Friday 4 May 2012

Soppdrepende Shampoo

Seboreisk eksem er en hud lidelse som påvirker huden på hodet og bagasjerommet på kroppen. En type gjær Pityrosporum ovale infiserer talgkjertlene stede i denne regionen. Som et resultat, blir huden i dette området rødt, betent og skjellete. Ofte er seboreisk eksem generelt identifisert som flass, men det er mye alvorlig enn vanlig flass. Selv er seboreisk dermatitt svært vanskelig å kurere helt, kan det sikkert bli kontrollert ved hjelp av over disk medisiner. Soppdrepende sjampo, som kan bli funnet med eller uten resept spiller en svært viktig rolle i å kontrollere hodebunnen dermatitt.
Antibakteriell soppdrepende sjampo; Denne type sjampo er effektivt mot sopp-og bakterieinfeksjoner. Det lindrer også betennelse og helbreder hodebunnen humper. Det kommer for det meste med en sterk formulering med medisinske egenskaper. På grunn av den medisinske ingredienser, tømmer den soppen, bekjemper bakterier og renser olje og skitt fra hodebunnen. Noen av disse shampoos er naturlige soppdrepende sjampo, med botaniske ekstrakter som effektivt dreper sopp og bakterier. Panthenol er en ingrediens som brukes til å helbrede og lindre betennelser. Emu olje er ofte brukt for å trenge gjennom lag av dermis og rengjør hodebunnen fra undersiden. Mer om soppdrepende medisiner.
Medisinert soppdrepende sjampo; Det er visse medisinert anti sopp sjampo tilgjengelig i markedet som kan kjøpes uten resept. Disse sjampo er kjent for å effektivt bli kvitt hodebunnen sopp. Ingrediensene i disse sjampo variere i forhold til produksjon merke, men de fleste av disse ingrediensene viser lignende medisinske egenskaper. De viktigste ingrediensene som finnes i disse shampoos, i varierende proporsjoner er selen sulfide, Pyrithione sink sebulon, kull tjære, etc. Ketokonazol er den mest avgjørende ingrediensen kjent for sine soppdrepende og anti-inflammatoriske egenskaper. Alle disse shampoos har en sterk medisinert lukt, på grunn av deres særegne ingredienser. Mer om antifungal såpe.
Soppdrepende sjampo for Ringorm, Ringorm på skalpen eller skjegg er vanligst langs med soppinfeksjoner. Hvis ikke behandles på riktig måte, kan ringorm infeksjon gir inngang til bakteriene gjennom sår. Dette kan forverre infeksjonen, noe som blir vanskelig å behandle med over disk medisiner. Selv om, soppdrepende sjampoer sjelden ødelegge ringorm infeksjon på egen hånd, kan de brukes sammen med andre behandlinger og medisiner som kortikosteroider. Mer om antifungal for ringorm.
Veibeskrivelse til Bruk soppdrepende sjampo, The retninger for å bruke alle soppdrepende sjampo er mer eller mindre lignende. Hvis du har en tung soppinfeksjon, så det anbefales at du bruker disse sjampo hver dag, til du merker en betydelig nedgang i infeksjonen. Ta en skje med soppdrepende sjampo eller mer, avhengig av lengden på håret ditt. Bruk den grundig til hodebunnen og håret og la det i ca 10 minutter. Skyll det av med lunkent vann og gjenta prosedyren om nødvendig. Etter symptomene avtar, kan du begrense bruken av soppdrepende sjampo til om lag 2 - 3 ganger i uken. Soppens infeksjon bør klare seg innen 2 - 3 uker. Men, må du fortsette å bruke soppdrepende sjampo for ytterligere 2 - 3 uker for å hindre at symptomene kommer tilbake. Soppdrepende sjampo kan brukes i ansiktet, så vel som andre deler av kroppen, som har blitt smittet. Retninger er like, men ikke bruke sjampo hvor som helst i nærheten av øynene.
Den viktigste årsaken til soppinfeksjoner er mangelen på skikkelig hygiene tiltak. Soppdrepende sjampo kan være effektiv bare hvis du støtte dem ved å foreta hygieniske tiltak. Sollys er kjent for å drepe sopp og andre mikrober, dermed utsette det berørte området for sollys hjelper kontrollere soppinfeksjon.

No comments:

Post a Comment