Monday, 14 May 2012

Rose Water for Face

Rose vann er en hydrosol del stede i destillatet produkt av roseblader. Kommersielt er det solgt i flasker av ulike størrelser i skjønnhet butikker og gourmet mat butikker. Rose vann har mange programmer, starter form flavoring mat til formulering av medisiner, aromaterapi og religiøse formål i Asia og Europa. En naturlig hud toner, steg den behagelige duften av vann gir en avslappende effekt, når den brukes i ansiktet og andre hudområder. I denne artikkelen vil vi diskutere om fordelene ved rosevann for ansiktet.
Hvordan er Rose Water Made?
Rose vann er gitt som et biprodukt i prosessen med å trekke roseolje, som er en kostbar parfyme ingrediens. Ingen tvil, steg vannet i seg selv er brukt i ulike parfyme merker. Pure form av økte vann er også utarbeidet av damp destillasjon av kronbladene. For denne metoden, er duftende damask roser med mange kronblad brukt. Du kan også lage rosevann på egen hånd ved hjelp av kronblader lilla farge steg sortar. Den enkleste oppskriften er å sette roseblader i sol te krukke, fylt med rent vann. Plasser den i solen i flere dager og du vil få en mild duftende, steg hjemmelaget vann. Bruk den umiddelbart, ellers er det risiko for mikrobiell vekst i rosevann.
Slik bruker Rose vann i ansiktet?
Bruke rosevann for hudpleie er ikke et nytt konsept. Regnes som den mildeste kjente snerpende, rosevann passer alle typer hud, spesielt de av rettferdig og tørr hud. Den mykgjør og beroliger huden, og dermed redusere tørrhet, skalering, peeling og andre hudplager. Å gi grunn betydning for disse fordelene med rosevann for ansikt, det er ofte brukt i utformingen av ansiktet kremer og hudpleieprodukter som emollients og kalde kremer. Se tipsene som er nevnt nedenfor for å bruke rosevann i ansiktet:, The snerpende eiendom rosevann gjør det til et ideelt toner for personer med sensitiv hud. Du kan sette 2-3 dråper rose vann på en bomullsdott og bruke den for å tørke ansiktet etter en slitsom dag. Det vil friske opp huden og fjerne forholde seg støv og skitt. ; Bruke rose vann alene er utmerket å ha en glødende hud. Du kan imidlertid legge glyserin og trollhassel å øke sin fuktighetsgivende effekt. Kombiner sammen ½ kopp rosevann, ¼ kopp trollhassel og 3 dråper glyserin for å forberede en hud toner. Lær mer om glyserin og rosevann. , Å flaunt en søt hud, gjelder rosevann alene eller hjemmelaget rosevann toner etter rens (men før fuktighetskrem) hver dag. For fet hud, bruker mindre mengder glyserin i å lage toner. Derfor vil mennesker som har tørr hud dra nytte av moderate mengder glyserin. ; Rose vann er også effektivt for behandling av akne på ansiktet. Ved hjelp av ovennevnte hjemmelaget toner bidrar til å redusere akne, porer stramme og minimere aldring linjer. Ved mindre skader og hudirritasjoner, vil bruke rosevann berolige tilstanden og komme raskere i healing perioden. Vite mer på rosevann og akne. ; Du kan legge til et par dråper rosevann samtidig som ansiktsmaske. Det vil rense og rense huden og på samme tid, holde huden hydrert. Samlet sett steg med vann i ansiktet gjør huden forynget og myk å ta på. Du kan lese detaljert informasjon om sandeltre lime og rosevann. ; Oppriktig talt, rosevann er et flott middel for alle hudtyper. Som du allerede vet om fordelene med rosevann for ansikt, gå videre og bruke det regelmessig for å ha en jevn glødende hud. For å få maksimalt rosevann fordelene, er det svært viktig å velge ren form. I noen tilfeller, steg vannet selges i markedet inneholder kunstige konserveringsmidler. Hvis tilgjengelig, velger en god kvalitet, steg organiske vann fri for sprøytemidler og skadelige kjemikalier for å bruke det på ansiktet ditt.

No comments:

Post a Comment