Monday, 14 May 2012

Confederate Rose

Når du hører om de konfødererte steg for første gang, ikke vær forlede til å tro at dette er en rose plante. Confederate rose Anlegget er en hibiscus plante som tilhører Malvaceae familien. Confederate rose Anlegget er en stor busk. Da forlot unpruned, vil den vokse til et stort konføderert rose treet. Disse konfødererte rose trærne er løvtrær som mister bladene sine om vinteren. Confederate anlegget er innfødt til Sør-Kina, og er en populær hageplante i USA.
Confederate Roses, The Confederate rose eller Hibiscus mutabilis blomstrer i slutten av sommeren og tidlig høst. Confederate roser er hvit i fargen først, og deretter sakte endring i en dyp rosa farge innen 3 eller 4 dager. Da de dit, slår de inn i en mørk blå-rosa farge. Disse konfødererte roser er enten single eller doble blomstrete sortar. Begge disse konfødererte sortene produserer store blomster som er tre til fem inches tvers. Etter blomstring sykle en runde, er hårete kapsel dannet som tørker og utgivelser fuzzy frø.
Confederate Rose Plant Care; konfødererte rose planten er en hardfør plante, og trenger ikke noen spesiell hagearbeid omsorg. Du kan hente hjem Confederate steg frø og presoak dem i lunkent vann i ca 4 timer. Så plante frøene i jorda rundt ¼ fra overflaten. Du kan enten plante dem for container hagearbeid eller plante dem utendørs. Hvis du prøver innendørs hagearbeid, må du vente i ca 4 til 6 uker før transplantasjonen dem utendørs.
Du kan lese mer om hibiscus omsorg i artiklene:; Hibiscus Plant Care; Hardy Hibiscus Care, Omsorg for Hibiscus Planter; Konføderasjonens planten trenger noe skygge og regelmessig vanning. Det er tørke tolerant og kan vokse i sone 7-0. Den vokser best i en næringsrik jord som inneholder organiske materialet. Confederate anlegget er utsatt for frost bite vinteren. Du bør begynne beskjæring Confederate steg før vinteren setter inn Når den første frosten nips av bladene, bør du klippe busken til en høyde på 12 inches. Da dekke den konfødererte steg med en pappeske.
Formering og Transplantasjon av konfødererte Roses, Når du forplante Confederate steg frø, må du bruke en godt drenert jord. Frøplantene når nå en høyde på 3 til 4 inches og har to sett med blader, du kan transplantere dem inn i gallon størrelse potter. Når spirene er ca en fot i høyden, kan du transplantere dem utenfor. Du må grave en plante hull som er dobbelt så stort som roten ballen. Det bør være så dyp som jord i beholderen. Deretter plasserer den konfødererte steg anlegget i sentrum og etterfylle jord. Du må mulch anlegget med kompost eller pulverisert bark om lag 3 inches dyp. Vann planten godt.
Ved balled og burlaped anlegg, må du fjerne den syntetiske burlap. Hvis burlap er laget av organisk materiale, kan du la den på, som det vil bli oppløst. Du må grave plantehull så dypt som roten ballen og to ganger bredden. Fjern stifter og bånd fra planten og legg den i hullet. Etterfylle jord, legge til tre inches av kompost eller pulverisert bark. Vann godt. Du kan lese mer om hvordan du kan plante hibiskus og hibiscus beskjæring.
Hvis du kommer hjem bare rotvekster, må du plassere dem i vann i minst 3 timer. Dette vil hjelpe å få dem riktig hydrert. Deretter graver et hull like bredt som spredning ut røtter. Plassere anlegget i sentrum og spredd sine røtter i bunnen. Så fylle hullet med vann og etterfylle med jord. Mulch 3 inches av kompost eller pulverisert bark.
Når det gjelder beskjæring konfødererte rose, må du la den vokse til sin naturlige form og størrelse. Du kan la den vokse som en enkelt busk eller la den vokse som et stort tre uten beskjæring størrelsen. Dette var litt informasjon relatert til konfødererte rose treet. Du kan snakke med din lokale planteskole for mer hagearbeid tips for nybegynnere å få maksimal glede av dette vakre blomstrende plante.

No comments:

Post a Comment