Monday 7 May 2012

Lett å vokse blomster

Hagearbeid er en av de mest underholdende hobbyer, som kan gi deg stor tilfredsstillelse. Hvis du er en person, som elsker blomster, så kan du gå for en blomsterhage legge litt farge på omgivelsene. Skjønt, kan noen praktisk kunnskap om hagearbeid være gunstig, også nybegynnere kan lykkes vokse en blomsterhage, uten store problemer. Dette kan oppnås ved å velge noen enkle å dyrke blomster til hagen din. Selv barn ville elske å påta seg slike oppgaver, som kan hjelpe dem i å lære om plantelivet. Denne artikkelen tar for seg noen enkle å dyrke blomster hjemme.
Lett å vokse blomsterplanter
Det er en vanlig faktum at kravene i hver plante arter kan variere og en lekmann kan ikke ha noen dyp kunnskap om det. Så, hvis du planlegger å vokse en blomsterhage, kan du enten gjennomføre en undersøkelse om din favoritt planter og deres behov, eller begynne med noen enkle vokser blomster. gjør det meste av enkle voksende blomstrende planter ikke har spesielle behov og så, er enkle å ta vare på. Sporadiske vanning og gjødsling vil være nok for dem. La oss ta en titt på noen av de enkle å vokse blomster.
Self seeder Ettårige
Ettårige og stauder er foretrukket like lett å dyrke blomster. Mens ettårige er planter som lever for et enkelt år eller sesong, stauder vare i to eller flere år. Flerårige planter vokser og blomstrer om våren og sommeren og lå sovende i løpet av høsten og vinteren, deretter tilbake i neste vår fra sin rot-lager. Som ettårige dør hvert år, må du kjøpe nye planter i det neste året. Hvis du vil unngå det, gå for ettårige som er selvstendig såmaskiner. Dette betyr at hvis du lar selvtillit seeder årlige planter til å vokse frø, vil frøene bli sluppet til jord og vil vokse til nye planter, neste vekstsesong. Ved selv Såmaskiner, bør du ikke deadhead plantene på høsten. I stedet for det, tillater dem å dyrke frø, som vil få spredt i jorda, slik at du får nye planter neste år. Dette er noen av de vanlige og populære, lett å dyrke blomster fra frø. ; Cornflower eller bachelor-knappen; Forget-me-nots, Phlox, Cosmos, Solsikker, Marigold, Gloriosa Daisy, Zinnia, Floxglove, Sweet William, Portulacca, Dame's Rocket; ovenfor sagt er bare, noen av selvet seeder ettårige. Disse plantene ikke krever spesiell omsorg og slik, de vil være perfekt for nybegynnere så vel som barn.
Lett å vokse Stauder
I motsetning til ettårige som vokser, blomstrer og dør i en sesong eller år, de fleste av de flerårige blomstene blomstrer hver sesong, og disse plantene lever i to år eller mer. Det er så mange nei oppstyr stauder, som kan dyrkes lett. Velg stauder med forskjellig blomstringstid årstider, slik at hagen din har blomster gjennom hele året. Følgende er noen av de enkle å dyrke blomster, som er stauder. , Peoner, Coral bjeller, Globe tistel, Sedum, storkenebb (geranium), Cerastium, Bellflower (Campanula), Anemone, marikåpe (Alchemilla); Ryllik (Achillea), Salomos segl (Polygonatum), Det er mange andre stauder, som er lett økende. Du kan også gå for skygge kjærlige stauder, eller de, som brukes som potteplanter.
Les mer på:; Enkel å dyrke planter, enkel å dyrke grønnsaker, Nå, har du en grunnleggende idé om lett å vokse blomster. Hvis du ser etter enkle å vokse innendørs blomster, så vil de beste alternativene være afrikansk fioler, geranier, Begonia, Kalachoe, hibiscus, bromeliad, osv. De fleste av de ovenfor nevnte de er lette å dyrke blomster for barn også. Så, få til handling og hente hjem, fargene, har du alltid craved for.

No comments:

Post a Comment