Saturday, 5 May 2012

Restaurant Etikette

Vi er alle klar over det faktum at ikke-verbal kommunikasjon snakker mye om vår personlighet. Ved å observere måten en person står, sitter, snakker, spiser, etc. vi får en ganske god idé om hvordan han eller hun er. Derfor må vi gi spesiell betydning for måten vi beveger oss, slik å komme over på en best mulig måte.
I det siste tiåret, har restauranter strømmet i popularitet for å være det beste valget for å drive små forretningsmøter eller tilbud over lunsj eller middag. Noen jobbintervjuer er også tatt over et måltid. Man må være oppmerksom på restaurant etiquettes, slik som å ikke sette av motparten. Restaurant etikette vil variere fra kultur til en annen, fra en verdensdel til en annen. Men i denne artikkelen vil vi se på noen grunnleggende og generelle restaurant etikette at man bør huske på, mens du spiser på en restaurant. Les mer på middag etikette.
Restaurant Etikette Tips
Når og hvordan du kan bli sittende, hvis du går for en forretningslunsj, først vente på verten eller intervjueren sitte ned. Deretter trekker stolen tilbake og bli sittende. Ikke kryss beina da dette gir deg en lutede posisjon. Dessuten, ikke hvile albuene på bordet. Les mer om riktig mat etikette.
Hva gjør jeg med servietten, Når du sitter, ta serviett fra bordet, brette den og legger den forsiktig på fanget. Aldri riste den åpne eller gjøre det for åpenbart at du er brettet ut din serviett. Dette serviett skal ikke brukes til å rengjøre bestikk eller til og med ansiktet ditt. Når du plasserer servietten på fanget ditt, bør den forbli der til du er ferdig med måltidet. Hvis du på alt du trenger å unnskylde deg selv fra bordet, aldri la servietten på stolen. Lett brette serviett og plassere den ved siden av tallerkenen din. Dessuten, om i det alle serviett faller på bakken, plukke den opp hvis det er innen rekkevidde. Hvis ikke, så be kelneren å få en annen. Les mer på restaurant etikette tips.
Passende mat og drikke; Det gamle ordtaket, "bedre føre var" er aktuelt her. Bestill enkle matvarer som salater, kjøtt, supper og andre elementer som kan spises lett med en skje og gaffel. Rotete elementer som spaghetti, burgere, etc, vil bare skape mer kaos og stress. Du ønsker ikke saus oser ut på tallerkenen din eller klær. Så vær forsiktig og for lett å spise elementer. Videre, unngå å velge elementer som har tungen kronglete navn. Det er frekt å peke ut til menyen og vise det du ønsker. Så vidt drikkevarer er bekymret, velger iste eller litt frukt juice. Unngå alkoholholdige drikkevarer på forretningsmøter. Les mer på middagsselskap etikette.
Når man skal begynne å spise; Når alle tilstede ved bordet har blitt servert, kan du begynne å spise. I en formell setting, venter på at verten skal begynne å spise. Hvis verten insisterer deg å gå videre og begynne, de kan gjøre det. Selv spiser ikke skjære opp mer enn hva som kreves for neste bite. Ta små biter og aldri ting munnen med mat. Dessuten, ikke snakke mens tygging og holde munnen lukket mens du tygger. Les mer på virksomheten servering etikette.
Hva om jeg ikke vet hvordan du spiser det som er bestilt; Noen ganger kan vi ikke kan gis muligheten til å bestille vår måltid. Verten har kanskje allerede lagt inn bestillingen. Imidlertid kan man være i en fikse hvis du ikke vet hvordan du skal gå om å spise hva som er i din tallerken. Slike situasjoner kan være ganske pinlig. I slike tilfeller, bare følge ledelsen på verten. Intenst observere hvordan han eller hun er å spise og imitere. Dessuten, aldri kritisere maten, selv om de er mislikt av smaksløkene dine. Være høflig og bruker ord som "det er noe annerledes" eller "det er en unik smak".
Les mer på:; tabellinnstilling Etikette; Riktig Tipping Etikette; Tea Party Etikette; tillegg til disse grunnleggende restaurant etikette, til noen andre punkter huske er aldri å frafalle bort en server hvis man misliker eller ikke vil ha noe. Høflig sier "nei takk". Dessuten, hvis man avsluttet måltidet først, ikke skyve vekk tallerkenen eller annonsere du er ferdig. En stor bekymring på forretningsmøte måltider eller formelle middager er at hva gjør man dersom verten ikke følger ordentlig restaurant etikette? I slike situasjoner bør man bare fortsette å spise på rett måte. Men ikke handle alle frekke og påpeke feilene. Bare holde seg i ro og spise måltidet.

No comments:

Post a Comment