Thursday 10 May 2012

Farene ved Texting Mens Driving

Selv om det har blitt bevist gang på gang at tekstmeldinger under kjøring kan føre til en katastrofe, ikke mange av oss er klare til å reparere våre veier. Faktisk har flere administrasjoner tatt et notat om farene ved teksting mens du kjører, og forbød praksisen i deres jurisdiksjon. Selv om et viktig skritt mot sikker kjøring, har det ikke helt levde opp til forventningene, så farene forbundet med teksting mens du kjører fortsetter å unnvike lekmann sinn. Behovet for timen er bevisstheten om disse farene, og hva bedre måte å gjøre folk oppmerksomme på disse farene, men å gi dem med statistiske og faktiske opplysninger om risikoen ved tekstil under kjøring. Les mer på mobiltelefoner og bilkjøring.
Hva er farene ved Texting Mens Driving?
Ved hjelp av en mobiltelefon under kjøring har vært en sak av rasende kontrovers siden en lang tid. Som mobiltelefoner ble rimelig, økt bruken i betydelig grad. Med tiden ble folk så besatt av disse modulene, som snakker eller tekstil plutselig ble uimotståelig for dem. The enticement av mobiltelefoner var slik at folk var bare ikke i stand til å slutte å bruke en mobiltelefon, selv under kjøring. Som forventet, var dette som staving undergang for seg selv, som sjonglerer mellom kjøring og konversere forårsaket distraksjon, som igjen resulterte i ulykker. Trang til å svare på en tekstmelding alltid fikk bedre på personen, og plutselig tekstmeldinger ble en av de viktigste årsaken til motoren ulykker i USA, nesten på nivå med drikking.
Farene ved Texting Mens Driving Fakta: I 2009 avslørte et eksperiment av en av de ledende automotive magasinet i USA som texting under kjøring er mer en trussel enn fyllekjøring. Undersøkelser initiert av flere organisasjoner arbeider med trafikksikkerhet og motor forsikring har avdekket at et stort antall individer, særlig tenåringer og ungdommer i tidlig 20-årene, innrømmet at de får distrahert når texting under kjøring.
Farene ved å tekste mens du kjører er ikke bare begrenset veitransport alene. 12. september 2008, medførte et tog kollisjon i Chatsworth, LA, i død så mange som 25 passasjerer på toget. Undersøkelsene som fulgte avslørte at ingeniøren drift toget var teksting mens på vakt, noe som forstyrret ham og forårsaket ulykken.
Ifølge en studie ved Monash University Accident Research Center, tekstmeldinger under kjøring resulterer i distraksjon som en rekke Forutsetninger for sikker kjøring blir oversett. Disse nødvendigheter inkluderer å være oppmerksom på veiskilt, holde en klokke på veien og oppdage mulige farer, osv. Ikke følger disse grunnleggende for sikker kjøring forårsaker ulykker, som kan også føre til tap av liv for deg, så vel som folk rundt deg.
Farene ved Texting Mens Driving Statistikk, dine sjanser til å få inn i en alvorlig krasj økning av fire ganger, hvis du bruker mobiltelefon mens du kjører. Dette kan tilskrives det faktum at bruk av mobiltelefon under kjøring, reduserer aktiviteten i hjernen ved kjøring med hele 37 prosent. Statistikk viser også at tekstmeldinger er en av de viktigste faktoren for distraksjon av en driver, og den viktigste årsaken i 25 prosent av de rapporterte tilfellene.
Rundt 50 prosent av alle førere mellom 18 og 24 er involvert i tekstil mens du kjører, mens 20 prosent av alle voksne sjåfører er involvert i samme risikofylte praksis. Nesten halvparten av fagene mellom aldersgruppen 12-17 innrømme at de har reist i en bil med sjåføren travle tekstil. Bare i 2007, rundt ett tusen bil krasjer i USA oppstod som følge av distraksjon forårsaket mens tekstil.
Personer involvert i utøvelse av teksting mens du kjører er 23 prosent mer sannsynlig å møte med en ulykke i forhold til sine kolleger som følger normer for sikker kjøring. En lastebil sjåfør som lever i texting under kjøring er 23,2 ganger mer sannsynlig å møte med en ulykke, i forhold til sin motpart som betaler full oppmerksomhet på veien.
Studier viser også at farene ved teksting mens du kjører er mer enn de forbundet med fyllekjøring. Nesten 80 prosent av ulykkene er forårsaket på grunn av distraksjon mens tekstil, som er ganske høyt i forhold til antall ulykker forårsaket av fyllekjøring. Tekstmeldinger mens du kjører øker sjansene for å bli involvert i en bilulykke ved seks ganger sammenlignet med kjøring under påvirkning av alkohol.
Dette var kort informasjon om farene ved teksting mens du kjører, noe som har blitt en vesentlig årsak til ulykker, ikke bare i USA, men i flere deler av verden. Selv om loven mot bruk av mobiltelefon under kjøring finnes, implementere det ikke en lett oppgave. Derfor er onus på deg som individ til å forstå risikoen ved teksting mens du kjører, og avstå fra å gjøre det samme.

No comments:

Post a Comment