Tuesday, 8 May 2012

Loud Naboer

Man er kjent som et sosialt dyr som han elsker å samhandle med andre mennesker og lære nye ting fra dem. Samspill med andre mennesker er nødvendig for å forbedre vår personlighet og kunnskap. Men, gjør dette ved å forårsake forstyrrelser for folk som bor rundt deg er sikkert heller ikke berettiget. I nesten alle deler av verden, er problemet med høyt naboer ovenpå eller i nærheten å gjøre livet til mennesker et levende helvete. Loud naboer kan forstyrre din fred i sinnet, og dette kan også være en indirekte krenkelse av privatlivets fred. Etter at han kom hjem fra en lang dag med jobb på kontoret ditt, vil du ønsker et fredelig miljø for å hvile og tilbringe kvalitetstid med familien. Vanligvis folk som bor i leiligheter og leiligheter er mer utsatt for problemet med høyt naboer enn de som bor i frittstående villaer. Så, forårsaket forstyrrelser av your høyt naboer kan faktisk være veldig frustrerende. De neste avsnittene vil lære deg hvordan man skal håndtere høyt naboer og vanskelige personer.
Loud Naboer: Ting å gjøre
Å gjøre naboene oppmerksomme på feil deres på en svært vennlig og respektabel måte er den beste måten å håndtere høyt naboer. Du bør prøve ditt nivå best å ikke miste hodet kaldt og håndtere situasjonen fredelig. Hva du kan gjøre er å skrive et brev til familien ta den eldste personen i familien. Skriv om hvordan støy som kommer fra huset deres påvirker livet ditt på en negativ måte. Hvis du har en gammel person i huset ditt, så gjør nevne at i brevet å gjøre personen bevisst sin sosiale ansvar.
Hvis naboen ikke reagerer positivt på denne forespørselen, så er det tid til å møte ham ansikt til ansikt. Gå til huset hans og fortelle ham at du ønsker å diskutere saken med ham. Fortell naboen hvordan støyforurensning har gjort livet vanskelig. Du kan også foreslå måter å kutte ned på høye lyder. Prøv å komme litt oppgjør. Også føre til at naboen til å sette frem sine argument. Forhåpentligvis, etter å ha fulgt disse trinnene, vil du kunne få fritak fra høyt naboer.
Men, selv om dette forsøket, mislykkes, så må du tenke på noe annet å gjøre høyt naboer stille. Hvis du bor i en bygning eller et samfunn, så kan du ta opp dette tema på møte for alle medlemmene av bygningen. Du kan også skrive til leder og sekretær av bygningen i denne forbindelse. I møtet med alle medlemmene tilstede, diskutere problemet åpent. Fortelle alle hvordan du har prøvd å forklare problemet til støyende nabo, og hvordan han har vært å vende det døve øret til dine forespørsler. I dette møtet, bør du snakke høflig og prøve å finne en permanent løsning på problemet.
I de fleste tilfeller vil problemet med høyt naboene bli løst etter å ha fulgt de ovennevnte trinnene. Men, hvis du har en nabo som er steinhard og arrogant, da har du all rett til å klage på ham til den lokale politistasjonen. Etter å ha gjort det, kan politiet gripe inn i saken. Du kan fortelle hele sannheten til politimennene og forklare hvordan du har vært uten hell prøver å løse dette problemet. Nærmer politimenn skal være den siste og endelige skritt i arbeidet med høyt naboer. Disse metodene for å håndtere høye naboer vil sikkert hjelpe deg å få tilbake din fred i sinnet.

No comments:

Post a Comment