Sunday, 13 May 2012

Pixie Hårklipp

I dag arbeider kvinner ikke finner tid til å style håret. Og på grunn av dette, de fleste foretrekker håret til å bli kortere. Det er mange korte frisyrer som du kan bruke hvis du vil unngå å bruke mye tid på styling. Ett av slike best frisyrer som kan bæres av travle kvinner er en Pixie hårklipp.
Vanligvis er en Pixie hårklipp en stil der håret er klippet kort til øret lengden og i nærheten av hodebunnen, som er hvorfor det er også kjent som en av ansiktet innramming frisyrer. Dette frisyre ser kult når det er gjort på silkeaktig, rett og fint hår, eller mønstret hår. Noen vil kanskje si at dette er en slags gutteaktig frisyre. Du har kanskje sett flere kvinnelige kjendiser sportslige denne frisyrer med variasjoner. Noen av de kjente personligheter er Rihanna, Keira Knightly, Katie Holmes, Sharon Stone, Victoria Beckham, og mange andre.
Fordeler med Pixie hårklipp
Det er mange fordeler med å ha en Pixie hårklipp. Den største fordelen er at denne frisyren kan bli stylet på noen få minutter, uten at du tilbringe mye tid foran stellebordet. I tillegg er det også svært enkelt å vedlikeholde. Noen av de svært korte hårklipp vil sikkert ta kortere tid for styling. Håret av en pixie hårklipp kan ganske enkelt bli stylet med bare hendene. Siden håret er kort, er dette en god frisyre for bruk i varme sommer tider av året. Det er ikke nødvendig å vaske og pleie håret hver dag, noe som kan resultere i sunne og næret hår. Hvis du vil legge til litt stil til frisyre din, må du bruke hår gel eller hårspray, og sette deg håret i forskjellige mønstre som per dine preferanser.
Pixie Hårklipp med Bangs
Bangs spiller en svært viktig rolle i å bidra til stilen til Pixie hårklipp. De kan settes på disse frisyrer hvertfall, men den mest fremtredende en er svingte smell. Hvis du vil opprette en punk hårklipp, kan du velge hakkete frynser med litt hårfarge ideer. Du kan også la noen av de krappe frynsene faller over ansiktet og øynene, som er en stil særlig forbrutt av Rihanna. Baby smell kan brukes hvis du ønsker å sette håret opp ved hjelp av hårgelé, omtrent som en pigg kuttet.
Variasjoner i Pixie hårklipp
Hvis håret ditt er krøllete, kan pixie hårklipp gjøres ved å rette håret. En lang pixie hårklipp kan tjene godt for en bedrifts utseende og også en emo utseende. En annen variant av å snu en pixie hårklipp i en emo frisyre er å la den siden håret vokser ut over ørehøyde, og style det på en hakkete måte. Du kan holde håret på en typisk Pixie frisyre avslappet eller sette den rett opp med hår gel. A pixie cut er ikke i det hele tatt et godt alternativ for kvinner som har en firkantet, rektangulær eller rund ansikts form. Det er mest egnet for kvinner med en god ansikts bein struktur og en fin jawline og kinnben. På den negative siden av Pixie hårklipp, må du kanskje gå til frisør svært ofte for å holde håret lengden riktig.
Les mer på:; Styling Short Hair; Cute Kort frisyrer, Måter å Style Short Hair, jeg håper etter å ha lest denne artikkelen kan du ha fått nyttig informasjon om styling en Pixie hårklipp. Før iført en Pixie frisyre, sjekker håret volum og lengde passer ordentlig med din ansiktsform.

No comments:

Post a Comment