Wednesday 2 May 2012

Oppkjørselen Paving Cost

Hvis du lurer på oppkjørselen rydder kostnad, så det første du bør vite er at denne kostnaden er svært avhengig av plasseringen av ditt hjem. Det vil selvsagt ikke koste like mye penger å legge en oppkjørselen overalt, så det er mange andre faktorer som spiller inn.
Et hus som er isolert eller på landsbygda et sted vil kreve mye mer arbeid enn i oppkjørselen av et hus i byen lokalene. Dermed er oppkjørselen rydder kostnadene sterkt avhengig av hvor huset ligger. Vurderer dette som den primære faktor, noen andre parametere som også er tatt hensyn til er de drenering problemer på stedet, tilstanden til jorda der, det tilgjengelige området for lagring av alle nødvendige materialer og overholdelse lovene i samfunnet.
Oppkjørselen Banet kostnadskalkyle; oppgave å beregne oppkjørselen rydder kostnaden er ikke lett, da det avhenger av en rekke faktorer. Noen av disse faktorene er faste mens andre er variable. Entreprenøren du har leid inn for formålet med hjem konstruksjon vil kunne gi deg et nøyaktig estimat, men kan du gjøre visse beregninger av din egen også. Den viktigste målingen at du må ta er at av hele arealet til oppkjørselen din. Alle kostnader er oppgitt i form av et kvadrat fot, og dette er vanlig praksis. Dette er den opprinnelige faktoren som vil hjelpe deg med å avgjøre hvor mye rydder jobben kan koste.
Nå må du også merke om det er noen store sprekker eller jettegryter som må fikses. Kostnadene ved å feste disse bruddene er vanligvis belastes utover rydder jobben, da det krever ekstra materialer og en annen metode for operasjon. Jo flere jettegryter og sprekker oppkjørselen har, jo høyere oppkjørselen rydder kostnadsoverslag vil stige. Legg også merke til tilstanden din nåværende base. Hvis det er ganske friskt og uskadet må du ha en enkel re-topping jobb som vil sikkert koste mindre. På den annen side, hvis basen er sterkt skadet, vil arbeidet som kreves bli større, og som sådan i oppkjørselen rydder kostnaden vil også være mer.
Tatt i betraktning alle disse faktorene, prøve og utvikle en tidslinje med dette hjem forbedring i tankene dine. Kostnaden vil variere avhengig av hvor mye tid brukt på jobben også, som "quick-fix" arbeidsplasser vil koste mye mindre. Når du har leid en entreprenør, være på utkikk etter ulike kontrakt alternativer som rulletrappen klausuler. Dette er klausuler som angir at anslaget kan gå høyere i sak oppgangen i oljeprisen som fører til kostnaden av asfalt materialer å gå opp. Dette kan virke som et mindre punkt, men det kan i stor grad påvirker oppkjørselen rydder kostnaden uventet.
Estimater; For arbeidet i sub-base prisene kan være alt mellom $ 1,50 - $ 3,00 per kvadratmeter. Dette er standard priser og svinger i henhold til stedet. Asfalten koster noe mellom $ 3,00 - $ 6,00 per kvadratmeter. Installasjonen av asfalt eller asfaltering arbeidet koster rundt $ 2,00 - $ 4,00 per kvadratmeter, og asfalt er tilgjengelig kun i én farge - svart. Sement koster rundt $ 3,00 - $ 6,50 per kvadratmeter, og denne kostnaden går opp med $ 0,50 - $ 1,00 per kvadratmeter hvis du vil at sement farget, og av $ 1,00 - $ 1,50 hvis du ønsker det forseglet. Stemplet betong er ca $ 6,00 - $ 9,00 per kvadratmeter, og sikringsanlegg murstein fortau er $ 6.00 - $ 20.00 per kvadratmeter. Du kan velge ett blant asfalt, sement, betong eller stemplet sikringsanlegg tegl fortau. Utvalget av kostnadene går opp når du velger en avansert overflate. På den annen side dyrere det er, jo bedre det ser ut. Legge til $ 1,50 - $ 3,00 per kvadrat foten av sub-base arbeid til prisen av overflaten vil gi deg et nøyaktig nok estimat av oppkjørselen rydder kostnadene.
Også se følgende:; Asfalt Driveway reparasjon tips; Betong Vs Asfalt Driveway; Hvordan Seal en Betong Driveway, pass også på at du får en kjent entreprenør til å gjøre jobben din, slik at det ikke er noen uoverensstemmelser om kvaliteten på materialet som brukes, og nivået på effektiviteten som innkjørselen er asfaltert. Innkjørsel asfaltering kostnader kan kjøre inn i tusenvis av dollar, men dette er en lønnsom investering å gjøre av hensyn til det besitter et estetisk tiltalende oppkjørselen.

No comments:

Post a Comment