme er bare ikke nok til å skjule tape og dermed flere strøk er nødvendig. Hvert strøk må tørkes og slipes før påføring av et nytt strøk. Når siste lag av gjørme er tørr sand det forsiktig og deretter bruke grunning og maling til området.
For flere relaterte artikler, les videre:; Slik installerer Tørrvegg tak; Reparasjon Tørrvegg Holes; Tørrvegg Crack reparasjon; Tørrvegg Etterbehandling tips; Tørrvegg tak reparasjon kostnaden er ikke veldig høy og det kan være i området fra $ 2 og 20 dollar. Hvis du ønsker å vite om teksturerte gips taket reparasjon, må jeg fortelle deg at framgangsmåten er den samme som ovenfor. Når du er ferdig med reparasjonsarbeidet, må du blande reparerte delen med strukturen på rundt taket. For dette, kan du bruke tekstur reparasjonssett som er tilgjengelige i form av spray. En annen metode er å bruke sparkelmasse med hjelp av teksturerte valser for å oppnå ønsket finish.

No comments:

Post a Comment