Thursday, 10 May 2012

Cool Soverom Designs

En lang dag på jobb og en like lang reise hjem i rushtrafikken, og den eneste pusterom fra denne slitsomt ensformighet på de fleste dagene er visjonen på soverommet, der du kan krasje så snart du kommer hjem. Og hvis dette sanctum av deg er så kjedelig og rutine som dagen er, så appellen til og med at oasen er tapt. Kanskje dette er en situasjon når du trenger å refurnish det indre i soverommet og tenke på soverommet dekorere. Et soverom som er innredet på en slik måte med hjelp av kule soverommet design, slik at at det løfter humøret, frisker du på slutten av dagen, og leverer varene til din estetiske sensibilities kan være den perfekte løsningen til slutten av dagen blues.
Mens kopiere designet av en interiør magasin kan virke som en enkel måte å ha et vakkert soverom, mest interiør designer fagfolk alltid foreskrive personlig preg til et rom for å gjøre det føles mer bodde i. Etter at alle i tillegg holdt et rom med et fem stjerners Hotellet ser ut, ha et soverom ligner en er ikke så attraktiv.
Design for Master soverom
Most soverom design som er sett i interiørblader ser ut til å appellere til den feminine stil og utforming. Mens velge design for et soverom for et par, er det viktig at du huske på at interiøret i rommet må være nøytral og må løpebane som fin linje mellom å være åpenlyst maskuline eller feminine. Mens bestemme dekorere ideer for soverommet, den første beslutningen som må tas med omsorg er å velge riktig farge for rommet ditt. Velg en farge som dere begge liker. Unngå en farge som er assosiert med begge kjønn, derfor forvise nyanser av rosa og blues til enten barnehage eller din egen personlige plass, hvis du har det. De fleste fagfolk er enige om at når det kommer til soverommet farge ideer, til de beste fargene pryder veggene i et stort soverom er nyanser av grønt, brunt, mørkere nyanser av blått og hvis du føler eventyrlystne, så selv svart. Alternativt kan du ha hvite vegger med bare en av veggene malt i en lys farge, og er den dialekten i rommet. Dekorer denne veggen med familien fotografier eller malerier. Du kan også bruke denne veggen som veggen mot der sengen er plassert eller som veggen der din plasma TV (hvis du eier en) er montert. Prøv og unngå å ha vinduene i rommet midt imot denne muren, som refleksjonen kan ta bort fra sin skjønnhet.
Det neste viktige skritt er valg av soveromsmøbler. Igjen for dette trenger du å avgjøre hva slags interiør stiler appellerer til din estetiske sans. Dette vil avgjøre hva slags møbler som du må kjøpe for huset ditt. Hvis du har minimalistisk følelser, så ville du sannsynligvis foretrekker å velge møbler som bruker krom, stål, aluminium og ditt rom vil ha slanke sterke linjer. På den annen side, hvis du foretrekker mer jordnære design til rommet ditt, så kurvmøbler vil være rett opp smug. Mens de bestemmer seg for kule soverommet design til rommet ditt, det viktigste å huske på er din komfort, fordi du skal tilbringe mye av tiden hjemme i dette rommet.
Accessorizing og dekorere soverommet ditt vil nå bli mye mer enklere. Interiør dekorere, når du tenker over det, er en veldig systematisk prosess. Når du har bestemt deg det grunnleggende av rommets utseende, liker fargene og stilen du vil bruke, og fremheve den ved knickknacks er en fullstendig stressfri prosessen. Alt du trenger å gjøre er å tilpasse ting du vil i rommet ditt og matche det med stil du sikter til. For eksempel, i tilfelle du ønsker en marokkansk tema hus og du har besluttet å ha en av veggen på rommet malt en jord nyanser av rust, så den veggen kunne ha som sentral funksjon, enten rammen av en utsmykket vindu eller hvis du ønsker en mer målrettet dekorasjon, et stort ovalt speil med stokk innramming.
Cool Soverom Design for Kids
De fleste foreldre er på et tap for ideer når det kommer til et problem som hvordan å dekorere et soverom for deres barn, spesielt fordi interesser og valg av ungen kommer til å endre så fort som endringene i årstidene. Hver fase i barnets liv kommer til å føre med seg et behov for endring i interiøret av rommene, så selv som ung gutt eller jente, ville de ha vært mer enn fornøyd med en Sponge Bob Square Pants tema eller en Barbie tema , som de flytter inn i ungdomstiden fase, er det trolig kommer til å ønske svarte vegger og death metal band plakater over hele rommet. Dette er grunnen til at, ifølge meg, bør soverommet designs for kids ikke være temabasert mindre du er ok med ideen om oppussingsarbeider det hvert par år. Prøv og leke seg med farger for å gjøre den mer personlig.
Hvis du har en sønn, og prøver å tenke på kule roms design for gutter, så her er noen ting du bør huske på. Velg farger som er overveiende tenkt som gutt farger. Sats på nyanser av blått, grønt, gult eller brunt. For kule roms design for jenter og plass dekorere ideer for jenter, mens du velger fargene, prøve og velge nyanser av rosa, rødt, lilla eller andre farger som din datter liker. Et annet rom farge idé som du kan prøve er å kombinere to forskjellige nyanser med en mer grunnleggende farge og leke med teksturer. Enten du velger soverom design for gutter eller jenter, alltid huske at lagringsplass er av stor betydning i et barns soverom. Har utpekt lagringsplass til leker, bøker, kunsthåndverk materielle og andre interesser som barnet kan ha. Dette vil gjøre rommet mer ryddig. Hvis du har to barn som deler rom, så får køyesenger for rommet er en glimrende idé, da dette vil tillate deg å spare plass og gjør rommet ser mer romslig.
Hvis dekorere soverom på et budsjett er prioritert og du vil ha litt billige alternativer for å kjøle soverommet design, så du kan alltid velge å gjøre endringer i soverommet design over en periode. Også de fleste av disse designene vil ikke koste deg mye, spesielt hvis du velger å male rommene selv i stedet for å ringe i eksperthjelp. Hvis du vil søke etter møbler som er billig, men stilig og synkronisert med estetisk sans og design du har valgt for rommet ditt, kan du velge å handle på loppemarkeder, der du kan finne antikke og vintage møbler til billigere priser. Gi en gratis styre for din kreativitet og selv med de laveste av lave budsjetter du vil kunne komme opp med kule soverom design som vil få dine gjester awestruck.

No comments:

Post a Comment