Friday, 4 May 2012

Paper Flower Origami

Origami er en av de mest populære kunst av papir folding. Det er en tradisjonell japansk papir folding kunst som har vært praktisert fra århundrene for å lage fantastiske papir former. Begrepet origami er avledet fra de to japanske ordene "Ori" og "Kami" som refererer til folding og papir, henholdsvis. Swan, kran, drage, stjerne, etc. listen over origami papir muggsopp kan er uendelig. Derfor er det en morsom å gjøre kunst og håndverk aktivitet som er svært populært blant barna. I stedet for å kaste bort timer og timer på å se TV, gjøre ulike papir origami modeller ikke bare hjelpe barna til å utforske sine skjulte kunstneriske talenter, men vil også gjøre dem i stand til å fokusere på noe som er mer fruktbart.
Et godt håndverk papir og noen enkle å følge papir folding origami instruksjoner er alle hva som kreves for å skape elegante og nyskapende origami modeller. Selv om forskjellige farger, størrelser, mønstre og strukturer av papirene er i dag tilgjengelig i markedet, hvis du er en nybegynner, er det bedre å gå for tynne skarpe papir, som de tillater enkel bøying og bretting, og gir en fin finish. Derfor, uten å forsinke, la oss lære å lage forskjellige papir blomst origami. Les mer på papir håndverk og barn kunstaktiviteter.
Papir Flower Origami Instruksjoner
Making Paper Flower; Ta et firkantet stykke papir, med de fargede siden ned. Brett arket i to, press godt med begge hender og folde seg ut, og deretter kaste igjen i motsatt side. ; Snu papiret til den fargede siden og likeså, brett arket i to, krøll godt og utfolde seg. Brett det igjen i motsatt side. ; Etter dannet skrukker, tar toppen 3 hjørnene ned til nederste hjørnet og trykk på modellen. ; Nå kaster mot midten linjen og folde seg ut, og etter denne krøller, åpen og flat formet klaff. Likeledes, gjenta det over to trinnene for de andre tre hjørnene også.
Snu siden av fronten og bak klaffene, og heve det øverste laget, brett langs krøll. Tilsvarende gjenta denne prosedyren for de andre tre klaffene også. : Slå til motsatt side, og sjekk om lik folder dannes bak hver side av modellen. Klem bretter dannet og sakte klemme den smale enden slik at kantene møtes bak modellen. ; Gripende den smale kanten av modellen forsiktig, trekker de ytre kronbladene nær hverandre før de møtes. ; Slutt, form bladene ved å knipe de slutter og folding tilbake sine tips. ; Making Paper Lotus: Ta et firkantet stykke papir, med de fargede siden ned. Diagonalt fold fra begge sider og deretter utfolde seg. ; Brett hvert hjørne i sentrum og to ganger på nytt brett den nye dannet hjørnene inn til sentrum. ; Tilsvarende på den andre siden, Brett hvert hjørne inn til sentrum, og deretter kaste i hvert nytt dannet hjørne med et lite beløp. ; For kronblad, sakte trekke bladet fra bak til front, som om du slår hjørnet innsiden ut. Gjenta trinn for alle andre hjørner også. ; Likeledes for andre sett av kronblader og for det tredje settet, ikke snu hjørnene innvendig ut, bare brett under første sett. Lotus blomst er klar. ; Du kan også liker å lese:; Making Paper blomster; Paper Folding blomster, håndlaget papir blomster; Paper Folding Teknikker, ikke Er de enkle å lage? Vel de er ikke bare enkelt å lage, men også morsomt å gjøre. Derfor, for å lage papir blomst origami uanstrengt og på kortere tid, er alt du trenger å gjøre for å følge disse instruksjonene nøye. Nå som du vet hvordan å gjøre dem, hva venter du? Samle noen fargerike origami papirer og følge nevnte instruksjoner, begynne å gjøre vakre papiret origami blomster. Nyt!

No comments:

Post a Comment