Friday, 11 May 2012

Hand Skrapte Tregulv

Også omtalt som hånd skulpturert tregulv, skrapte hånd Parkett fosser i popularitet siden 1800-tallet, på grunn av den tradisjonelle tregulvet ser det gir med sin elastiske uretan ferdig. Selv om hånd skrapte tregulv kostnaden er litt på den bratte siden, gir disse gulv gjør en elegant og ekstravagant se til gulvet. Før moderne sliping teknikkene kom, var tre etasjer hånd skrapet å oppnå en flat og jevn finish før de ble installert på de respektive stedene. Men med tiden, er denne hånden skraping metoden brukes mer som et fashion statement, er hvor hånd skrapte tre etasjer med sitt rike teksturer brukt i velstående hjem i tillegg til noen kommersielle bedrifter. Les mer på tregulv.
Hand Skrap Tregulv
Hand skrapte tregulv er laget for hånd for å oppnå et unikt gulv som er one of a kind. Fordi det er hver hånd laget bit av gulv er unikt. Håndlaget av tradisjonelle metoder for arbeid av ekspert håndverkere, utstråler treverket tidløse skjønnheten i hver kontur av tre. Hand skraping er metoden der tre er laget for å se eldre ut enn den faktisk er, og dermed formidle at rustikk og naturlig slitt ut se til tre. Mens noen håndverkere kan bruke denting, scooping, skraping eller skrubbing metoder for å skrape gulvet, kan andre bare sand gulvet ujevnt å skape et utslitt utseende. Faktisk noen av de fingernem håndverkerne er i stand til å skape de mest gjenvunnet etasjer med splitter, ormehull og andre slike selvsagt vises markeringer på veden, som gir det mest naturlige klage overhodet!
Hvordan Hand Skrap Tregulv
Tilgjengelig i tunge, medium og lett skraping, er hånden skrap tregulv forårsaket av første sliping tregulvet med en 38-grit plate gulv Sander. Deretter følger det ved å pusse gulvet med en 60-grit plate sand skraper. De fargede kanter kan være en utfordring å få på. For dette, bruk en 6-tommers spinner. Når gulvet er slipt, bruke en støvsuger for å suge ut alt støvet fra gulvet. Nå kommer den viktigste delen: skrapingen! Ta en skrape og etter fukting en liten del av tregulv, skrape det aktuelle området sakte og jevnt. Skrap alltid mot korn å oppnå det ønskede utslitt utseende. Bruk støvsuger for å suge vekk alt spon. For noen hakk i gulvet, piske gulvet med en metall kjede. For noen tilfeldige scratch mønstre bruke en maling skrape i slicing bevegelse. En kråke bar, en buffer, etc. kan også brukes for å nå andre mønstre på gulvet. Støvsug og rengjør området av alt støv og rusk, og deretter bruke en maling valse påføre et lag med beis. Etter 12 timer påføre et andre strøk av samme og hånden skrapte tregulvet er klar! Les mer på tre flekker teknikker.
Hand Skrapte Tregulv Care
Veden kan se rustikk og slitt av, men det fortsatt er nytt og må renses og beskyttes mot forringelse. Opprettholde det er ikke vanskelig, derfor er det ikke nødvendig å få skremt eller engstelig. Bare fortsett å rydde gulvet i noen typer mat partikler, støv, rusk, småstein, etc. fra gulvet med en mopp. Deretter, i en gallon av vann legge kvart kopp eple cider eddik og rør løsningen. Ta en ren fille og dunk det i dette vannet. Unngå å bruke en rengjøring mopp, fordi rengjøring med hendene ved hjelp av en fille vil være mer effektive. Bare husk å bruke gummihansker ved rengjøring av gulv. Kjøre en tørr fille over gulvet, når du er ferdig med våt mopping. Eple cider eddik vil ikke bare rent gulv, men vil også rense den.
Les mer på:; Wood Gulv Råd; Wood Stain farger; Slik installerer Laminat Wood Gulv; disse dager flere gulv selskaper er å ty til maskiner for å oppnå den tradisjonelle hånden skrapte tregulv se på billigere kostnader. Maskinen ferdige gulv kalles distressed hardt tre gulv. Men disse distressed gulv viser ofte repetisjon av mønster, og kan ikke kalles unik som hånd gjort seg. For å få mest naturlige rustikke utseende, må du få fingernem håndverkere med erfaring i hånden skraping tre. Man kan også velge den vakre hånden skrapte laminat tregulv eller hånd skrapt bambusgulv, som også gir et unikt, antikk utseende. Samlet hånd skrapte tregulv er perfekt for de desiderating å ha en stilig og elegant ser gulv hjemme.

No comments:

Post a Comment