Tuesday, 1 May 2012

Abandonment problemer i relasjoner

Facing oppgivelse problemer i relasjoner er svært ødeleggende. Det etterlater en følelse smerte og avvisning og finner en i en tilstand av ekstrem sårbarhet. Når man opplever følelser som disse, er det vanskelig å leve et normalt liv - ta riktige beslutninger og opprettholde en likevekt i alle de tingene som man gjør. Abandonment problemer i relasjoner er felles. Mer vanlig enn du ønsker å tro. Emisjoner av forlatthet i relasjoner ikke bare betyr den fysiske oppgivelse av en person av en annen, er det ikke en fysisk handling per se, men kan fundamentalt være en mental handling også. Abandonment problemer i relasjoner kan oppleves på alle nivåer og i de største eller de mildeste dypet. Hva mer, gjør man egentlig ikke trenger å være klar over at de går gjennom eller står overfor oppgivelse problemer i relasjoner. Men deres reaksjoner og generelle atferd mønstre foreslå noe annet. La oss vite hva oppgivelse problemer i relasjoner handler om:
Abandonment problemer og relasjoner
Ingen forhold er perfekte. Det er flere problemer som kan beskjære opp og tvinger en til å håndtere dem. En av de store spørsmålene som man står ovenfor i et forhold, er frykten for å bli forlatt. Den svært stoler på at alle forhold er basert på er helt revet i filler da oppgivelse problemer i forhold dukker opp.
Selv en niggling følelse av frykt kan utvikle seg til noe så enorme at det kan ha alvorlige og negative effekter på personens liv. Tenk om man ikke er sikker i et forhold - den følelsen av sikkerhet og komfort tapt, og følelsen av "å være alene" og måtte "takle alt av seg selv 'ta prioritet fremfor alle andre følelser. Man kan være sikker på det faktum at når denne følelsen sniker seg inn, ingenting annet kan virke eller tas som normalt. Effektene av forlatthet problemer i relasjoner vil gjøre sitt nærvær følte i alle områder av livet (som jeg nevnte tidligere). La oss se hva noen typiske atferd av en person som vender oppgivelse problemer i relasjoner er:; være spent og nervøs hele tiden. Så mye slik at hvis den andre personen i forholdet går litt ut fra aksepterte banen, vil de begynne å bli ekstremt panikk. ; De vil klamre seg til den andre personen, og ikke la dem deres personlige plass. ; De vil hele tiden trenger å bli beroliget av den andre personens kjærlighet til dem. De vil begynne å få spent hvis ikke beroliget ofte og gir etter for tvil. ; De vil forkaste et forhold før den andre personen har en sjanse til å forlate dem. Og har en rekke forhold. Gjenta samme mønster i alle. , Eller vil det være en helt motsatt reaksjon, og de vil gjøre noe for å holde dette forholdet i oppløsning. I dette scenariet er kanskje de mister sin individualitet og selvfølelse, og bare klynge seg til den andre personen, eller de kan true med selvskading. ; De har ingen selvtillit og en følelse av "selv". De anser seg selv for å ha mislyktes i alt. ; De kan stadig møte depresjon og angst. Følelser av isolasjon og manglende snikende inn; De idealisere sine abandoner og overbevise seg om at avkastningen av abandoner vil sette alle ting rett. ; Mestring med Oppgivelse Issues
Dealing med oppgivelse problemstillinger i forhold begynner, først og fremst med forståelsen og akseptere at man står overfor brakklegging problemer. Folk kan ikke engang være klar over at de står overfor oppgivelse spørsmål som en del av forholdet problemer, fordi disse spørsmålene er ikke nødvendigvis alltid er fysisk. De kan være psykisk også.
La meg gi deg et eksempel: Hvis din bedre halvdel ikke komme til en bestemt hendelse med deg og velger å tilbringe tid med hans / hennes venner i stedet, det stemmer det kunne klassifisere som en oppgivelse handling for deg (mild, kanskje, men en handling i seg selv, ingen tvil). Det vil være etset i ditt sinn og vil bli sterkere og mer intense med alle andre tilsvarende hendelse. Til det punktet hvor du kan begynne å stille spørsmål ved en relasjon.
Her selvfølgelig, vil vi ha å gjøre med ekstreme former for brakklegging og fortelle deg hvordan du kan takle dem:
Rådgivning, veiledning blir ofte sett i samfunnet som noe som utføres av bare de som har noe mentalt ustabil om seg selv. At hvis man besøker en rådgiver / han hun lider av noen psykisk lidelse. Høyre FEIL! Rådgiving betyr IKKE det. På den annen side, kan rådgivning har en vidtrekkende effekt på livet ditt enn hva du ville og kunne noensinne har håpet å oppnå ved deg selv.
En rådgiver vil komme til bunns i saken. Han / hun vil prøve å forstå kjernen av problemene. Hvorfor gjorde disse oppgivelse spørsmålene kommer om? Hva var den underliggende årsaken? Var det noen forekomsten i barndommen din? Å vite hva gjør du reagerer på denne måten vinner halve kampen for deg og hjelpe deg med å håndtere problemet bedre.
Self Help; Hvis rådgiving er ikke noe du ønsker å gjøre så prøve og hjelpe deg selv. Sett deg ned og tilbakeblikk om livet ditt. Hvorfor føler du forlatt? Du vil sannsynligvis finne at det har vært en historie med oppgivelse problemer i barndommen, og som påvirker ditt voksne liv i dag. Når du har vært i stand til å identifisere seg med dette, kan du begynne å håndtere det.
Snakk med en venn, det er veldig vanskelig å komme ut av syklusen du har opprettet for deg selv - selv. Så ta hjelp av en venn. La dem snakke med deg. I bakhodet vet du at klengete naturen som du har utviklet selv, er ikke nødvendig, men du kan ikke gi slipp på det. En venn forteller deg det samme og sier grunner til at det ikke er, vil nok gjøre utslaget. Når du hører noe om deg selv fra en tredje persons synspunkt, hjelper det å få et realistisk perspektiv på ting.
Tilgi, One mestrer kunsten å tilgi og halvparten av problemene i verden vil bli løst. Dessverre skjønt, er det en veldig vanskelig ting å praktisere. Men prøv. Prøv og tilgi den personen som forlot deg. Det vil være mye mindre smertefullt og sette tankene dine i ro. Du trenger ikke la noe påvirker deg, vil du ikke bli berørt.
Positive Attitude; Dette er sannsynligvis en sann test av mettle. Å være i den forlatte sinnstilstand, er det vanskelig å tenke rett, glemmer positive. Men det virkelig hjelper hvis du kan. Prøv og la alle de negative følelsene bak og utvikle en positiv holdning. Gjør alt for å komme deg dit. Bli opptatt med en aktivitet, prøv og lykkes på noe så du får følelsen av prestasjoner og egen verdi tilbake. Prøv fôring deg selv med affirmasjoner om de positive tingene i livet ditt, lære å gjøre deg lykkelig. Øv meditasjon og yoga for å utvikle mental styrke og forståelse. Og sakte men sikkert, får du den sanne forståelse av "du" og vil være i stand til å håndtere etterlating problemer effektivt. Les mer på å overvinne frykt for forlatthet.
Abandonment problemer er ikke lett å håndtere. Men livet krever en å gå videre og ta seg av dem så effektivt som man kan, uansett. Reisen fra identifisering oppgivelse problemer å håndtere dem er ikke lett, men en må påta seg det likevel. Jeg ønsker deg alt godt i å overvinne din sorg, og håper denne artikkelen hjalp.

No comments:

Post a Comment