Sunday, 6 May 2012

Keratin Smoothing Treatment

Alle kvinner lengter etter glatt, myk, silkeaktig hår. Dessverre er ikke alle født med slike vakre hår. Resten av oss i stor grad stole på kunstige metoder for beautifying vårt hår. De fleste av disse metodene ender opp med å gjøre mer skade enn godt for håret ditt. Imidlertid er keratin jevner behandling eller brasilianske keratin behandling spioneringen som en naturlig metode for glatting hår, som ofte gir forbløffende resultater. Denne behandlingen er egnet for krusete, krøllete, vanskelig å håndtere håret. La oss forstå i detalj om keratin utjevning prosessen. Les mer på keratin håret rette behandlingen.
Hva er Keratin Smoothing Treatment for Hair
Keratin er et naturlig protein som finnes i hår, negler og tenner. Håret består av ca 88% av dette keratin protein. Keratin er ansvarlig for å gjengi en glatt, silkemyk tekstur til håret. Naturligvis, jo mer keratin i hår, jo jevnere håret. Tørr, krusete, ekstremt krøllete hår har mindre innhold av keratin, noe som gir dem en grov utseende. Keratin glatting behandling tar sikte utgangspunktet ved påfylling av naturlige keratin av hår. Keratin brukes til dette formålet kommer fra dyr ekstrakt eller lignende naturlige kilder. Prosessen startes ved å vaske håret med en spesiell salt gratis oppklarende shampoo. Håret er så blåse tørket og flere partisjoner er laget. Keratin formel eller en keratin glatting kompleks er da infundert i hver seksjon med hjelp av varme. En 450-graders flatt jern brukes til dette formålet. Heat hjelper i bedre opptaket av keratin formel inn i hårsekken. Behandlingen virker ved å tette rundt håret med keratin, dermed helbredelse av skadet hår. Da behandlingen ikke forstyrre den naturlige kjemiske bindingen av håret, er minimal skade påført håret ditt. Keratin formelen er igjen på håret i ca 72 timer, der det er viktig å opprettholde innstillingen av håret. En spesiell keratin glatting shampoo brukes til å vaske av formelen fra håret. Resultatet av keratin hår behandling er stort sett tilfredsstillende med glatt, silkeaktig, rett hår.
Fordeler med Keratin Smoothing Treatment
Keratin glatting behandling bruker naturlige keratin, som er fri for kjemikalier som ofte finnes i andre behandlinger. Denne behandlingen fungerer like bra for alle hårtyper, for eksempel asiatiske, afrikanske, amerikanske, kaukasiske osv. Det også gir flotte resultater på kjemisk behandlet hår. Den åpne skaftet av kjemisk behandlet hår tillater bedre infusjon av keratin formelen, og dermed gir mer lovende resultater. Virgin hår også svare godt til denne behandlingen. På US $ 250, er dette en billigere metode for glatting hår, med varige resultater (ca 4 måneder). Ekstreme temperaturforhold ikke har noen effekt på keratin behandlet hår.
Ulemper ved Keratin Smoothing Treatment
Hele prosedyren av keratin glatting behandling er svært lang og slitsom. Det tar minimum 2 timer å fullføre prosessen. Imidlertid kan varigheten av behandlingen strekker seg til flere timer, avhengig av lengden på håret ditt. Dessuten er det ekstremt ubehagelig å holde ut løsningen på hodet for en heidundrende 72 timer. Hvis du bøyer eller forstyrre innstilling av håret ditt, må du gå gjennom stryke prosessen på nytt. Etter behandlingen, har du tenkt å shampoo håret med spesielle shampoo, som er fritt for natrium eller sulfat. Selv kan dette shampoo forlenge resultatene av behandlingen kan det ikke være effektive nok i rense håret og hodebunnen. Som et resultat, du ofte ende opp med en følelse av urent hår. Behandlingen er kjent for å produsere små variasjoner i naturlige skyggen av hår. Les mer på keratin hår behandling bivirkninger.
Keratin glatting behandling kan sikkert være ditt alternativ, hvis du har noe viktig å komme opp (les bryllup, funksjon etc.) Men det er ikke anbefalt å ofte gå for denne metoden, som noen eksterne varmebehandling er ødeleggende for helsen til håret ditt.

No comments:

Post a Comment