Saturday, 12 May 2012

Gjøk klokke reparasjon

Nevn noen av de unike modeller av veggen eller Mantel klokke og du egentlig ikke kan ignorere et gjøkur. I denne pendelen-drevet klokke, kommer den kunstige gjøken fuglen fra kabinettet sitt og beveger seg opp og ned. Samtidig, kan du nyte den søte melodi gjøken om tiden med jevne mellomrom, enten hver time eller i brøkdeler av en time. Denne gangen klokken er en uvurderlig tillegg til ditt hjem og legger eleganse og stil til stuen. I forhold til de eldre enhetene, dagens nyeste modellene er teknologi-basert og krever minimalt vedlikehold.
Du vil få en overflod av gjøkur design, der du kan velge den i henhold til budsjettet, stil og krav. Regelmessig rengjøring og støvtørking av et gjøkur hjelp i riktig funksjon av enheten. Men som med alle typer klokke, kan du forvente feil i et gjøkur også. Mang en gang, krever det enkelt gjøkur reparasjon instruksjoner, som du kan gjøre på egen hånd uten å måtte ansette en profesjonell klokke reparatør. Likevel selve tips om hvordan du kan fikse et gjøkur ulike med hensyn til problemet.
Hvordan å reparere et gjøkur?
Få deg kjent med gjøkur deler og dens funksjon vil bidra til å identifisere feil. Arbeidsgruppen fenomenet gjøk klokker kan variere fra modell til modell. I de fleste tilfeller, ligger forskjellen i bevegelsesmønster, der alternativene er 1 dag og 8 dager musikalske bevegelser. I det tidligere opsjonsprogrammet, er daglig svingete nødvendig, mens vikling gang i 8 dager er gjort i det siste tilfellet.
Før Demontering av klokken, kan du gå gjennom gjøkur reparasjon guide følger med enheten. Det fremhever vanligvis sannsynlige gjøkur problemer og måter å feilsøke dem. Sjekk om de nevnte feilene er samsvarende med gjøkur problemet og dermed følger de anbefalte korreksjon tips. Nevnt nedenfor er noen vanlig forekommende gjøkur problemer sammen med reparasjonen løsninger:
Inspiser Train Vekt Chain; Kjeden suspendert vekt støtter den tunge pendelen for riktig svingende. Ved eventuelle hindringer i kjeden eller vekten, vil det være svingninger i pendelen svinge. Og resultatet er, vil klokken ikke viser riktig tid. For å unngå en slik sak, at toget vekten kjettingen beveger seg fritt uten hindringer.
Gjøken Klokke Chain Repair; Med tid, kan toget vekten kjeden krever reparasjon. Som du ser, er kjeden suspendert gjennom huller i tre tilfelle. Du kan først sjekke om det er friksjon mellom kjeden og sidene av hullet. Hvis ja, kan du bore et litt større hull til kjeden. Dette vil forhåpentligvis rette opp gjøkur kjeden problem.
Time Running uregelmessig; Dette er et annet vanlig problem med en gjøk klokke. Og problemet med feil hastighet ligger som regel i pendel. Bare justere balansen i pendelen vil bidra reparere problemet. For høy hastighet, kan du lett drive vekten av pendelen nedover. På samme måte kan sakte fart rettes opp ved å flytte vekten pendelen oppover.
Musikalsk Funksjonssvikt; Hvis gjøkur ikke spiller musikk korrekt, er sjansen stor for at det musikalske regulator eller guvernør er defekt. For squeaking lyd problem, kan det være en slitasje i puter av klingende fingrene. Derfor, inspisere spjeld og gjøre de nødvendige reparasjoner. Finn girene ved å klikke lyd; sprakk tannhjul trenger utskifting. Du kan være interessert i å vite hvordan å reparere en bestefar klokke.
Når du er ferdig med gjøkur reparere, rengjøre rammen med en kvalitet sak olje. Hvis du på alle de overnevnte gjør-det-selv-tips ikke fungerer godt, leie en profesjonell klokke reparasjon service agent for gjøkur feilsøking. For noen form for erstatningsdeler, enten kjeden eller belgen, ta kontakt med tjenesteleverandøren for klokken selskapet. På den måten kan du kjøpe originale deler og øke holdbarheten på din gjøkur.

No comments:

Post a Comment