Wednesday, 9 May 2012

Interiør Basement Vanntetting

Forskjellige problemer kan oppstå hvis riktige interiør kjelleren vanntettingsmembraner ikke er gjort. Vannet i regntiden kan gå inn i kjelleren, og gjøre det vått, vanskelig å rengjøre, og skade møbler og andre elementer i en kjeller. Dette kan også føre til strukturelle skader og dyre reparasjoner i hjemmet, dermed må du sørge for at kjelleren er tørr. Det finnes ulike interiør kjelleren vanntettingsmembraner fordeler, kan det hindre en fuktig kjeller sterkt. På denne måten kan forebygge mange helseproblemer relatert til mugg, sopp og mugg. Det er mange interiør kjelleren vanntettingsmembraner produkter og tjenester tilgjengelige, men det er viktig å velge produkter og teknikker for impregnering kjelleren klokt. Nevnt nedenfor, er tips som vil hjelpe deg i interiør kjelleren vanntett.
Tips for Interior Basement Vanntetting
Water Flow: Det første viktigste du bør gjøre er å sjekke om vannet renner bort fra huset. Mange ganger, skjer opphoping av vann rundt stiftelsen av huset. Så sørg for at du installerer en sump pumpe eller fransk dreneringssystemet, som fjerner vann fra stiftelsen, hindrer dannelse av pytter.
Bruke Grus: Du kan også prøve å plassere stein eller grus rundt periferien av kjelleren konstruksjonen. Grus og stein i stor grad kan bidra til å absorbere fuktighet fra kjelleren, og dermed bidra i tørking den raskere. Det er også en billig og effektiv måte å opprettholde kjelleren fuktighet gratis.
Avfukter: En luftavfukteren er et flott verktøy, som kan brukes for å absorbere fuktighet fra stue. Kjøp et hus avfukteren henhold til kjelleren.
Vann Rør Isolering: Du kan også vurdere å isolere vannrør, kan dette bidra til å forhindre problemet med kaldt vann rør utvikle kondens på overflaten. Før du gjør dette, sørge for at det ikke er problemer med lekkasje av rør eller andre rørleggerarbeid problemer.
Gutter og nedløpsrør Installasjon: Hvis huset ikke har en god effektivt system for oppsamling av regnvann eller smeltet snø, og deretter vurdere å installere nye takrenner og nedløpsrør. Sørg for, at nedløpsrør er minst 5 meter fra huset, og vannet blir sendt til en sikker avstand.
Vann Resistent Wall Paint: Den fuktige forholdene i en kjeller kan føre til gråt av innervegger. For å forhindre dette, bli kvitt løs maling, mørtel eller sprekker, og male veggene med høy kvalitet kjelleren vanntett maling.
Metal Vindu Wells: Et annet tips for å opprettholde kjelleren tørr, er å installere metall vindu brønner for kjellervinduer. Kjelleren vinduene kan samle vann og beholde vannet hvis de ikke er riktig konstruert. I et slikt tilfelle, kan metallet vinduet brønnene som er dekket med grus effektivt hindre væskeansamlinger og sigevann gjennom vindusrammer til kjelleren vegger.
Hvitevarer Vent: Mange mennesker har en tendens til å ha sine vaskerom inne i kjelleren. Hvis det er tilfelle, så pass på at vaskemaskin og tørketrommel er riktig tilkoblet og tørketrommelen av maskinen åpningene luften utendørs. Sørg for, at det ikke er lekkasjer fra vaskemaskinen, og ikke tørker klærne inne i kjelleren. Les mer på, kjeller vanntettingsmembraner kostnad.
Eksos Fan Installasjon: Dusj rom i kjelleren i stor grad bidra til fukten. For å opprettholde et lavt fuktighetsnivå, kan du vurdere å installere avtrekksvifter for å forbedre ventilasjonen. For bedre ventilasjon, kan du også la kjelleren vinduene åpne for noen timer, på varme og solfylte dager.
Dette var nyttige tips om interiør kjelleren vanntettingsmembraner, og teknikker som brukes i kjelleren vanntettingsmembraner systemer. Så følger de ovennevnte tiltak for å holde kjelleren tørr.

No comments:

Post a Comment